Lanvin Eclat D´Arpege - EDP 50 ml + mleko za telo 100 ml
29,10 € 27,10 €

Eclat D´Arpege je dišava ženskosti, ki je izraz ljubezni in strasti. Ženskost je podpis blagovne znamke Lanvin. Eclat D´Arpege je kot melodija – svež, čist in poln veselja. Že od prvega vdiha daje Eclat D´Arpege vtis subtilnega sijaja in veselja, ki traja.

Lanvin Eclat D´Arpege - EDP
34,80 € 26,30 €

Eclat D´Arpege je dišava ženskosti, ki je izraz ljubezni in strasti. Ženskost je podpis blagovne znamke Lanvin. Eclat D´Arpege je kot melodija – sveža, čista in polna radosti. Že od prvega vonja daje Eclat D´Arpege vtis subtilnega sijaja in veselja, ki traja.

Lanvin Rumeur 2 Rose - EDP
24,70 €

Rumeur 2 Rose predstavlja bleščečo variacijo originalnega parfuma Rumeur. Prilagojena je privlačnim dekletom in ženskam, ki so spontane in drzne, ki jih spodbuja zapeljiv šepet, ki jih spremlja na vsakem koraku.

Lanvin Modern Princess - EDP
32,40 € 27,70 €

Modern Princess blaovne znamke Lanvin je cvetlično-sadna dišava za ženske, navdihnjena z rdečo barvo. Sadna glava je sestavljena iz rdečega jabolka in rdečega ribeza. Cvetno srce sestavlja jasmin s frezijo. Osnovo dopolnjuje vanilijeva orhideja in bel les, skupaj z belim mošusom.

Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle - EDT
20,10 € 15,50 €

Zadnji kos!

Cvetlično-sadna dišava za ženske Modern Princess Eau Sensuelle by Lanvin je nova različica prejšnje Modern Princess iz leta 2016. Sadna glava je sestavljena iz breskve in citrusov v obliki roza grenivke, mandarine in limone.

Lanvin Eclat D´Arpege - EDP TESTER
23,10 €

Eclat D´Arpege je dišava ženskosti, ki je izraz ljubezni in strasti. Ženskost je podpis blagovne znamke Lanvin. Eclat D´Arpege je kot melodija – sveža, čista in polna radosti. Že od prvega vonja daje Eclat D´Arpege vtis subtilnega sijaja in veselja, ki traja.

Lanvin Eclat D´Arpege - Edp
38 € 29,60 €

Lanvin Eclat D'Arpege je dišava za vse ženske, ki uživajo življenje. Vonj pomladnih svetlic vas bo napolnil z občutkom čistega veselja.

Lanvin Jeanne Lanvin - EDP
15,50 € 13,60 €

Bistvo moderne ženskosti, dišava je ustvarjena za zavestno svobodo. Je cvetlična in tudi prijetna zahvaljujoč igrivim sadnim tonom. Jeanne dišava pooseblja novo žensko Lanvin z eleganco in lahkoto. Steklenička je skrita v roza-beli škatlici, ki je videti romantično in prefinjeno.

Lanvin L´ Homme Sport - EDT
19,80 € 18,40 €

Moška eleganca, skupaj z bogatimi toni čistih naravnih sestavin v popolnoma uravnoteženi celoti – to so glavni atributi, na katere stavi sodobni človek Lanvin .

Lanvin Me - EDP
20,40 €

Lanvin Me je cvetlično-lesna dišava za ženske iz Lanvin . Namenjena je vsem ženskam, ki so izvirne in samozavestne. Začetni toni vključujejo sadje – borovnice in mandarine, srce je cvetno z sladko sladico in na koncu skrito sandalovino. Začelo se je leta 2013. .

Lanvin Oxygene - EDP
15,50 €

Zadnji kos!

Dišava Oxygene je namenjena sodobnim ženskam, dinamičnim in usmerjenih v cilj. Oxygen predstavlja svež dih življenja, razkošen pridih svežega vetrca v agresivnem in izdihnjenem svetu. Dišava je bila na trg uvedena leta 2000.

Lanvin Arpége - EDP TESTER
31 € 17,40 €

Lanvin Arpege je romantična cvetlično-aldehidna dišava. Jeanne Lanvin jo je podarila svoji hčerki Marguerite in parfum je postal izraz materinske ljubezni.

Lanvin Eclat D´Arpege Pour Homme - EDT
21 € 20,10 €

Blagovna znamka Lanvin predstavlja moško citrusno aromo, imenovano Eclat D´Arpege Pour Homme. Toaletna voda je nastala leta 2015 in združuje sočne sadne tone z lesnatimi toni. Prepustite se valovom svežine z vonjem Eclat D´Arpege Pour Homme. .

Lanvin Eclat De Fleurs - EDP
16,60 €

Nežna dišava Eclat De Fleurs blagovne znamke Lanvin, ki je bila predstavljena leta 2015. Nova peneča sestava, polna razigranih in radostnih tonov, vam bo dala novo energijo. Prijetna sestava se odpre s svežo hruškovo aromo, ki se počasi meša z nežnimi vrtnicami, jasminom in frezijo.

Lanvin Eclat De Fleurs - EDP TESTER
19,40 €

Nova nežna dišava Lanvin Eclat De Fleurs za leto 2015. Nova peneča sestava, polna razigranih in radostnih tonov, vam bo dala novo energijo. Prijetna sestava se odpre s svežo hruškovo aromo, ki se počasi meša z nežnimi vrtnicami, jasminom in frezijo.

Lanvin Éclat De Nuit - EDP
16,70 €

Éclat De Nuit je gurmanska cvetlično-sadna dišava za ženske. Sadna glava je sestavljena iz sveže limone, sočnega rdečega jabolka in črnega ribeza. V čisto cvetličnem srcu se razprostirajo narkotična frezija, jasmin, kraljica nočne orhideje in pomarančni cvet. Začelo se je leta 2018. .

Lanvin L´ Homme - EDT
18,60 €

Lanvin L´Homme je dišava zasnovana za moške srednjih let, ki se nagibajo k klasičnim dišavam. Avtor dišave Alberto Morillas je v tem parfumu iskal mešanico popolnosti in preprostosti. Nosi hkrati sveže, začinjene in lesne tone, vendar ji ne manjka čiste citrusne osvežitve.

Lanvin Marry Me! - EDP
19,20 €

Marry Me! spominja na eksplozijo spontanega smeha, polnega veselja in sreče. Bistvo brezskrbne ženskosti prinaša sanje o ljubezni – varne kot ljubezenske roke. V srcu sta skriti dve izredni sestavini: iskriva sveža grenka pomaranča iz Tunizije in zapeljiv jasmin Sambac.

Lanvin Marry Me! - EDP TESTER
21,30 € 20,50 €

Marry Me! spominja na eksplozijo spontanega smeha, polnega veselja in sreče. Bistvo brezskrbne ženskosti prinaša sanje o ljubezni – varne kot ljubezenske roke. V srcu sta skriti dve izredni sestavini: iskriva sveža grenka pomaranča iz Tunizije in zapeljiv jasmin Sambac.

Lanvin Oxygene Homme - EDT
15,20 €

Oxygene Homme je zasnovan za moške, ki imajo radi močno, bogato in čutno svežino. Oxygene Homme je parfum, ki združuje sveže lesnate in začinjene tone, da ustvari občutek intenzivne svežine, ostrine in čutnosti.

Lanvin Rumeur - EDP
22,30 € 21,30 €

Kjerkoli gre, pušča za seboj nevidno sled svojega vonja -  prikrito, očarljivo in neposredno mamljivo, ko poskuša razkriti skrivnosti svoje nosilke. Toda skrivnosti ostajajo zaklenjene in neizrečene, sicer bi izgubile vso svojo magijo, zaradi katere čutimo prijetno tremo.