Kinetic Sand komplet Mavrična igra
13,99 €

S tem ustvarjalnim naborom Kinetic Sand lahko ustvarite edinstvene učinke mavrice. Set vsebuje vse, kar potrebujete za pričaranje peščenih mavričnih stvaritev. Uporabite posebna orodja za oblikovanje, mešanje in ustvarjanje neverjetnih vzorcev.

Kinetic Sand Komplet iger za sladoled
13,37 €

Ustvarite unikatne skodelice za sladoled in slaščice s tem edinstvenim setom. Čarobni pesek je mehak in prijeten na otip in primeren za igranje v notranjosti. Oblikovanje je enostavna in, ko ga stisnete, čvrsto drži svojo obliko.

Kinetic Sand rjav pesek, 0,9 kg
14 € 13,39 €

S tem kinetičnim peskom se bodo otroci zelo zabavali. Magični pesek je mehek, prijeten na dotik in je primeren tudi za igro v notranjosti doma. Lepo se oblikuje in ko je oblikovan, obdrži obliko.

Kinetic Sand Veliki peščeni grad
26,20 € 25,72 €

Set Gradu na plaži ponuja ustvarjalnim otrokom ure domišljijske zabave. Primerno za gradnjo gradov ali hiš. Otroci lahko s pomočjo posebnega kinetičnega peska gradijo, karkoli hočejo, in ga lahko uporabijo vedno znova, ker se ne bo nikoli izsušil.

Kinetic Sand pakiranje roza peska, 0,9 kg
14 € 13,39 €

S tem kinetičnim peskom se bodo otroci zelo zabavali. Magični pesek je mehek, prijeten na dotik in je primeren tudi za igro v notranjosti doma. Lepo se oblikuje in ko je oblikovan, obdrži obliko.

Kinetic Sand Bager
21 € 20,62 €

Novo

Gradite, rušite in posekajte s tem sistemom Kinetic Sand. Ta gradbeni komplet vsebuje vse, kar potrebujete za pravo gradbeno zabavo. Kinetični pesek se nikoli ne posuši. Ne vsebuje pšenice, glutena ali kazeina. Paket vključuje tudi bager z odstranljivo dodatno opremo.

Kinetic Sand Box set, 454 g, vijoličen
20,57 €

Set vsebuje vse za gradnjo edinstvenih gradov iz peska. Čarobni pesek je mehak in prijeten na otip in primeren za igranje v notranjosti. Oblikovanje je enostavna in, ko ga stisnete, čvrsto drži svojo obliko.

Kinetic Sand Fantastičen igrani set
26,20 € 25,74 €

Popolnoma nov komplet iz Kinetic Sand z inovativnimi dodatki, s katerim lahko izvajate fantastične trike s tekočim peskom. Spremenite oblike, razrežite ali mletite pesek na novem brusilniku. Fantastiki ni konca!

Kinetic Sand Grad iz peska, zelen
22,60 € 20,26 €

Z igro Kinetic Sand z zelenim peskom lahko zgradite grad s pomočjo peska ali 3 različna morska bitja. Čarobni pesek je mehak in prijeten na otip in primeren za igranje v notranjosti. Je prijeten na dotik in ob pritisku trdno drži obliko.

Kinetic Sand Kovček z orodjem
28 € 26,81 €

Novo

Zanimivi komplet igre Kinetic Sand, ki vam bo pokazal edinstvene lastnosti peska. Navdih za enega najbolj priljubljenih trendov na družbenih omrežjih. Znova in znova napolnite zvitek za neskončno igro. Za svoj učinek peska kombinirajte orodja in 3 osnovne barve. Ustvarjalna igrača za vse starosti, bo več ur zabavala vaše otroke.

Kinetic Sand Potovalni kovček s kalupi
34,37 €

Novo

Zabaven komplet, iz katerega lahko na primer zgradite cel grad. Set je zapakiran v plastični kovček, ki po odprtju lahko služi kot podloga za igro. Ali pa preprosto očistite celoten komplet v njem. Ustvarjalna igrača za vse starosti, ki bo ure zabavala vaše otroke.