Kimbo Espresso Classic kava v zrnu, 1 kg
17,90 €

15,50 €

Kava Kimbo Classic ima intenzivno okusno aromo, bogato peno in poln okus najboljših južnoameriških kav. Kava vsebuje predstavlja 60% Rebusta in 40% Arabice. Pripravite lahko okusni espresso in kremasti cappuccino kot pravi profesionalci.


Kimbo Extreme kava v zrnu, 1 kg
19,50 €

Novo

Žametna Kimbo Extreme kava z intenzivnim in bogatim okusom. 100 % Arabico odlikuje tradicionalni espresso, vendar je primerna tudi za pripravo kapučina ali latte. Zahvaljujoč višji vsebnosti kofeina, vas bo poživila na vsakem koraku.


Kimbo Superior kava v zrnu, 1 kg
18,30 €

Novo

Kava Kimbo Superior Blend je srednje močna kava z blagim okusom brez kislih tonov in presenetljivo sladkega sadnega okusa. Superior je mešanica zrn 70% Arabice in 30% Robusta iz Južne in Srednje Amerike. Ima višji delež kofeina.


Kimbo 100 % Arabica kava, 18ks 125 g
20,90 €

6,10 €

Novo

Fina in okusna kava izvira iz brazilske Arabike zasnove. Ponaša se z izrazitejšo kislostjo in lešnikovimi toni.


Kimbo Espressso Napoletano kava, 500 g
20,90 €

5,60 €

Novo

Kava espresso se pripravlja po severni italijanski tradiciji. Pražena kavna zrna se ponašajo s temno barvo in prinašajo okuse čokoladnih tonov. Sestava kave v 80 % Arabice in 20 % Robuste, vas bo prepričala s prijetnim vonjem in polnim okusom. Namenjena je pripravi espressa. Kava ima visok delež kofeina.


Kimbo DeLonghi kavna zrna Gourmet, 1kg
30,93 €

Želite skodelico kakovostne in okusne kave? Privoščite si Kimbo Gourmet od znamke De'Longhi. Mešanica opranih zrn Arabike in Robuste tvori popolno harmonijo okusa in aromo s sladkimi cvetnimi toni.


Kimbo Extra Cream kava v zrnu, 1 kg
17,90 €
17,10 €

Novo

Najbolj značilna kava iz ponudbe Coffe Kimbo skriva uravnoteženo mešanico 50 % Arabice in 50 % Robuste in je odlična za pripravo espressa. Njen sladek okus z finimi čokoladnimi toni pa briljantno cveti v kapucinu in latte. Uravnoteženi okus brez kislosti ima debelo smetano in večji delež kofeina.