Kaukko Kaukko torba Dizzy Cat, modra
31,58 €

Zadnji kos!

Vintage torba Dizzy Cat prepriča s svojim atraktivnim stilom. Prostornost ji zagotavljata glavni prostor s prostornino 12 L ter predal na zadnji strani, ki sta zaščitena z zadrgo.

Kaukko nahrbtnik Cozy Coala, moder
53,40 € 52,72 €

Zadnji kos!

Vintage nahrbtnik Cozy Coala je praktičen in stilsko dovršen nahrbtnik s čistimi linijami. Zaradi svoje prostornosti (18,5 l), edinstvenega dizajna ter kakovostnih materialov je primeren za vsakdanjo uporabo. Poleg glavnega predala ima nahrbtnik še poseben predal za prenosni računalnik (do 15,6") ter notranji in zunanji žep, ki omogočajo urejenost

Kaukko Office Worm nahrbtnik, 11 l
47,43 €

Nahrbtnik Office Worm navdušuje s svojim stilom in funkcionalnostjo. S posebnim predalom za prenosni računalnik, številnimi notranjimi žepi in predali na zadrgo je primeren tako za v službo in šolo kot potepe v mesto.

Kaukko nahrbtnik Dotty Beetle, siv
48 € 47,43 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik Dotty Beetle vas bo prepričal s trendovskim dizajnom in moderno obliko. S predalom za prenosni računalnik (do 15,6") je primeren za vse priložnosti, večerni potep po mestu ter tudi za v službo ali šolo.

Kaukko nahrbtnik Urban Alpaca, vintage, siv
53,40 € 52,72 €

Zadnji kos!

Vintage nahrbtnik Urban Alpaca navdušuje s svojim stilom, funkcionalnostjo in prostornostjo, ki znaša kar 22,5 l. Lahko ga uporabljate za vsakodnevne aktivnosti, nepogrešljiv sopotnik pa je tudi na potovanjih.

Kaukko Lucky Turtle nahrbtnik
42,15 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik Lucky Turtle je narejen iz kvalitetnih, hitro sušečih materialov, ki bodo kljubovali vsem dnevnim izzivom. Številni predali na zadrgo bodo poskrbeli za varnost, njegova prostornina (17,5 l) pa za urejenost.

Kaukko Smiling Horse nahrbtnik, 14 l
47,43 €

Zadnji kos!

Stilski nahrbtnik Smiling Horse navdušuje s svojimi izgledom in funkcionalnostjo. V glavnem predalu so poleg žepa za prenosni računalnik (do 15,6") še številni manjši predali na zadrgo in žepi, ki vam omogočajo, da so najnujnejše stvari vedno pri roki. Edinstven dizajn in kakovostni materiali pa zagotavljajo, da bo nahrbtnik vaš nepogrešljiv modni dodatek pri sprehodih po mestu ali vaših vsakodnevnih aktivnostih.

Kaukko nahrbtnik Crazy Falcon
50,59 €

Kaukko nahrbtnik Crazy Falcon je primeren za vsakdan. Ima veliko žepov in poseben predal za prenosni računalnik. Ponaša se s 15 litri prostornine.

Kaukko nahrbtnik Urban Alpaca, vintage, rdeč
53,40 € 52,72 €

Zadnji kos!

Vintage nahrbtnik Urban Alpaca navdušuje s svojim stilom, funkcionalnostjo in prostornostjo, ki znaša kar 22,5 l. Lahko ga uporabljate za vsakodnevne aktivnosti, nepogrešljiv sopotnik pa je tudi na potovanjih.

Kaukko torba Cutty Cat
32 € 31,58 €

Torba Cutty Cat je narejena iz kakovostnih materialov, njen videz pa je unikaten in se bo lepo podal k vašemu slogu. Prostornost torbi zagotavljata glavni prostor ter predal na zadnji strani, oba zaščitena z zadrgo.

Kaukko nahrbtnik Dotty Beetle, moder
48 € 47,43 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik Dotty Beetle vas bo prepričal s trendovskim dizajnom in moderno obliko. S predalom za prenosni računalnik (do 15,6") je primeren za vse priložnosti, večerni potep po mestu ter tudi za v službo ali šolo.

Kaukko nahrbtnik Hipster Wolf
54,90 € 49,99 €

Odlična cena

Hipster Wolf je praktičen in stilsko dovršen nahrbtnik. Ponaša se s svojo prostornostjo, edinstvenim dizajnom in kakovostnimi materiali.

Kaukko nahrbtnik Street Deer, siv
53,40 € 52,72 €

Zadnji kos!

Vintage nahrbtnik Street Deer navdušuje s svojim stilom in funkcionalnostjo. S posebnim predalom za prenosni računalnik (do 15,6") in notranjimi žepi vam omogoča, da ga uporabljate za vsakodnevne priložnosti, službo, šolo ali potep po mestu. Zaradi svojega atraktivnega videza in uporabnosti pa je nepogrešljiv sopotnik na potovanjih ter primeren tudi za celodnevni izlet v neznano.

Kaukko nahrbtnik Town Hero
50,59 €

Kaukko nahrbtnik Town Hero je primeren za vsakdan. Ima veliko žepov in poseben predal za prenosni računalnik. Ponaša se s 15 litri prostornine.

Kaukko nahrbtnik Urban Rider
50,59 €

Kaukko nahrbtnik Urban Rider je primeren za vsakdan. Ima veliko žepov in poseben predal za prenosni računalnik. Ponaša se s 15 litri prostornine.

Kaukko Cozy Coala nahrbtnik, 17,5 l, rdeč
52,72 €

Zadnji kos!

Vintage nahrbtnik Cozy Coala je praktičen in stilsko dovršen nahrbtnik s čistimi linijami. Zaradi svoje prostornosti (17,5 l), edinstvenega dizajna ter kakovostnih materialov je primeren za vsakdanjo uporabo. Poleg glavnega predala ima nahrbtnik še poseben predal za prenosni računalnik (do 15,6") ter notranje žepe, ki omogočajo urejenost.

Kaukko nahrbtnik Lucky Turtle, siv
44,26 €

Zadnji kos!

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veNahrbtnik Lucky Turtle vas bo očaral s svojim izgledom ter funkcionalnostjo. S stranskim žepom za dežnik in vašo najljubšo steklenico za vodo, sprednjim in notranjim predalom na zadrgo ter notranjim predalom za prenosni računalnik (do 15,6") je primeren za vsakodnevne aktivnosti.

Kaukko Urban Hiker nahrbtnik, 15 l
57,99 €

Zadnji kos!

Stilski nahrbtnik Urban Hiker navdušuje s prostornostjo 15 l in trendovskim izgledom. Edinstven dizajn in kakovostni materiali zagotavljajo, da bo nahrbtnik vaš nepogrešljiv modni dodatek pri sprehodih po mestu ali vaših vsakodnevnih aktivnostih.

Kaukko Cool Bee nahrbtnik Cool Bee, 15 l
47,43 €

Vintage nahrbtnik Cool Bee je praktičen in stilsko dovršen nahrbtnik s čistimi linijami. Zaradi svoje prostornosti (15 l), edinstvenega dizajna ter kakovostnih materialov je primeren za vsakdanjo uporabo. Poleg glavnega predala ima nahrbtnik še poseben predal za prenosni računalnik (do 15,6") številne notranje žepe, dva manjša zunanja žepa ter poseben stranski predal z zadrgo, na zunanji strani, ki zagotavlja varnost vaših stvari.

Kaukko Cozy Coala nahrbtnik, 12,6 l, z vzorcem
52,72 €

Zadnji kos!

Vintage nahrbtnik Cozy Coala je praktičen in stilsko dovršen nahrbtnik s čistimi linijami. Zaradi svoje prostornosti (12,6 l), edinstvenega dizajna ter kakovostnih materialov je primeren za vsakdanjo uporabo. Poleg glavnega predala ima nahrbtnik še poseben predal za prenosni računalnik (do 13") ter notranje žepe, ki omogočajo urejenost.

Kaukko nahrbtnik Hipster Wolf, vojaško zelen
61,86 €

Zadnji kos!

Retro nahrbtnik Hipster Wolf navdušuje s svojim stilom in funkcionalnostjo. S posebnim predalom za prenosni računalnik (do 15,6") in notranjimi žepi vam omogoča, da ga uporabljate za vsakodnevne priložnosti, službo, šolo ali potep po mestu.

Kaukko Hip Bee nahrbtnik, 15 l, siv
47,43 €

Zadnji kos!

Retro nahrbtnik Hip Bee je praktičen in stilsko dovršen nahrbtnik s čistimi linijami. Zaradi svoje prostornosti (15 l), edinstvenega dizajna ter kakovostnih materialov je primeren za vsakdanjo uporabo. Poleg glavnega predala ima nahrbtnik še poseben predal za prenosni računalnik (do 15,6") številne notranje žepe, dva manjša zunanja žepa ter poseben stranski predal z zadrgo, na zunanji strani, ki zagotavlja varnost vaših stvari.

Kaukko Lazy Bumblebee nahrbtnik, 13,7 l - Odprta embalaža
44,21 €

Odprta embalaža

Vintage nahrbtnik Lazy Bumblebee se ponaša z unikatnim stilom in čistimi linijami. Zaradi edinstvenega dizajna ter kakovostnih materialov je primeren za vsakdanjo uporabo. . Poleg glavnega predala ima nahrbtnik še poseben predal za prenosni računalnik (do 15,6") številne notranje žepe ter dva manjša zunanja žepa za dežnik ali steklenico za vodo, ki omogočajo dobro organiziranost. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Kaukko nahrbtnik Day Owl, črn
44,80 € 44,33 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik Day Owl vas bo navdušil z atraktivnim videzom in svojo prostornostjo.

Kaukko nahrbtnik Happy Seal
55,01 € 52,90 €

Zadnji kos!

Kaukko nahrbtnik Happy Seal je primeren za vsakdan. Ima veliko žepov in poseben predal za prenosni računalnik. Ponaša se s 26 litri prostornine.

Kaukko nahrbtnik Hip Bee, 40 x 31 x 12 cm, črn
44,90 € 40,53 €

Zadnji kos!

Retro nahrbtnik Hip Bee je praktičen in stilsko dovršen nahrbtnik s čistimi linijami. Zaradi svoje prostornosti (15 l), edinstvenega dizajna ter kakovostnih materialov je primeren za vsakdanjo uporabo.

Kaukko nahrbtnik Urban Style
42,15 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik Urban Style vas bo prepričal s svojo stilsko dovršenostjo in praktičnostjo.

Kaukko torba Fancy Geek, črna
42,70 € 39,39 €

Zadnji kos!

Torba Fancy Geek s prilagodljivimi naramnicami in čistimi linijami je praktična ter stilsko dovršena. Zaradi svoje prostornosti (10 l), edinstvenega dizajna in kakovostnih materialov je primeren za vsakdanjo uporabo.

Kaukko torba Fancy Geek, zelena
42,70 € 42,15 €

Zadnji kos!

Torba Fancy Geek ponuja veliko prostora za shranjevanje, izdelana pa je iz zelo kakovostnih materialov.

Kaukko Town Hero nahrbtnik, 15 l
47,43 €

Zadnji kos!

Stilski nahrbtnik Town Hero navdušuje s svojimi čistimi linijami in funkcionalnostjo. Edinstven dizajn in kakovostni materiali pa zagotavljajo, da bo nahrbtnik vaš nepogrešljiv modni dodatek pri sprehodih po mestu ali vaših vsakodnevnih aktivnostih.

Kaukko Curly Sheep nahrbtnik, črn
49,90 € 47,43 €

Zadnji kos!

Vintage nahrbtnik Curly Sheep je praktičen in stilsko dovršen nahrbtnik s čistimi linijami. Zaradi svoje prostornosti, edinstvenega dizajna ter kakovostnih materialov je primeren za vsakdanjo uporabo. Poleg glavnega predala ima nahrbtnik še poseben predal za prenosni računalnik (do 15,6"), številne notranje in zunanje žepe, sprednji predal na zadrgo in možnost odpiranja z zadrgo iz zadnje strani nahrbtnika.

Kaukko nahrbtnik Day Owl, siv
44,80 € 44,33 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik Day Owl vas bo navdušil z atraktivnim videzom in svojo prostornostjo.

Kaukko nahrbtnik Funny Penguin, črn, 18 l - Odprta embalaža
52,52 € 45,69 €

Odprta embalaža

Kaukko nahrbtnik Funny Penguin je primeren za vsakdan. Ima veliko žepov in poseben predal za prenosni računalnik. Ponaša se z 18 litri prostornine. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Kaukko torba Fancy Geek, rjava
42,70 € 42,15 €

Zadnji kos!

Torba Fancy Geek je s svojimi čistimi linijami in praktično razporejenimi predali odličen ter stilsko dovršen in praktičen vsakdanji pripomoček.

Kaukko vintage nahrbtnik Cozy Coala, temno moder
53,40 € 52,72 €

Zadnji kos!

Retro nahrbtnik Cozy Coala navdušuje s svojim stilom in funkcionalnostjo. S posebnim predalom za prenosni računalnik (do 15,6") in notranjimi žepi vam omogoča, da ga uporabljate za vsakodnevne priložnosti, službo, šolo ali potep po mestu.

Kaukko Grumpy Walrus nahrbtnik, 21 l
52,72 €

Sodobno oblikovan nahrbtnik Grumpy Walrus vas bo navdušil s svojo prostornostjo (21 l) in atraktivnim videzom. S posebnim predalom za prenosni računalnik, številnimi notranjimi in zunanjimi žepi ter ojačanimi naramnicami je primeren za vse priložnosti.

Kaukko nahrbtnik Classic Star, moder
41,58 €

Odprodaja

Nahrbtnik Classic Star je izdelan iz vrhunskih materialov ter primeren za vse priložnosti. S prostornino 18 l in posebnim predalom za računalnik (do 14") se bo izkazal za nepogrešljivega sopotnika.

Kaukko nahrbtnik Lucky Turtle, moder
44,26 €

Nahrbtnik Lucky Turtle vas bo očaral s svojim izgledom ter funkcionalnostjo. S stranskim žepom za dežnik in vašo najljubšo steklenico za vodo, sprednjim in notranjim predalom na zadrgo ter notranjim predalom za prenosni računalnik (do 15,6") je primeren za vsakodnevne aktivnosti.

Blagovna znamka Kaukko je bila ustanovljena leta 1998 in so specializirani za izdelavo nakupovalnih torb, modnih retro torbic in nahrbtnikov. Njihovi produkti so kakovostni in atraktivni.

Blagovna znamka Kaukko je bila ustanovljena leta 1998 in so specializirani za izdelavo nakupovalnih torb, modnih retro torbic in nahrbtnikov. Njihovi produkti so kakovostni in atraktivni.