Komono Harlow Cloud KOM-W4105-45%
144,80 € 79 €

Zadnji kos!

Elegantna ura Komono z usnjenim pasom in številčnico v enakem belem bisernem dizajnu. Številka je zaščitena z jeklenim ohišjem z roza pozlato. Ročaji in kazalci imajo enak zaključek. Tipičen dizajn z rokopisom blagovne znamke daje ure zanimiv in izviren videz.

Komono Lewis Estate KOM-W4077-53%
163,90 € 75,80 €

Odprodaja

Na prvi pogled bo elegantna ura Komono pritegnila belo številčnico z elegantno uro in minuto. Minimalistična zasnova daje uri pravi sok. Ura odlično dopolnjuje vašo obleko in izstopa zahvaljujoč gladkim zapestnim linijam. Ohišje in vleka sta narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Komono Lewis Estate KOM-W4079
173 €

Zadnji kos!

Na prvi pogled elegantna ura Komono pritegne oko s srebrnim zaključkom, ki je videti preprosto odlično. Na srebrnem številčnici so le preproste roke z indeksi. Ura odlično dopolnjuje vašo obleko in se odlično odreže na zapestju. Ohišje in vleka sta narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Komono Mono KOM-W4307-36%
60,80 € 38,50 €

Zadnji kos!

Ura Komono je kot nalašč za vse ženske, ki se radi krasijo s stilskimi dodatki. Barva ure vas bo na prvi pogled nedvomno navdušila – odtenek temno modre barve odlično dopolnjuje katero koli obleko za prosti čas. Številka je enostavna za branje in je okrašena z rokami s preprostimi kazalci.