Lalique Amethyst - EDP
28,10 € 23,70 €

Dišava je na prvi pogled morda  preprosta – vendar je v bistvu luksuzna in nevarno privlačna. Iskriv kontrast subtilnih cvetnih in mošusnih tonov predstavlja klasično sladko kompozicijo, polno zapeljive ženskosti v novem in modernem taktu.

Lalique White - toaletna voda z razpršilcem
26,60 € 25,20 €

Simbol popolne lepote. Ko govorimo o Lalique, se s tem  misli na „kristal“, ki je sinonim za edinstvene stekleničke za parfume, ki so jih navdihnile mojstrovine René Lalique. Enako velja za Lalique White.

Lalique Encre Noire Pour Homme - EDT
23,40 €

Natanko deset let po uvedbi Lalique Pour Homme se predstavi linija Encre Noire Pour Homme. Po vsem svetu Lalique moška linija postane spremljava  Lalique Le Parfum, najnovejše predstavljene ženske dišave. Dve ključni besedi – kakovost in luksuz. Celotna linija je zgrajena na absolutni preprostosti.

Lalique Encre Noire Sport - EDT
20,90 €

Leta 2013 je Lalique predstavil moško dišavo Encre Noire Sport. Ta sveža, citrusno-lesnata dišava je namenjena vsem aktivnim moškim, ki imajo radi pustolovščine in se ne dolgočasijo. Prepustite se vonju po Encre Noire Sport. .

Lalique Pour Homme - EDT
20,20 €

Lalique Pour Homme Lion je orientalsko-lesna dišava blagovne znamke Lalique Parfums. Luksuz v kombinaciji z iskrico, polno zapeljivosti, odlično ujame podobo dišave. V glavi dišave in v cvetličnem srcu, obogatenim s cedrovino, združuje citrusne tone, ki jih spremlja rožmarin in sivka.

Lalique Encre Noire A L´Extreme - EDP
31,90 €

Encre Noire AL´Extreme je lesno-aromatična dišava za moške. Glava je sestavljena iz bergamota, smole elemi in ciprese. V srcu je vetiver, iris in kadilo. Sestava je zaprta s kombinacijo pačulija, benzoina sandalovine. Začelo se je leta 2015. .

Lalique Amethyst Eclat - EDP
21,40 € 20,60 €

Amethyst Eclat je cvetlično-sadna dišava za ženske. Sadna glava je črni ribez, malina in hruška. Cvetno srce je sestavljeno iz peonij, vrtnic in magnolije. Podstavek odpira kombinacijo robida, mošusa in rože oksalisa. Začelo se je leta 2014. .

Lalique Living - EDP
25,20 € 22,20 €

Cvetlična lesna dišava je primerna za večerne prireditve. Sprva boste čutili bergamot, meto in sivko. Muškatni orešček, vrtnica, črni poper in iris po srcu. Na sami podlagi so cedra, labdanum, orris, sandalovina, vetiver, fižol tonka, vanilija in kašmir. Nos te dišave je Richard Ibanze.

Lalique Azalée - EDP TESTER
22,50 €

Azalée je pametna cvetna dišava za ženske. Glavo sestavljajo bergamot, breskev in frezija. V srcu se odvija srce, kombinacija vrtnice, jasmina in gardenije. Pačuli, mošus in sandalovina obkrožajo sestavo. Začelo se je leta 2014. .

Lalique - EDP

Lalique - EDP

Ocena: 1
36,20 € 31 €

Je žensko cvetlično začimbna dišava. Parfumska glava je sadna, ki jo dopolnjuje gardenija. Srce je v znamenju potonike, magnolije, pomarančnih cvetov, ylang-ylanga in vrtnic. Čutno osnovo dopolnjujejo ambra, vanilija, mošus, cedra, sandalovina in osmanthus.

Lalique - EDP TESTER
30,60 €

Je žensko cvetlično začinjena dišava. Parfumska glava je sadna, ki jo dopolnjuje gardenija. Srce je v znamenju potonike, magnolije, oranžnih cvetov, ylang-ylanga in vrtnic. Čutno osnovo dopolnjujejo ambergris, vanilija, mošus, cedra, sandalovina in osmanthus.

Lalique Floral Bronze - EDP TESTER
76,60 €

Zadnji kos!

Floral Bronze je orientalsko-cvetna dišava za ženske in moške. Glavo sestavljajo vrtnice, vijolična in šmarnica. V srcu boste čutili pomarančni cvet in tuberozo. Sestava zapira mošus, skupaj z jantarjem in vanilijo. Začelo se je leta 2015. .

Lalique Hommage A L´Homme - EDT
17,70 €

Hommage AL´Homme je lesno-začinjena dišava za moške. Glavo sestavljajo žafran, bergamot in vijolični list. Tonka, vijolična in poper fižol razgrnejo v srcu. Kompozicijo zapirajo les labdanuma, mošusa in agarja. Začelo se je leta 2011. .

Lalique L´Amour Lalique - EDP
30,40 € 28,60 €

L´Amour Lalique – to je ime dišave blagovne znamke Lalique, ta cvetlično-lesna dišava je bila prvič predstavljena javnosti leta 2013. Je čutna, topla dišava za dekleta in ženske, ki imajo radi razkošje in se rade obkrožajo z izjemnimi dišavami. Pustite, da vas odnese val Lalique L´Amour!.

Lalique Le Parfum - EDP
27,40 € 26,50 €

Odkrijte čudovito čutni Orient v ženski dišavi Lalique Le Parfum, obdarjeni z največjo zapeljivostjo. Izjemna steklenička prikriva opojni koktajl skrivnostnih in očarljivih orientalskih tonov.

Lalique Nilang - EDP
20,10 € 19 €

Nilang iz Lalique je orientalsko-cvetlična dišava za ženske, ki se odpira s cvetnimi notami jasmina, frezije, vodne lilije in narcise. Preide v srce lotosa in borovnice. Osnova skriva sandalovino, ambro, mošus, vanilijo in praline. Dišava je bila¨trgu predstavljena leta 1995.

Lalique Perles De Lalique - EDP
25,80 €

Slasten eliksir čutnosti . Razkošna dišava s seboj prinaša nekonvencionalno in strastno ženskost, ki jo izraža subtilen, vendar nedvomno čutni značaj, ki lahko zmede moško glavo.

Lalique Pour Homme - EDP
29,40 € 28,70 €

Lalique Pour Homme Lion je orientalsko-lesna dišava blagovne znamke Lalique Parfums. Luksuz v kombinaciji z iskrico, polno zapeljivosti, odlično ujame podobo dišave. V glavi dišave in v cvetličnem srcu, obogatenim s cedrovino, združuje citrusne tone, ki jih spremlja rožmarin in sivka.

Lalique Satine - EDP
23,80 € 19,80 €

Lalique Satine je vonj prefinjene edinstvenosti. Podjetje Lalique je bilo  za izdelavo te dišave navdihnjeno z edinstvenostjo gibkega in mehkega satena,prepojenega z eleganco in ženskostjo tipične pariške ženske.