Lampe Berger dišava Vanilla Gourmet, 1000 ml (116017)
24,90 €

20,40 €

Dišava Lampe Berger Gourmet vanilija je koktejl dodatkov, pridobljenih iz prelomljenega stroka burbonske vanilije ter nežnim pridihom ruma, janeža, mandlja in kakava. Sladek vonj bo tako v vaš dom prinesel svežino, eleganco in pridih nežnosti.


Lampe Berger Gourmet vanilija
17,05 €

13,40 €

Lampe Berger Gourmet vanilija, svež vonj prelomljenega stroka vanilije z nežnima pridihoma ruma in janeža. Očitno srce bourbona in vanilije z osnovo kakava.


Lampe Berger Paris Chic
17,05 €

13,40 €

Iz skupine dišav Sanje od drugod prihaja Lampe Berger Paris Chic, vonj, nabit z energijo. Vsebuje grenivko, bergamot, bolgarsko vrtnico, liči, mošus in rahel pridih breskve.


Lampe Berger Polje sivke
17,01 €

13,40 €

Iz skupine dišav Cvetlične sanje prihaja Lampe Berger Polje sivke, vonj, ki vsebuje sivko in kafro za resnično svež občutek, poleg tega pa še evkaliptus in palisander. Gre za osvežilnodišavo, ki bo čudovito odišavila vaš dom. Tudi vaš dom lahko diši kot vrt, poln rož.


Lampe Berger Nevtralni vonj
17,05 €

13,40 €

Iz skupine Funkcionalni vonji prihaja Lampe Berger Nevtralni vonj, ki odstranjuje neželene vonjave, ne da bi zrak odišavila. Priporoča se ga tudi za čiščenje stenja in gorilnika, s čimer boste podaljšali njuno življenjsko dobo.