Klimatex Reija ženski nedrček-30%
18,50 € 12,90 €

Zadnji kos!

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira **maksimalnoŽenski tekaški nedrček Reija znamke Klimatex zagotavlja zadostno oporo dojkam tudi med zahtevnimi športi zaradi svojega trdnega materiala. Seamless tehnologija brez šivov – minimalizira število šivov in odpravlja draženje kože

Klimatex Laura ženski nedrček-30%
22,30 € 15,50 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira **maksimalnoŽenski nedrček Laura znamke Klimatex je zaradi brezhibnega oblikovanja in snemljivih blazinic za podlaganje primeren za fitnes, jogo, kolesarjenje, rolanje in druge športne aktivnosti. Močan, vendar prilagodljiv spodnji del zagotavlja potrebno stabilnost, ne tišči in se lepo prilagaja gibanju.

Klimatex Krystof moška športna majica-32%
26,95 € 18,10 €

Odlična cena

Moška športna majica Klimatex Krystof z dolgimi rokavi. Mikrovlakna v pletenini zagotavljajo hitrejše odstranjevanje znoja in prijeten občutek na materialu. Zahvaljujoč njih je v pleteni tkanini več površin in interfiber prostor za drenažo. Hitro sušen material je zahvaljujoč Lycra vlaknom lepo elastičen. Majica je opremljena s kontrastnimi šivi Activeseam.

Klimatex Silk Touch Bax moške spodnjice-31%
14,95 € 10,30 €

Odlična cena

Moške spodnjice iz mikrovlaken poliestra in lycro Klimatex Silk Touch Bax. Znoj, ki izhlapi na površini vlaken, se lahko hitreje odstrani, ker imajo mikrovlakna več površin in interfiber vlaken za odstranjevanje znoja v pletenini.

Klimatex Jafar moška majica-30%
22,20 € 15,50 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira **maksimalnoMoška majica preverjenega proizvajalca Klimatex. Hitro sušeč material, ki odvaja znoj. Sloj Quick-Dry. Izjemna zračnost pri predelu pazduhe in hrbta. Trden kroj s ploščatimi šivi. Odsevni elementi za večjo varnost med tekom. Idealna za tek, rolanje in dvoranske športe.

Klimatex Navid moška majica-30%
25,90 € 18,10 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira **maksimalnoMoška funkcionalna majica znanega proizvajalca Klimatex. Hitro sušeč material, ki odvaja znoj. Enostavno vzdrževanje. Žep na zadrgo za manjše predmete. Izjemna zračnost pri pazduhi in rokavih. Trden kroj s ploščatimi šivi. Odsevni elementi za večjo varnost Idealna za tek na prostem, rolanje in dvoranske športe.

Klimatex moške kratke hlače Sakan1
21,90 € 7,59 €

Moške kratke hlače SAKAN1, od znamke Klimatex, so primerne za vsestransko uporabo, vse od tenisa do nogometa. Zahvaljujoč posebni Coolpass zasnovi, so kratke hlače tudi lepo zračne in zlahka odvajajo znoj.

Klimatex Stafis ženske hlače-30%
37 € 25,90 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira **maksimalnoŽenske elastične hlače znane znamke Klimatex. Hitro sušeč material z izrazitim odvajanjem znoja. Prožen sintetičen material. Pas se zapenja, z vrvico pa ga lahko tudi zategnete po želji. Všit žep na zadnji strani pasu za shranjevanje malenkosti. Idealne za fitness.

Klimatex Kelsa ženske spodnjice-31%
16,95 € 11,60 €

Odlična cena

Ženske spodnjice Klimatex Kelsa, brez šivov. Tehnologija brez šivov minimalizira število šivov in odpravlja draženje kože. Spodnje hlače so narejene iz zračnega materiala, kar zagotavlja maksimalno udobje med športnimi aktivnostmi. Spodnjice odvajajo znoj in se hitro sušijo.

Klimatex moške boksarice Unw Boxerky Failo-23%
13,40 € 10,30 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira maksimalnoFunkcijske** moške spodnje hlačke iz blagovne znamke Klimatex so narejene s tehnologijo, ki zmanjša število šivov in s tem odpravi draženje kože. Kakovosten in prijeten material zagotavlja maksimalno udobje med športnimi aktivnostmi. Boksarice hitro odstranijo znoj in se hitro sušijo.

Klimatex Silk Touch BaxL Long moške spodnjice-32%
16,95 € 11,40 €

Odlična cena

Moške spodnjice iz mikrovlaken poliestra in lycro Klimatex Silk Touch BaxL Long. Znoj, ki izhlapi na površini vlaken, se lahko hitreje odstrani, ker imajo mikrovlakna več površin in interfiber vlaken za odstranjevanje znoja v pletenini.

Klimatex ženske hlačke Unw Lurda-22%
20 € 15,50 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira maksimalnoFunkcijske** ženske spodnje hlačke znamke Klimatex so narejene s tehnologijo, ki zmanjša število šivov in s tem odpravi draženje kože. Kakovosten in prijeten material zagotavlja maksimalno udobje med športnimi aktivnostmi. Spodnjice odvajajo znoj in se hitro sušijo.

Klimatex Abas moška majica brez rokavov-30%
18,50 € 12,90 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira **maksimalnoMoška majica brez rokavov preverjenega proizvajalca Klimatex. Material s hitro sušečimi lastnostmi za primerno odvajanje znoja, ta je sestavljen iz kombinacije poliestra in elastana. Izjemna zračnost pri predelu pazduhe in hrbta. Bolj ohlapen kroj s ploščatimi šivi. Odsevni elementi za večjo varnost med tekom.

Klimatex Alora ženski komplet-32%
47,95 € 32,40 €

Odlična cena

Ženski komplet Klimatex Alora vsebuje majico z dolgimi rokavi in hlače. Set je opremljen s ploskimi šivi, kateri med nošenjem ne dražijo kože. Material je prijeten na dotik, podoben naravnim materialom, ne draži kože. Notranji del materiala je fino brušen, za boljšo toplotno izolacijo.

Klimatex Bella ženske spodnjice-31%
10,95 € 7,50 €

Odlična cena

Ženske spodnje hlačke iz mikro vlaken iz poliestra in dodatkom likre Klimatex Bella. Znoj, ki izhlapi na površini vlaken, se lahko hitreje odstrani, ker imajo mikrovlakna več površin in interfiber vlaken za odstranjevanje znoja v pletenini.

Klimatex Cortez moške kratke hlače-30%
29,60 € 20,70 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira **maksimalnoMoške tekaške kratke hlače z všitimi boksaricami znamke Klimatex. Izjemno lahek material z izrazitim odvajanjem znoja. Elastičen pas in bočni del, ki je zelo zračen. Sublimacijski potisk za ohranjanje funkcionalnih lastnosti. Žep, ki se zapre. Odsevni elementi za boljšo vidljivost v slabe vremenu in mraku.

Klimatex Ferena ženske 3/4 pajkice-30%
29,60 € 20,70 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira **maksimalnoŽenske črne pajkice od znamke Klimatex z 3/4 dolžino. Zračen material z odličnim odvajanjem znoja. Cvetlični potisk po celotni površini. Pajkice imajo ploščate šive za večjo odpornost in prijeten občutek med nošenjem. Odsevni elementi za boljšo vidljivost v slabe vremenu in mraku. Elastičen pas, ki se zategne. Idealne za tek in fitnes.

Klimatex kapa s šiltom Erna-22%
10 € 7,70 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira maksimalnoFunkcionalna** kapa Erna znamke Klimatex je narejena iz zelo lahkega in kakovostnega materiala. Obseg pokrova se lahko prosto nastavi s trakom Velcro. Kapa s šiltom se popolnoma prilega na glavi med vsako aktivnostjo.

Klimatex Kato ženske kratke hlače-30%
22,20 € 15,50 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira **maksimalnoŽenske kratke hlače za tek znamke Klimatex. Zračen material z odličnim odvajanjem znoja. Elastičen pas z vrvico. Kontrastni vsadki za boljšo prožnost pri vsakem gibu. Odsevni elementi za boljšo vidljivost v slabe vremenu in mraku.

Klimatex majica brez rokavov Tuula-30%
18,50 € 12,90 €

Odlična cena

Ženska spodnja majica Tuula znanega proizvajalca Klimatex. Zasnovano za tek v vročem poletnem vremenu. Prijetno zračna funkcionalna pletenina s pomembno elastičnostjo. Material s hitro sušečimi lastnostmi za primerno odvajanje znoja, ta je sestavljen iz kombinacije poliestra in elastana. Odprt predel hrbta. Odsevni elementi za večjo varnost med tekom.

Klimatex Sara ženske spodnjice-35%
9,95 € 6,40 €

Odlična cena

Ženske spodnje hlačke iz mikro vlaken iz poliestra in dodatkom likre Klimatex Sara. Znoj, ki izhlapi na površini vlaken, se lahko hitreje odstrani, ker imajo mikrovlakna več površin in interfiber vlaken za odstranjevanje znoja v pletenini.

Klimatex Viky ženske spodnjice-35%
11,95 € 7,70 €

Odlična cena

Ženske spodnje hlačke iz mikro vlaken iz poliestra in dodatkom likre Klimatex Viky. Znoj, ki izhlapi na površini vlaken, se lahko hitreje odstrani, ker imajo mikrovlakna več površin in interfiber vlaken za odstranjevanje znoja v pletenini.

Klimatex ženska majica brez rokavov Sorja-30%
25,90 € 18,10 €

Odlična cena

Ženska spodnja majica Sorja s prišitim spodnjim nedrčkom priznanega proizvajalca Klimatex. Snemljivo oblazinjenje. Spodnji rob s široko gumo. Material s hitro sušečimi lastnostmi za primerno odvajanje znoja, ta je sestavljen iz kombinacije poliestra in elastana. Mesh zasnova na zadnjem predelu. Odsevni elementi za večjo varnost med tekom.

Klimatex ženska majica Ranaja-30%
33,30 € 23,30 €

Odlična cena

Ženska majica Ranaja iz priznane blagovne znamke Klimatex. Material s hitro sušilnimi lastnostmi in odvajanjem znoja, ki je sestavljen iz kombinacije poliestra in Lycre. Ravni šivi z namenom, da se z vsakim gibanjem odpravi občutek praskanja. Območje vratu in rokavov v tehnologiji Thermo°Cool.