Kaiser Loaf Pan Classic pekač, 30 cm
9,89 €

Zadnji kos!

Kaiser pekač Loaf Pan Classic velikosti 30 cm je odličen kuhinjski pripomoček. Je ognjevaren, zagotavlja optimalen prevod in porazdelitev toplote ter ima dolgo življenjsko dobo.

Kaiser Classic pekač za pito, 28 cm
5,99 €

Zadnji kos!

Pekač za pito z valovitim robom in premerom 28 cm ima na notranji strani površino proti prijemanju in ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.

Kaiser Classic Plus set pekačev
32,64 €

Kaiser Classic Plus set pekačev je odličen pripomoček za domačo peko. Ne glede na to ali pripravljate sladke ali slane dobrote, lahko izbirate med različnimi oblikami pekačev. Set vsebuje pekač za 12 mafinov, podolgovati pekač za kruh in peciva ter model za torte.

Kaiser Classic Delicious pekač, 42 x 29 x 4 cm
14,01 €

Kaiser pekač Classic Delicious dimenzij 42 × 29 × 4 cm je odličen pripomoček za vsako kuhinjo. Zagotavlja optimalen prevod in porazdelitev toplote, je ognjevaren in ima dolgo življenjsko dobo.

Kaiser Bake&Take pekač s pokrovom, 35 x 24 cm
24,99 €

Pravokoten pekač s pokrovom in ročajem za lažje prenašanje peciva ima na notranji strani površino proti prijemanju, njegove dimenzije pa znašajo 35 × 24 cm.

Kaiser Classic Delicious pekač, 33 x 27 x 5 cm
13,19 €

Kaiser pekač Classic Delicious dimezij 33 × 27 × 5 cm je odličen pripomoček za domačo peko. Je ognjevaren, visoko odporen, zagotavlja optimalen prevod in porazdelitev toplote.

Kaiser pekač za 12 cake pops kroglic
12,99 €

Pekač za 12 kroglic za izdelavo cake popsov oziroma tortic na palički je sestavljen iz zgornjega in spodnjega dela ter ima površino proti prijemanju.

Kaiser testomat za kekse INOX
34,99 €

Testomat za kekse z veliko nastavki je enostaven in hiter za uporabo. S pomočjo različnih nastavkov lahko oblikujete več vrste keksov s preprostim potiskom na ročico.

Kaiser La Forme Plus pekač za kruh, 35 cm
40,99 €

Pekač za kruh ali druge kolače je dolg 35 cm, na notranjem delu pa ima površino proti prijemanju, ki je zelo odporna na praskanje in se enostavno čisti.

Kaiser La Forme Plus pekač za šarkelj, 24 cm
36,99 €

Pekač vam zagotavlja odlične rezultate pri pečenju, saj ima površino proti prijemanju. Ima visoko zaščito pred praskanjem in je enostaven za čiščenje. Premer 24 cm.

Kaiser La Forme Plus pekač za torto, 26 cm
39,99 €

Pekač je idealen za pripravo torte, ima premer 26 cm in površino proti prijemanju. Obod se sname, zaobljeni robovi pa preprečujejo izlitje surove mase.

Kaiser 3D pekač, model za grad
14,99 €

3D pekač je primeren za peko tort in biskvitov v zabavni obliki gradu. Ima površino proti prijemanju in ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.

Kaiser set za oblikovanje rož, 3 kosi
12,99 €

Set za oblikovanje rož je nepogrešljivi pripomoček pri peki piškotov. Izdelan je iz kakovostne plastike, ki je primerna za čiščenje v pomivalnem stroju.

Kaiser 3D pekač v obliki srca
14,99 €

3D pekač je primeren za peko tort in biskvitov v prikupni obliki srca. Ima površino proti prijemanju in ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.

Podjetje Kaiser je bilo ustanovljeno leta 1919. Izdelujejo pekače in pribor. Nemško podjetje danes svoje izdelke prodaja v več kot 50 državah po vsej Evropi in svetu. Podjetje stremi k inovacijam in je pri tem tudi zelo uspešno. Izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov.

Podjetje Kaiser je bilo ustanovljeno leta 1919. Izdelujejo pekače in pribor. Nemško podjetje danes svoje izdelke prodaja v več kot 50 državah po vsej Evropi in svetu. Podjetje stremi k inovacijam in je pri tem tudi zelo uspešno. Izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov.