Katy Perry Indi Visible - deodorant s rozprašovačem
8,10 € 3,70 €

Indi Visible Katy Perry je posebna orientalska dišava za ženske. Glavo sestavljajo roza poper, rum in sliva. Srca vključujejo kokos, gardenijo in tonka fižol. Pačuli, sandalovina in mošusni akordi se razprostirajo v podstavku. S to dišavo vas nihče ne bo pogrešal.

Katy Perry Indi - EDP
9,70 € 8,10 €

Dišava Katy Perry Indi je cvetlično-lesna dišava za ženske. Predstavlja čistost in eleganco individualne dišave vsakega od nas. Parfum je sestavljen iz belega čaja, slive in bergamota. V srcu je ciklama, dolinska lilija in izvleček bele cedre.

Katy Perry Indi - tělový závoj
6,10 €

Dišava Katy Perry Indi je cvetlično-lesna dišava za ženske. Predstavlja čistost in eleganco individualne dišave vsakega od nas. Parfum je sestavljen iz belega čaja, slive in bergamota. V srcu je ciklama, dolinska lilija in izvleček bele cedre.

Katy Perry Katy Perry´s Mad Love - deodorant s rozprašovačem
4,30 €

Po uspešni dišavi Mad Potion Katy Perry ni nič manj zapeljiva in privlačna Mad Love. Sestava se odpre z mešanico jabolčnega sorbeta, jagod in roza grenivke. Srčen vonj jasmina, potonike in drugih cvetnih tonov se zlije v srcu. Na koncu vas bo osupnila kombinacija sandalovine, kokosa in mošusa.

Katy Perry Katy Perry´s Mad Potion - EDP
12,60 € 12,20 €

Mad Potion Katy Perry je ženska zapeljiva, eksotična in privlačna dišava. Sestava se odpre z mešanico sočnega jabolka, orhideje in potonike. V srcu se združujejo opojen vonj vanilije, jasmina, mošusa in jantarja. Trgu je bila predstavljena leta 2015.

Katy Perry Killer Queen - dezodorant z razpršilcem
4,70 €

Killer Queen Fragrance Katy Perry je cvetlično-sadna dišava za dekleta in ženske. Dišava je nastala v sodelovanju s Coty in je tretji parfum, ki ga je ustvarila ta pop zvezda. Ime parfuma nosi ime pesmi Fredieja Mercuryja. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2013.

Katy Perry Killer Queen - EDP
12,20 €

Killer Queen Fragrance Katy Perry je cvetlično-sadna dišava za dekleta in ženske. Dišava je nastala v sodelovanju s Coty in je tretji parfum, ki ga je ustvarila ta pop zvezda. Ime parfuma je pesem Fredieja Mercuryja. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2013.

Katy Perry Royal Revolution - EDP
8,50 €

Parfum Katy Perry Royal Revolution je tretja dišava, ustvarjena v sodelovanju z podjetjem Coty. Royal Revolution prihaja na trg v modri steklenički. Je nepremagljiva cvetlična dišava, navdihnjena z lepoto modrega diamanta. Sestava je cvetna in rahlo sadna.