Kolimax Klasik lonec s pokrovom, 26 cm, 6 l
58,90 €

Kolimax Klasik lonec s pokrovom meri v premer 26 cm. Visokokakovosten lonec ima prostornino 6 l. Klasik lonec je namenjen vsem, ki imajo radi klasične brezčasne oblike. Posoda je primerna ne samo za domačo uporabo, temveč tudi za profesionalne restavracije in menze.


Kolimax Klasik komplet loncev s pokrovi, 6 delov
109,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kolimax Klasik komplet loncev s kovinskimi pokrovi je sestavljen iz 6 delov. Lonci so primerni ne samo za domačo uporabo, temveč se lahko uporablja tudi v profesionalnih restavracijah ali menzah. Kuhinjski pripomočki Klasik so namenjeni vsem, ki imajo radi klasične brezčasne oblike.


Kolimax set loncev PREMIUM, 8-delni
139,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Enostavne in čiste linije naredijo serijo PREMIUM brezčasno in večno elegantno, zato bo posoda tudi z leti ostala modernega videza. Okrogla oblika ročajev zagotavlja dobro oprejemljivost v rokah in se ne segrevajo.


Kolimax lonec s pokrovom
30,66 €
29,30 €

Kolimax Classic 2 litrska posoda s kovinskim pokrovom meri v premer 18 cm. Posoda ni primerna samo za domačo uporabo, temveč je tudi za profesionalne restavracije in šolske menze.


Kolimax skleda s kovinskim pokrovom
39,57 €
37,80 €

Kolimax skleda s kovinskim pokrovom meri v premer 22 cm. Posoda z volumnom 3 litre ni primerna samo za domačo uporabo, temveč tudi za v profesionalne restavracije ali šolske menze.


Kolimax lonec s pokrovom Classic, 8 l, 26 cm
59,80 €

Pripomočki za kuhanje Classic so zasnovani za vsakogar, ki ima radi klasičen brezčasen dizajn loncev ter, z namenom, da uporabniku posode nudi funkcionalnost in maksimalno odpornost.


Kolimax lonec s pokrovom
30 €

Kolimax Premium 2 litrska posoda s steklenim pokrovom meri v premer 18 cm. Okrogla držala lonca se udobno prilegajo prijemu in se ne segrevajo.


Kolimax komplet loncev s pokrovom PREMIUM, 10-delni
163 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Enostavne in čiste linije naredijo serijo PREMIUM izdelkov brezčasne, zato bodo kljub večletni uporabi lonci večno moderni. Ustreza vsemu, kar pričakujete od sodobnih loncev.


Kolimax ponev
28,10 €

Kolimax ponev z ročajem dolgim 22 cm ima prostornino 1,5 l. Primerna je za pripravo vseh vrst hrane, na prvem mestu je njihova funkcionalnost in maksimalna vzdržljivost.