Le Chaton Vlažilna krema s hialuronsko kislino
23,90 € 21,60 €

Edinstvena formula za vidno pomlajevanje vsake kože. Sestava kreme učinkovito vpliva na pomirjanje in ponovno vzpostavitev ravnovesja kože. Krema vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekulsko maso, ki se dobro absorbira v globlje plasti kože.

Le Chaton Nočna pomlajevalna maska za obraz Platine M 50 g
32,20 € 28,20 €

Maska je primerna za zrelo kožo s pojavom žil (kuperoza), dehidrirano kožo z izsušenimi lastnostmi in pigmentnimi pikami. Kompleks rastlinskih izvlečkov v kombinaciji s hialuronsko kislino zagotavlja takojšen in globok učinek. .

Le Chaton Agilé Nuit K nočna krema proti gubam
26 € 22,20 €

Nočna krema je namenjena zdravljenju zrele kože s težnjo po tvorbi žil. Posebej je primeren za nego staranja občutljive kože. Izdelek je za več kot 80% organskih / organskih snovi pridobil certifikat BIO!.

Le Chaton (Anti-ageing care) Trésor Créme 30 g-20%
38,70 € 30,70 €

Najbolj luksuzen izdelek Le Chaton ! Nova formula s ponovnim združevanjem in mioreksantnim učinkom za boj proti staranju. Koži zagotavlja optimalne pogoje za regeneracijo in odpravlja težave, ki izhajajo iz zunanjih agresorjev. .

Le Chaton (Brightening Eye Cream) 15 g
21,70 €

Krema za posvetlitev okrog oči je nežna krema za občutljivo oko. Hidrira in popravi majhne gubice okoli oči ter učinkuje dvižno na povešene veke. Zmanjša podočnjake in količino vrečk pod očmi. Krema je primerna za posvetlitev predela okoli vseh tipov kože, tudi občutljive in problematične.

Le Chaton (Calming Water-Lily Cream) 24 H 50 g
17,40 € 16,50 €

Učinkovite biološko aktivne snovi povečajo razstrupljanje kože, zmanjšajo eritem (pordelost), srbenje in pekoče občutke ter zaščitijo DNK pred poškodbami. Krema je primerna za zaviranje staranja občutljive zrele kože, zmanjšuje nastajanje neželenih barvnih madežev in olajša že oblikovane.

Le Chaton Darilni komplet sličic Argenté št.2
10 €

Darilni set vključuje: vlažilna krema s hialuronsko kislino 5 g , Nočna krema z arganovim oljem Argenté 5 g , Calmé Exfolianté Exfoliant gel 5 g, negovalna sirna maska z medom 5 g . .

Le Chaton Dnevna krema Agilé Jour K
26 € 22,20 €

Posebej je primeren za nego staranja za občutljivo kožo in za nego kože, ki je nagnjena k žilam. Izdelek je dobil BIO!.

Le Chaton Osvetlitveni serum z vitaminom C Doré 30 g
27,30 €

Vlažilni serum, namenjen zahtevni koži s nagnjenjem k pigmentaciji. Kožo posvetli in ji priskrbi potrebno količino energije za obnovo kože ter jo zaščiti pred zunanjimi vplivi. Postopoma poenoti lokalno barvno nepopolnost in po redni uporabi osvetli kožo. .

Le Chaton Vlažilna maska za obraz 100 g
17,40 €

Maska je zelo primerna za vlaženje kože na obrazu, hkrati pa tudi za vlaženje očesnega območja in ustnic. Namenjeno zdravljenju dehidrirane kože. .