Liker žoga za pse Lumi s svetlečo in odsevno vrvjo, S, 5 cm
8,19 €

Žoga za male pasme ima posebno obliko, kar zagotavlja dobre lastnosti med letom. Izdelana je iz mehkega materiala, ki ne draži zob ali dlesni. Priložena je vrvica, ki lahko sveti do 1 ure. Liker žoga za pse Lumi s svetlečo in odsevno vrvjo plava na vodni gladini.

Liker žoga za pse Cord z vrvjo S, 5 cm
6,45 €

Žoga za male pasme ima posebno obliko, kar zagotavlja dobre lastnosti med letom. Izdelana je iz mehkega materiala, ki ne draži zob ali dlesni. Vključuje vrv za boljše metanje. Liker žoga za se Cord z vrvjo plava na vodni gladini.

Liker žoga za pse Lumi s svetlečo in odsevno vrvjo, L, 9 cm
13,30 €

Žoga za velike pasme ima posebno obliko, kar zagotavlja dobre lastnosti med letom. Izdelana je iz mehkega materiala, ki ne draži zob ali dlesni. Priložena je vrvica, ki lahko sveti do 1 ure. Liker žoga za pse Lumi s svetlečo in odsevno vrvjo plava na vodni gladini.

Liker žoga za pse Lumi s svetlečo in odsevno vrvjo, M, 7 cm
10,79 €

Žoga za srednje pasme ima posebno obliko, kar zagotavlja dobre lastnosti med letom. Izdelana je iz mehkega materiala, ki ne draži zob ali dlesni. Priložena je vrvica, ki lahko sveti do 1 ure. Liker žoga za pse Lumi s svetlečo in odsevno vrvjo plava na vodni gladini.

Liker žoga za psa, S, 5 cm
3,71 €

Žoga za male pasme ima posebno obliko, kar zagotavlja dobre lastnosti med letom. Izdelana je iz mehkega materiala, ki ne draži zob ali dlesni in plava na vodni gladini. Liker Pasja žoga ima izrazito barvo, zaradi katere bo vidna tudi v oblačnem vremenu.

Liker žoga za psa, M, 7 cm
4,95 €

Žoga za srednje pasme ima posebno obliko, kar zagotavlja dobre lastnosti med letom. Izdelana je iz mehkega materiala, ki ne draži zob ali dlesni in plava na vodni gladini. Liker Pasja žoga ima izrazito barvo, zaradi katere bo vidna tudi v oblačnem vremenu.

Liker žoga za psa, L, 9 cm
7,28 €

Žoga za velike pasme ima posebno obliko, kar zagotavlja dobre lastnosti med letom. Izdelana je iz mehkega materiala, ki ne draži zob ali dlesni in plava na vodni gladini. Liker Pasja žoga ima izrazito barvo, zaradi katere bo vidna tudi v oblačnem vremenu.

Liker žoga za pse Cord z vrvjo L, 9 cm
9,95 €

Žoga za velike pasme ima posebno obliko, kar zagotavlja dobre lastnosti med letom. Izdelana je iz mehkega materiala, ki ne draži zob ali dlesni. Vključuje vrv za boljše metanje. Liker žoga za se Cord z vrvjo plava na vodni gladini.

Liker žoga za pse Cord z vrvjo M, 7 cm
7,28 €

Žoga za srednje pasme ima posebno obliko, kar zagotavlja dobre lastnosti med letom. Izdelana je iz mehkega materiala, ki ne draži zob ali dlesni. Vključuje vrv za boljše metanje. Liker žoga za se Cord z vrvjo plava na vodni gladini.