Kleine Wolke kozmetično ogledalo TIMBER MIRROR, naravno
24,49 € 21,90 €

Zadnji kos!

Kozmetično ogledalo s premerom 17 cm bo služilo tudi kot praktično shranjevanje majhnega nakita (uhani, itd.). Zrcalno leseno ogledalo z stojalom iz bambusa primerno dopolnjuje vašo kopalnico ali spalnico.

Kleine Wolke CONE WC ščetka, bela
21,59 €

Zadnji kos!

WC ščetka v dimenzijah 13 × 41,5 cm je izdelan iz gline (stojalo) in plastike. WC ščetka Kleine-Wolke CONE v beli barvi je enostavna za čiščenje.

Kleine Wolke SAHARA posoda za vato
7,53 €

Zadnji kos!

Kopalniška posoda za vato Kleine-Wolke SAHARA v naravni zasnovi in dimenzijah 9 × 8 cm je izdelan iz gline, katera je primerna tudi za pomivalne stroje.

Kleine Wolke kopalniška podloga Vanessa, 55 x 55 cm
21,17 €

Zadnji kos!

Da bi preprečili stik vaših stopal z mrzlimi ploščicami uporabite kopalniško podlogo Vanessa blagovne znamke Kleine Wolke. Izdelana je iz 100% poliakrila, ki ohranja obstojnost barv in jo zato lahko operete v pralnem stroju. Podloga ima certifikat o skladnosti Öko-Tex Standard 100 TÜV.

Kleine Wolke kopalniška podloga Merida, 60 x 100 cm
52,22 €

Zadnji kos!

Kopalniška podloga, z 20 mm visokimi vlakni, ima protizdrsno zaščito. Izdelana je iz prijetnega in mehkega 100% bombaža. Možnost strojnega pranja pri 40 °C. Kleine Wolke Kopalna blazina Merida 60 × 100 cm je primerna tudi za talno ogrevanje.

Kleine Wolke SAHARA WC ščetka
18,52 €

Kopalniška wc ščetka Kleine-Wolke SAHARA v naravni zasnovi in dimenzijah 12 × 36,5 cm je izdelan iz gline, katera je enostavna za čiščenje.

Kleine Wolke kopalniška podloga Kansas, 70 x 120 cm
54,38 €

Vas v kopalnici zebe in se bojite, da vam bo spodrsnilo? Tukaj je kopalniška podloga Kansas blagovne znamke Kleine Wolke. Izdelana je iz 100% bombaža, ki ohranja barvo in jo je možno oprati v pralnem stroju. Podloga ima certifikat o skladnosti Öko-Tex Standard 100 TÜV.

Kleine Wolke kopalniška podloga Kansas, 60 x 90 cm
34,44 €

Vas zebe v noge? Tukaj je kopalniška podloga Kansas blagovne znamke Kleine Wolke. Izdelana je iz 100% bombaža, ki ohranja barvo in jo je možno oprati v pralnem stroju. Podloga ima certifikat o skladnosti Öko-Tex Standard 100 TÜV.

Kleine Wolke kozmetično ogledalo Bright, srebrno
52,90 € 44,73 €

Kozmetično ogledalo Bright od znamke Kleine Wolke, do 5 × poveča vaš odsev za podroben ogled obraza. Okvir z srebrnim ogledalom je izdelan iz kakovostnega materiala v svetlečem videzu z vgrajeno LED lučjo. Zahvaljujoč modernemu dizajnu bo okrasila vsako kozmetično mizo.

Kleine Wolke kozmetično ogledalo Brilliant, srebrno-19%
75,60 € 61,16 €

Kozmetično ogledalo Brilliant, od znamke Kleine Wolke, do 3 × poveča vaš odsev za podroben ogled obraza. Okvir z srebrnim ogledalom je izdelan iz kakovostnega materiala v svetlečem videzu z vgrajeno LED lučjo. Zahvaljujoč modernemu dizajnu se prilega v katero koli kopalnico.

Kleine Wolke Timber WC ščetka, bela
18,18 €

Kopalniška WC ščetka Timber v beli zasnovi z dodatkom bambusa, v dimenzijah 9,1 × 37,2 cm, je narejen iz polistirena.

Kleine Wolke kopalniška podloga Miami, 60 x 90 cm
25,01 €

Da stopala ne bodo mrzla in spolzka bo poskrbela kopalniška podloga Miami blagovne znamke Kleine Wolke. Izdelana je iz 100% poliakrila, ki ohranja obstojnost barv in jo zato lahko operete v pralnem stroju. Podloga ima certifikat o skladnosti Öko-Tex Standard 100 TÜV.

Kleine Wolke kozmetično ogledalo MOVE MIRROR, srebrno
19,77 €

Kozmetično povečevalno ogledalo s premerom 17,5 cm je sposobno 5-kratne povečave. Premaknite ogledalo Silber – povsem enostavno ga lahko zavrtite za 360 stopinj **z vrtljivo in **raztegljivo roko.

Kleine Wolke kozmetično ogledalo Blade, srebrno-19%
15,90 € 12,84 €

Kozmetično ogledalo Blade, od znamke Kleine Wolke, do 5 × poveča vaš odsev za podroben ogled obraza. Okvir s srebrnim ogledalom je izdelan iz kakovostnega materiala v visokem sijaju.

Kleine Wolke kozmetično ogledalo Base, srebrno-28%
19,40 € 13,90 €

Kozmetično ogledalo Base od znamke Kleine Wolke, do 5 × poveča vaš odsev. Okvir s srebrnim ogledalom je izdelan iz kakovostnega materiala v visokem sijaju. Zahvaljujoč modernemu dizajnu bo okrasila vsako kozmetično mizo.

Kleine Wolke kozmetično ogledalo Clever natur-19%
14,80 € 11,93 €

Kozmetično ogledalo Clever, od znamke Kleine Wolke, ima bambusovo zadnjo steno. Idealen je za držanje v roki ali na mizi, enostaven je za prenašanje. Zrcalni odboj je normalen, brez povečave.

Kleine Wolke skodelica Crackle, mornarsko modra-16%
14,60 € 12,13 €

Zahvaljujoč modernemu dizajnu bo lonček modre modre barve Kleine Wolke Crackle izstopal prav v vsaki kopalnici. Visokokakovostna zasnova iz polyresina zagotavlja njegovo dolgo življenjsko dobo. Skodelica ni primerna za pranje v pomivalnem stroju

Kleine Wolke koš CLAP MINI, siv
9,92 €

Majhen kozmetični koš Kleine-Wolke CLAP MINI v platinasto sivi barvi bo ustrezal v vsako kopalnico. Koš je popolnoma pralen in enostavno prenosljiv.

Kleine Wolke CONE lonček za ščetke, bel
7,01 € 6,93 €

Lonček za zobne ščetke v dimenzijah 7,5 × 11 cm je izdelan iz gline. Lonček Kleine-Wolke CONE v beli barvi je primeren tudi za pomivalne stroje.

Kleine Wolke CONE lonček za ščetke, rdeč
7,01 € 6,93 €

Lonček za zobne ščetke v dimenzijah 7,5 × 11 cm je izdelan iz gline. Lonček Kleine-Wolke CONE v rdeči barvi je primeren tudi za pomivalne stroje.

Kleine Wolke kopalniška podloga Vanessa, 55 x 65 cm
22,48 €

Nič več bosi po hladnih kopalniških ploščicah. Kopalniška podloga od znamke Kleine Wolke z 20 mm visokimi vlakni je izredno prijetna in mehka in ima protizdrsno zaščito. Možnost strojnega pranja pri 40 °C. Podloga Vanessa je primerna tudi za talno ogrevanje.

Kleine Wolke koš CLAP MINI, bel
9,92 €

Majhen kozmetični koš Kleine-Wolke CLAP MINI v snežno beli barvi bo ustrezal v vsako kopalnico. Koš je popolnoma pralen in enostavno prenosljiv.

Kleine Wolke Cubic WC ščetka, bela
23,04 € 22,54 €

WC ščetka v dimenzijah 10,8 × 38 cm je izdelan iz gline (stojalo) in plastike. WC ščetka Kleine-Wolke Cubic v beli barvi je enostavna za čiščenje.

Kleine Wolke koš CLAP MINI, črn
9,92 €

Majhen kozmetični koš Kleine-Wolke CLAP MINI v črni barvi bo ustrezal v vsako kopalnico. Koš je popolnoma pralen in enostavno prenosljiv.

Kleine Wolke kozmetično ogledalo FLEXY LIGHT, snežno belo
38,16 €

Povečevalno kozmetično ogledaloLED lučko primerno osvetli in nudi do 5-kratno povečavo. Kozmetično ogledalo Kleine-Wolke FLEXY COLOR je primerno jasno in ponuja natančnost po potrebi, prav tako pa je tudi primerno nastavljiv zaradi spoja.

Kleine Wolke Kozmetično ogledalo Lady belo-19%
46,50 € 37,46 €

Kozmetično ogledalo Lady, od znamke Kleine Wolke, ima odstranljivo magnetno pritrditev s 5-kratnim povečevanjem. Ogledalo je opremljeno s senzorjem s tipko sfunkcijo zatemnitve. Enostavno se polni s kablom USB.

Kleine Wolke SAHARA dozirnik za milo, veliki
9,72 €

Dozirnik za tekoče milo Kleine-Wolke SAHARA v naravni zasnovi in dimenzijah 6 × 18 cm je izdelan iz gline, katera je primerna tudi za pomivalne stroje.

Kleine Wolke SAHARA lonček za ščetke
5,69 €

Lonček za ščetke Kleine-Wolke SAHARA v naravni zasnovi in dimenzijah 6,5 × 10,8 cm je izdelan iz gline, katera je primerna tudi za pomivalne stroje.

Kleine Wolke CONE dozirnik za milo, bel
10,75 €

Dozirnik za tekoče milo v dimenzijah 7,5 × 17,5 cm je izdelan iz gline. Dozirnik Kleine-Wolke CONE v beli barvi je primeren tudi za pomivalne stroje.

Kleine Wolke Cubic dozirnik za milo, bel
10,75 €

Dozirnik za tekoče milo v dimenzijah 7,3 × 12,7 cm je izdelan iz gline. Dozirnik Kleine-Wolke Cubic v beli barvi je primeren tudi za pomivalne stroje.

Kleine Wolke Cubic lonček za ščetke, bel
7,64 €

Lonček za zobne ščetke v dimenzijah 7,4 × 9,1 cm je izdelan iz gline. Lonček Kleine-Wolke CONE v beli barvi je primeren tudi za pomivalne stroje.

Kleine Wolke dozirnik mila Crackle-18%
22,10 € 18,03 €

Zahvaljujoč modernemu dizajnu bo roza dozirnik mila Kleine Wolke Crackle izstopal v vsaki kopalnici. Visokokakovostna zasnova polyresin zagotavlja njegovo dolgo življenjsko dobo. Razpršilnik ni varen za pomivanje v pomivalnem stroju.

Kleine Wolke koš CLAP MINI, bel
9,92 €

Majhen kozmetični koš Kleine-Wolke CLAP MINI v naravni bež barvi bo ustrezal v vsako kopalnico. Koš je popolnoma pralen in enostavno prenosljiv.