Jo Malone Amber & Lavender - EDC (brez škatlice)
98,80 € 87,10 €

Amber & Lavender je orientalno-fougrova dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 1995. Glavo dišave tvorijo sivka, meta in bergamotka. Srce je sestavljeno iz vanilije, cimeta in klinčkov. V osnovi zazvenita ambra in pačuli.

Jo Malone Basil & Neroli - EDC (brez škatlice)
58,50 € 46,80 €

Basil & Neroli je cvetlično-zelena aromatična dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 2016. Glavna sestavina je bazilika, ki tvori glavo dišave. Srce vključuje olje cvetov grenke pomaranče (neroli). V osnovi se pretakata vetiver in beli mošus.

Jo Malone Grapefruit - EDC (brez škatlice)
58,50 € 46,80 €

Grapefruit je citrusna dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 1992. Glavo sestavlja grenivka in mandarina, srce pa tvorijo aromatičen rožmarin, paprika, jasmin in meta. V osnovi dišave se odkrije vetiver, skupaj z pačulijem in hrastovim mahom.

Jo Malone English Oak & Hazelnut - EDC (brez škatlice)
58,50 € 51,20 €

Zadnji kos!

English Oak & Hazelnut je razkošna leseno-začimbna dišava za moške in ženske. Odpira se z notami lešnikov, nato pa preide v srce dišeče cedre in konča sestavo z lesnimi akordi hrasta.   Trgu je bila predstavljena leta 2017.

Jo Malone Red Roses - EDC (brez škatlice)
58,50 € 51,60 €

Red Roses je razkošna cvetno-zelena dišava za ženske. Sveža glava vsebuje limono in meto, cvetlično srce pa objema bolgarsko vrtnico in cvetove vijolice. Sestavo zaključujejo note čebeljega voska. Trgu je bila predstavljena leta 2001.

Jo Malone Honeysuckle & Davana - EDC (brez škatlice)
58,50 € 50,40 €

Honeysuckle & Davana je razkošna cvetlična dišava za ženske, ki vas bo navdušila z nenavadno sestavo. Glava vsebuje davano (vrsta pelina), v srcu pa začutite kombinacijo vrtnic in kosteničevja. Na koncu vas presenetijo toni mahu.   Trgu je bila predstavljena leta 2018.

Jo Malone - EDC 30 ml + EDC 30 ml
100,80 € 80,60 €

Darilni set vključuje:English Pear & Freesia (ciprovo-sadna, damska)Glava: sladka melona, hruškaSrce: frezija, vrtnicaOsnova: mošus, patchouli, ambra, rabarbara Grenivk\ (citrusna, unisex)Glava: grenivka, mandarinaSrce: rožmarin, meta, paprika, jasminOsnova: vetiver, pačuli, hrastov mah.

Jo Malone Blackberry & Bay - EDC (bez krabičky)
98,80 € 95,20 €

Blackberry & Bay je cvetlično-sadna dišava za ženske. Njen nos je izdelovalec parfumov Fabrice Pellegrin. Sestavljen je iz kombinacije cvetnih akordov, vetivera, cedre, robida, grenivke in lovorjevih listov. Dišava je bila lansirana leta 2012. .

Jo Malone Bronze Wood & Leather - EDC INTENSE (brez škatlice)
119,30 € 108,90 €

Bronze Wood & Leather je usnjena intenzivna dišava za moške in ženske. Sveža glava obsega grenko grenivko, v srcu pa se skrivata brinova jagoda in dimni toni. Kompozicijo zaključujeta usnje in vetiver. Trgu je bila predstavljena leta 2019.

Jo Malone Earl Grey & Cucumber - EDC (bez krabičky)
98,80 € 92,70 €

Earl Grey & Cucumber je aromatična dišava za ženske in moške, ki jo navdihuje najbolj znana angleška blagovna znamka čaja. Glava je sestavljena iz kombinacije jasmina, bergamota, rdečega jabolka in vodnih akordov. V srcu so prepleteni toni angelike in sveže kumare.

Jo Malone Nectarine Blossom & Honey - EDC (brez škatlice)
58,50 € 48,40 €

Nectarine Blossom & Honey je cvetno-sadna dišava za moške in ženske. Glava je sestavljena iz zelenih odtenkov, črnega ribeza in olja pomarančnih listov. V srcu sta skriti nektarina in navadna robinija. Dišavo zaključujejo vetiver, breskev in sliva.   Trgu je bila predstavljena leta 2005.

Jo Malone Peony & Blush Suede - EDC (bez krabičky)
98,80 € 95,20 €

Peony & Blush Suede je luksuzna cvetna dišava za ženske. V sadni glavi boste začutili rdeče jabolko, v čisto cvetličnem srcu boste našli kombinacijo peonij, jasmina, vrtnic in nageljnov. Sestava je zaprta z nekonvencionalnimi antilop toni. Začelo se je leta 2013. .