Labello Mango sijaj ( Caring Lip Balm) 5,5 ml
3,50 €

Mango Shine Lip balm bo vaše ustnice navdušil s sladkim okusom manga. Vsebuje vlažilne sestavine z naravnimi olji. Ustnicam zagotovite potrebno nego. Vaše ustnice so vedno hidrirane. Za drzne in lepe ustnice. Fino teksturo je enostavno nanesti. Označite barvo ustnic. .

Labello Sadna sijajna lubenica 4,8 g
2,40 €

Labello ustnice Labello Fruity Shine Watermelon bo vašim ustnicam dodal sijajno barvo z mehkim sijajem, vonjem po meloni in zaščiti. .

Labello Transparent (Lip Gloss) nega za (Lip Gloss)
7 €

Hidrira, hrani in se ne drži. Razdajajte sijoče nasmehe brez razpokanih ustnic. Razpokane in suhe ustnice? Au. Ne samo v zimskih mesecih, marsikatera ženska in moški lahko reši težavo. Hkrati, ko se z nekom pogovarjamo, zelo pogosto pogledamo njegove ustnice, ki bi nas morale nekoliko predstavljati.

Labello Activ za moški balzam za ustnice 4,8 g
2,90 €

Moški balzam za ustnice bo vašim ustnicam ponudil popolno zaščito in nego. Obogaten je z izvlečki hmelja, ki obarvajo ustnice z učinkovito hidracijo in prehrano. Ne vsebuje sijaja, barvnih pigmentov ali parfuma, na ustnicah ne pušča sledi. .

Labello ( Caring Scrub) ustnice Aloe Vera ( Caring Scrub) 4,8 g
3,10 € 3 €

Poslovite se od suhih ustnic, aloe vera jim bo zagotovila hidracijo in nego za cel dan. Lahko imate mehke in nežne ustnice skozi vse leto, ravno pravšnja nega. Aloe vera negovalni lip peel vsebuje luščilne delce, ki odstranijo kožne luske z ustnic in se popolnoma raztopijo z drgnjenjem ob ustnice.