Komono Estelle Cutout KOM-W2651
94,30 € 66 €

Modne dame gledajo Komono za ženske, ki imajo radi svoj slog. Ura ima perforiran usnjen jermen, ki dopolnjuje zanimiv dizajn ure. .

Komono Estelle Deco Off White KOM-W2471
94,30 €

Zadnji kos!

Elegantne dame gledajo Komono iz serije Estelle Deco v Komono dizajnu. Svetel plastičen obraz in gladek jermen sta super na zapestju. Znotraj kovinskega pozlačenega ohišja boste našli japonsko kvarčno gibanje. Zadnji del ohišja je iz nerjavečega jekla. Premer obraza: 36 mm.

Komono Estelle KOM-W2812
82,50 €

Ura Estelle iz mladostne blagovne znamke Komono je kot nalašč za vse dame, ki so Komono na elegantne dodatke. Njihov belkast obraz ure daje zelo jasen vtis – krasijo ga drobne roke in kazalci. Ohišje je pozlačeno z rožnatim zlatom, ki daje celoto nežen videz.

Komono Estelle KOM-W2813
82,50 €

Ura Estelle iz mladostne blagovne znamke Komono je kot nalašč za vse dame, ki so Komono na elegantne dodatke. Njihov belkast obraz ure daje zelo jasen vtis – krasijo ga drobne roke in kazalci. Ohišje je pozlačeno z rumenim zlatom, ki daje celoto nežen videz.

Komono Estelle LOTUS KOM-W2455
82,50 € 49,30 €

Zadnji kos!

Modne dame gledajo Komono za ženske, ki imajo radi svoj slog. Ura ima rjavo-rdeč usnjen pašček in zlato številčnico, ki dopolnjuje zanimiv dizajn ure. Ura je primerna za vsakodnevno nošenje. .

Komono Estelle Patent Burgundy KOM-W2858
82,50 € 57,70 €

Zadnji kos!

Elegantne ženske Komono ure v subtilnih barvah, vendar mnoge izgledajo na njih. Burgundna barva traku z visokim sijajem in ohišjem srebrne barve skupaj z belim gumbom ustvarjajo všečen dizajn.

Komono Estelle Patent Taupe KOM-W2857
82,50 € 57,70 €

Zadnji kos!

Elegantne ženske Komono ure v subtilnih barvah, vendar mnoge izgledajo na njih. Rjava barva traku z visokim sijajem in srebrna barva skupaj z belim gumbom ustvarjata lep dizajn.

Komono Harlow Cloud KOM-W4105
149,50 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Elegantna ura Komono z usnjenim pasom in številčnico v enakem belem bisernem dizajnu. Številka je zaščitena z jeklenim ohišjem z roza pozlato. Ročaji in kazalci imajo enak zaključek. Tipičen dizajn z rokopisom blagovne znamke daje ure zanimiv in izviren videz.

Komono Harlow Estate KOM-W4128
169,20 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Na prvi pogled elegantna ura Komono pritegne oko s svojim popolnoma srebrnim dizajnom, ki je videti preprosto odlično. Na srebrnem minimalističnem številčnici so le preproste roke. Ura odlično dopolnjuje vašo obleko in se odlično odreže na zapestju.

Komono Harlow Estate KOM-W4129
169,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Na prvi pogled elegantna ročna ura Komono ujame videz v roza zlatu, ki je videti preprosto odlično. Na zlati minimalistični številčnici so le preproste roke. Ura odlično dopolnjuje vašo obleko in se odlično odreže na zapestju. Ohišje in vleka sta narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Komono Harlow Grey Slate KOM-W4100
173,20 € 78,70 €

Zadnji kos!

Elegantna ura Komono s sivim usnjenim pasom in številčnico v enakem dizajnu sivega skrilavca. Na številčnici boste našli samo srebrni logotip blagovne znamke in 2 črni roki. Minimalističen dizajn daje ure zanimiv in izviren videz.

Komono Harlow KOM-W4110
153,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zlati dodatki nikoli ne bodo razočarali. Vsaki obleki lahko dajo pridih luksuza. Še posebej, ko gre za vedno bolj priljubljeno roza-zlato varianto. Ne pozabite jih tudi in si na zapestje Komono uro mladostne znamke Komono.

Komono Harlow Midnight KOM-W4104
149,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elegantna ura Komono s črnim usnjenim pasom in temnim gumbom, na katerem modro steklo ustvarja mineralno bleščanje. Na številčnici boste našli samo logotip znamke, indekse in 2 glavni roki, vsi v kontrastni srebrni barvi. Minimalističen dizajn daje ure zanimiv in izviren videz.

Komono Harlow Misty Rose KOM-W4107
149,50 € 97,10 €

Elegantna ura Komono za romantične duše z mehkim rožnatim usnjenim pasom in srebrnim gumbom. Številka zaščiti jekleno ohišje v srebrni barvi ter roke in kazalce. Tipičen dizajn z rokopisom blagovne znamke daje ure zanimiv in izviren videz.

Komono Kate KOM-W4253
74,60 €

Zadnji kos!

Komono kvadratne ure so tako eleganten kos, da se težko izognete pozornosti širokega območja. Zlate roke z indeksi so odstranjene na minimalističnem številčnici.

Komono Kate KOM-W4254
82,50 €

Komono kvadratne ure so tako eleganten kos, da se težko izognete pozornosti širokega območja. Enostavne roke z indeksi se odstranijo na minimalističnem številčnici.

Komono Kate KOM-W4256
74,60 €

Komono kvadratne ure so tako eleganten kos, da se težko izognete pozornosti širokega območja. Enostavne roke z indeksi se odstranijo na minimalističnem številčnici.

Komono Konrad KOM-W4201
118 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Komono kvadratne ure so tako eleganten kos, da se težko izognete pozornosti širokega območja. Izbirnik minimalističnega sloga je okrašen s srebrnimi rokami in logotipom znamke.

Komono Konrad KOM-W4203
173,20 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Komono kvadratne ure so tako eleganten kos, da se težko izognete pozornosti širokega območja. Obraz za ure v minimalističnem slogu je okrašen le s črnimi rokami, zlato sekundo in logotipom znamke.

Komono Konrad Retrogade KOM-W4200
192,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Komono kvadratne ure so tako eleganten kos, da se težko izognete pozornosti širokega območja. Na minimalističnem obrazu ure se uporablja kronograf, ki služi kot indikator drugega, dneva v tednu in roke.

Komono Lewis Cigar KOM-W4055
145,60 € 97,10 €

Zadnji kos!

Unisex stilska ura Komono z rjavim usnjenim pasom in mat sivim klicem. Na številčnici boste našli logotip blagovne znamke in 3 roke ter 60-sekundno in 12-urno lestvico v krepko oranžni barvi. Jeklen kovček s sivo barvo je popolnoma kontrast. Minimalističen dizajn daje ure zanimiv in izviren videz.

Komono Lewis Dark Slate KOM-W4053
173,20 € 58,90 €

Unisex elegantna ura Komono s sivim usnjenim pasom in številčnico enakega dizajna. Na številčnici boste našli samo srebrni logotip blagovne znamke in 3 roke. Minimalističen dizajn daje ure zanimiv in izviren videz. Ura odlično dopolnjuje vašo obleko in izstopa zahvaljujoč gladkim zapestnim linijam.

Komono Lewis Estate KOM-W4075
169,20 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Na prvi pogled elegantna ura Komono pritegne oko s popolnoma črnim dizajnom, ki preprosto izgleda odlično. Na številčnici je elegantna urna in minutna lestvica. Ura odlično dopolnjuje vašo obleko in se odlično odreže na zapestju. Ohišje in vleka sta narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Komono Lewis Estate KOM-W4076
169,20 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Na prvi pogled elegantna ura Komono pritegne oko s svojim popolnoma črnim mat zaključkom, ki je videti preprosto odlično. Na številčnici je elegantna urna in minutna lestvica. Ura odlično dopolnjuje vašo obleko in se odlično odreže na zapestju.

Komono Lewis Estate KOM-W4077
169,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Na prvi pogled bo elegantna ura Komono pritegnila belo številčnico z elegantno uro in minuto. Minimalistična zasnova daje uri pravi sok. Ura odlično dopolnjuje vašo obleko in izstopa zahvaljujoč gladkim zapestnim linijam. Ohišje in vleka sta narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Komono Lewis Estate KOM-W4078
169,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Na prvi pogled elegantna ura Komono pritegne oko s svojim popolnoma črnim mat zaključkom, ki je videti preprosto odlično. Na obrazu temno sive ure so samo preproste roke z indeksi. Ura odlično dopolnjuje vašo obleko in se odlično odreže na zapestju.

Komono Lewis Estate KOM-W4079
169,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Na prvi pogled elegantna ura Komono pritegne oko s srebrnim zaključkom, ki je videti preprosto odlično. Na srebrnem številčnici so le preproste roke z indeksi. Ura odlično dopolnjuje vašo obleko in se odlično odreže na zapestju. Ohišje in vleka sta narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Komono Lewis Grey Slate KOM-W4052
173,20 € 95,30 €

Zadnji kos!

Unisex elegantna ura Komono z rjavim usnjenim pasom in številčnico enakega dizajna. Na številčnici boste našli samo logotip znamke in 3 roke. Minimalističen dizajn daje ure zanimiv in izviren videz. Ura odlično dopolnjuje vašo obleko in izstopa zahvaljujoč gladkim zapestnim linijam.

Komono Lewis KOM-W4060
153,50 € 102,40 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Klasični dodatki ne bodo nikoli razočarali. Ne pozabite nanje in si nadenite na zapestje Komono uro Lewis iz mladostne znamke Komono. Njihova belkasta številka je videti zelo jasna – krasijo jo ozke črne roke in majhni kazalci in številke.

Komono Lewis KOM-W4061
145,60 € 58,90 €

Zadnji kos!

Ura Komono je kot nalašč za vse pripadnice nežnejše opreme. Njihova srebrna številčnica je videti zelo jasna – okrašena je z ozkimi črnimi rokami in kazalci, zanimive podrobnosti so vrezane številke in indeksi.

Komono Lewis Saddle Brown KOM-W4056
149,50 € 58,90 €

Unisex elegantna ura Komono z rjavim usnjenim pasom in številčnico v srebrni senci. Na številčnici boste našli logotip blagovne znamke in 3 roke, 60 sekundno in 12 urno lestvico. Pozlačen jekleni kovček s srebrnim obrazom je popoln kontrast. Minimalističen dizajn daje ure zanimiv in izviren videz.

Komono Lexi KOM-W2752
94,30 €

Zadnji kos!

Elegantne ure Komono na prvi pogled privlačijo zlato številčnico z elegantnimi kazalci in preprostimi rokami. Minimalistična zasnova daje uri pravi sok. Ura odlično dopolnjuje vašo obleko in izstopa zahvaljujoč gladkim zapestnim linijam.

Komono Magnus II Black Cognac KOM-W1940
102,20 € 68,20 €

Elegantna moška ura Komono v modernem dizajnu. Jasna številka z pozlačenimi številkami in kazalci, zagotavlja veliko čitljivost in usnjen jermen spet udoben za nošenje. Mat črna zasnova ohišja in številčnica doda nov videz. Eleganten kos, ki vam bo všeč. .

Komono Magnus II Cobblestone KOM-W1943
102,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elegantna moška ura Komono v modernem dizajnu. Jasna številka z pozlačenimi številkami in kazalci, zagotavlja veliko čitljivost in svetlo rjav usnjen jermen za udobno prileganje. Mat črna zasnova ohišja in številčnica doda nov videz. Eleganten kos, ki vam bo všeč. .

Komono Magnus II Graphite KOM-W1941
102,20 € 60,90 €

Elegantna moška ura Komono v modernem dizajnu. Jasna številčnica z vzorcem kamna je spektakularna in izvirna. Črni usnjeni jermen zagotavlja udobno prileganje. Mat črna zasnova ohišja in številčnica doda nov videz. Eleganten kos, ki vam bo všeč. .

Komono Magnus II KOM-W1947
102,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Komono Magnus II so kot nalašč za vsakega sodobnega gospoda. Njihov obraz v prijetni temno modri barvi je okrašen z lahko berljivimi rokami, kazali in štirimi glavnimi figurami v kontrastni beli barvi. Kovinsko ohišje očara netipična krona. Podstavek za uro je izdelan iz nerjavečega jekla.

Komono Magnus II Pewter KOM-W1942
102,20 € 61,50 €

Elegantna moška ura Komono v modernem dizajnu. Jasno modra številka s vzorcem kamna je spektakularna in izvirna. Usnjeni trak v temno rjavi barvi zagotavlja udobno nošenje. Srebrna zasnova ohišja in številčnica dodaja svež videz. Eleganten kos, ki vam bo všeč in odlično dopolnjuje vašo obleko. .

Komono Magnus II Saddle Brown KOM-W1944
102,20 € 39,50 €

Zadnji kos!

Elegantna moška ura Komono v modernem dizajnu. Jasno bela številka zagotavlja veliko berljivost. Usnjeni trak v temno rjavi barvi zagotavlja udobno nošenje. pozlačen dizajn ohišja doda svež videz. Eleganten kos, ki vam bo všeč in odlično dopolnjuje vašo obleko. .

Komono Mono KOM-W4303
62,80 €

Zadnji kos!

Ura Komono je kot nalašč za vse ženske, ki se radi krasijo s stilskimi dodatki. Barva ure je na prvi pogled nesporno privlačna – senčilo svetlo oranžne barve bo popestrilo vsako obleko za prosti čas. Številka je enostavna za branje in je okrašena z rokami s preprostimi kazalci.

Komono Mono KOM-W4304
62,80 €

Ure Komono so kot nalašč za vse, ki radi okrasite s stilsko dodatno opremo. Popolnoma črna barva na prvi pogled navduši uro, zaradi česar je primerna za skoraj vsako obleko za prosti čas. Številka je enostavna za branje in je okrašena z rokami s preprostimi kazalci.

Komono Mono KOM-W4306
62,80 €

Zadnji kos!

Ura Komono je kot nalašč za vse ženske, ki se radi krasijo s stilskimi dodatki. Na prvi pogled je barvna zasnova ure nedvomno privlačna – odtenek pastelno rdeče bo osvetlil vsako obleko za prosti čas. Številka je enostavna za branje in je okrašena z rokami s preprostimi kazalci.

Komono Mono KOM-W4307
62,80 €

Zadnji kos!

Ura Komono je kot nalašč za vse ženske, ki se radi krasijo s stilskimi dodatki. Barva ure vas bo na prvi pogled nedvomno navdušila – odtenek temno modre barve odlično dopolnjuje katero koli obleko za prosti čas. Številka je enostavna za branje in je okrašena z rokami s preprostimi kazalci.

Komono Mono KOM-W4308
62,80 €

Ure Komono so kot nalašč za vse, ki radi okrasite s stilsko dodatno opremo. Popolnoma bela zasnova na prvi pogled naredi uro primerno za skoraj vsako obleko za prosti čas. Številka je enostavna za branje in je okrašena z rokami s preprostimi kazalci.

Komono Orson Cognac KOM-W4152
232,10 € 140,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ure Komono so bile vedno originalne in podpis znamke je nedvomen. To odlično kažejo modeli serije Orson, ki se razlikujejo predvsem po obliki številčnice, ki jo navdihuje narava in je narejena v obliki šesterokotnika.

Komono Walther Cognac KOM-W4001
189 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Blagovna znamka Komono je znana po modnih izdelkih, ki bodo na prvi pogled očarali vse ljubitelje brezčasnega oblikovanja. Zgrabite jo in pripnite svojo uro Komono iz kolekcije Walther.

Komono Walther Mesh Black KOM-W4021
212,60 € 140,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Belgijska blagovna znamka Komono je znana po modnih izdelkih, ki bodo očarali ljubitelje tradicije in modernosti. Odkrijte svoj čar in si pripnite na zapestje iz ure Walther Komono. Zahvaljujoč popolnoma črni barvi izgledajo neverjetno brezčasno in elegantno, da dopolnjujejo skoraj vsako obleko.