Kolimax ponev

Kolimax ponev

Ocena: 4,6
27,45 € 26,98 €

Kolimax ponev z ročajem dolgim 22 cm ima prostornino 1,5 l. Primerna je za pripravo vseh vrst hrane, na prvem mestu je njihova funkcionalnost in maksimalna vzdržljivost.

Kolimax lonec s pokrovom Classic, 8 l, 26 cm
57,98 € 52,10 €

Pripomočki za kuhanje Classic so zasnovani za vsakogar, ki ima radi klasičen brezčasen dizajn loncev ter, z namenom, da uporabniku posode nudi funkcionalnost in maksimalno odpornost.

Kolimax 102508 zajemalka, 6cm/50ml, 27cm
3,54 €

Kolimax jeklena zajemalka za domače štedilnike ali profesionalce. Z rezom notranje površine se manj hrane zatakne na robovih, umazanija pa se lažje odstrani. .

Kolimax set ravnih igel za žar, nerjaveče jeklo,30 cm, 6 kosov
6,60 € 5,77 €

Zakurite žar na vašem vrtu ter pripravite sočna nabodala s pomočjo kakovostnih igel. Njihova površina je polirana – na voljo je v visokem sijaju, zato se zlahka opere, nanje pa se povsem preprosto namesti vaše najljubše meso in zelenjava. Igle Kolimax so ** ravne **, kar zagotavlja, da meso ne deluje spontano in zato ** ne gori z ene strani **.

Kolimax profesionalni set kuhinjske posode 160133, 10 delov
187,30 € 169,04 €

Set kuhinjskih pripomočkov PROFESSIONAL se ponaša z visokim sijajem in dodelanim ročajem. Navdušil vas bo s svojo dodelano zasnovo in s svežim dizajnom. Največji poudarek je na funkcionalnosti in na kakovosti obdelave, kar naredi ta komplet zanesljivega pomočnika na štedilniku ali v pečici.

Kolimax set ravnih igel za žar, nerjaveče jeklo,40 cm, 4 kosi
6,60 € 5,38 €

S kakovostnim iglami za žar boste pripravili izvrstno pečeno jed iz žara. Njihova površina je polirana – na voljo je v visokem sijaju, zato se zlahka opere, nanje pa se povsem preprosto namesti vaše najljubše meso in zelenjava. Igle Kolimax so ** ravne **, kar zagotavlja, da meso ne deluje spontano in zato ** ne gori z ene strani **.

Kolimax lonec s pokrovom
30,66 € 28,96 €

Kolimax Classic 2 litrska posoda s kovinskim pokrovom meri v premer 18 cm. Posoda ni primerna samo za domačo uporabo, temveč je tudi za profesionalne restavracije in šolske menze.

Kolimax set ravnih igel za žar, nerjaveče jeklo, 20 cm, 6 kosov
6,21 € 5 €

Sezona žara je, zato boste prav gotovo potrebovali kakovostna nabodala za dobro pripravljeno sočno meso. Njihova površina je polirana – na voljo je v visokem sijaju, zato se zlahka opere, nanje pa se povsem preprosto namesti vaše najljubše meso in zelenjava. Igle Kolimax so ** ravne **, kar zagotavlja, da meso ne deluje spontano in zato ** ne gori z ene strani **.

Kolimax kladivo za meso s kovinsko konico, 28 cm
3,54 €

V nobeni kuhinji ne sme manjkati leseno kladivo za meso s kovinskim zaključkom, kladivo prihaja iz blagovne znamke Kolimax. ** Les ** je zanesljiv in brezčasen material, ki vam bo služil zelo dolgo obdobje.

Kolimax Klasik lonec s pokrovom, 26 cm, 6 l
57,13 € 51 €

Kolimax Klasik lonec s pokrovom meri v premer 26 cm. Visokokakovosten lonec ima prostornino 6 l. Klasik lonec je namenjen vsem, ki imajo radi klasične brezčasne oblike. Posoda je primerna ne samo za domačo uporabo, temveč tudi za profesionalne restavracije in menze.

Kolimax lonec s pokrovom
29,35 € 26,40 €

Kolimax Premium 2 litrska posoda s steklenim pokrovom meri v premer 18 cm. Okrogla držala lonca se udobno prilegajo prijemu in se ne segrevajo.

Kolimax set loncev PREMIUM, 8-delni
135,30 € 117,55 €

Enostavne in čiste linije naredijo serijo PREMIUM brezčasno in večno elegantno, zato bo posoda tudi z leti ostala modernega videza. Okrogla oblika ročajev zagotavlja dobro oprejemljivost v rokah in se ne segrevajo.

Kolimax skleda s kovinskim pokrovom
39,57 € 36,31 €

Kolimax skleda s kovinskim pokrovom meri v premer 22 cm. Posoda z volumnom 3 litre ni primerna samo za domačo uporabo, temveč tudi za v profesionalne restavracije ali šolske menze.

Kolimax 102805 zajemalka, 12 cm/300 ml, 41 cm
7,13 €

Kolimax jeklena zajemalka za domače štedilnike ali profesionalce. Z rezom notranje površine se manj hrane zatakne na robovih, umazanija pa se lažje odstrani. .

Kolimax 102607 zajemalka, 8 cm/120 ml, 28 cm
4,33 €

Kolimax jeklena zajemalka za domače štedilnike ali profesionalce. Z rezom notranje površine se manj hrane zatakne na robovih, umazanija pa se lažje odstrani. .

Kolimax Klasik komplet loncev s pokrovi, 6 delov
101,68 € 95,10 €

Kolimax Klasik komplet loncev s kovinskimi pokrovi je sestavljen iz 6 delov. Lonci so primerni ne samo za domačo uporabo, temveč se lahko uporablja tudi v profesionalnih restavracijah ali menzah. Kuhinjski pripomočki Klasik so namenjeni vsem, ki imajo radi klasične brezčasne oblike.