Lactovit Lactourea regenerativno mleko za telo
5,70 € 5,30 €

Lactourey 10% losion za kožo vlaži in obnavlja kožo. Mlečna kislina je naravni vlažilni dejavnik, pomaga vzdrževati zaščitno kislino kože, ima antibakterijske in protivnetne učinke. Čista sečnina je kožna lastna snov, ki jo najdemo v zgornjih plasteh.

Lactovit Hranilni gel za tuširanje Original
3,90 € 3,60 €

Gel za prhanje izkorišča koristne lastnosti mleka, njegova posebna sestava pa zagotavlja koži ustrezno nego. Zahvaljujoč aktivnim sestavinam kožo neguje in globoko obnavlja. Vitamini dajejo koži mehkobo in preprečujejo, da bi se izsušila. Gel za prhanje pusti vašo kožo čudovito mehko in mehko. .

Lactovit Hranljivo mleko za telo Original
4,30 € 4 €

Losjon za Tělo intenzivno neguje in vrača mehkobo najbolj suhi koži ter jo ohranja lep dan. Mleko je na voljo v praktični embalaži za črpalke. .

Lactovit Activit zaščitni gel za tuširanje
2,70 € 2,40 €

Gel za prhanje izkorišča blagodejne učinke mleka na človeško kožo in zagotavlja nežno nego. Stres, fizični stres, sončni žarki, mraz, onesnaženo okolje – vse to oslabi vašo kožo in moti njeno naravno mikrofloro. Koža postane bleda, napeta in dehidrirana.

Lactovit Zaščitni losjon za telo Activit 400 ml
5,70 € 5,30 €

Mleko za Tělo iz Lactovit prinaša najboljše za popolno nego kože. Vsebovani vitamini, minerali in beljakovine kožo regenerirajo in ščitijo. Mikrokapsule mlečnih laktosomov delujejo točno tam, kjer jih koža najbolj potrebuje.

Lactovit Zpevňující mleko Zpevňující telo 400 ml
5,70 € 4,80 €

Kofein Zpevňující losjon Zpevňující telo učinkovito vpliva na kožo. Že po prvem nanosu bo koža bolj čvrsta, bolj elastična in sijoča. Mikrokapsule mlečnih laktosomov delujejo točno tam, kjer jih koža najbolj potrebuje. Kožo pusti mehko, mehko in učvrščeno. .