Jo Malone 154 Cologne - EDC (bez krabičky)
61,10 € 47,30 €

154 Cologne je lesno-aromatična dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 2001. Glava citrusov je sestavljena iz mandarine, grenivke in bergamota. Srce sestavljajo sivka, bazilika in muškatni orešček. V bazi je pačuli, mošus, vetiver in sladka vanilija. .

Jo Malone Amber & Lavender - EDC (bez krabičky)
62,30 € 47,30 €

Amber & Lavender je ženska in moška dišava orientalske pege, predstavljena leta 1995. Glavo sestavljajo sivka, meta in bergamot. Srce je sestavljeno iz šmarnice, klinčkov in cimeta. V osnovi se bodo razvili ambergris, pačuli in ambergris. .

Jo Malone Basil & Neroli - EDC (bez krabičky)
61,10 € 47,30 €

Basil & Neroli je cvetlično-zelena dišava za ženske in moške, predstavljena leta 2016. Glavna sestavina je bazilika, ki tvori glavo vonja. Srcu pripada olje grenke pomaranče (neroli). Osnova združuje vetiver in beli mošus. Uporabljate ga lahko sami ali v kombinaciji z drugimi dišavami.

Jo Malone Blackberry & Bay - EDC (bez krabičky)
62,30 € 58 €

Blackberry & Bay je cvetlično-sadna dišava za ženske. Njen nos je izdelovalec parfumov Fabrice Pellegrin. Sestavljen je iz kombinacije cvetnih akordov, vetivera, cedre, robida, grenivke in lovorjevih listov. Dišava je bila lansirana leta 2012. .

Jo Malone Bronze Wood & Leather - EDC INTENSE (bez krabičky)
86 € 80 €

Bronze Wood & Leather je intenziven usnjen vonj, tako za moške kot za ženske. Sveža glava vsebuje grenko grenivko, ki v srcu skriva brinove in dimljene tone. Kompozicijo zaprejo usnje in vetiver. Začelo se je leta 2019. .

Jo Malone Dark Amber & Ginger Lily - EDC INTENSE (bez krabičky)
86 € 77,40 €

Dark Amber & Ginger Lily je intenzivna orientalska lesnata dišava za ženske. Začinjena glava vsebuje roza poper, kardamom in ingver. Čisto cvetno srce združuje jasmin, vrtnice, orhidejo in vodno lilijo. Sestava je zaprta s kombinacijo sandalovine, pačulija, usnja, črne ambergris in olibanum smole.

Jo Malone Earl Grey & Cucumber - EDC (bez krabičky)
62,30 € 47,30 €

Earl Grey & Cucumber je aromatična dišava za ženske in moške, ki jo navdihuje najbolj znana angleška blagovna znamka čaja. Glava je sestavljena iz kombinacije jasmina, bergamota, rdečega jabolka in vodnih akordov. V srcu so prepleteni toni angelike in sveže kumare.

Jo Malone English Oak & Hazelnut - EDC (bez krabičky)
62,30 € 47,30 €

English Oak & Hazelnut je razkošna lesno-začinjena dišava za moške in ženske. Odpre se z lešnikovimi toni, nato preide v srce, ki diši po kedri, in zaključi z hrastimi lesenimi akordi. Začelo se je leta 2017. .

Jo Malone English Oak & Redcurrant - EDC (bez krabičky)
62,30 € 47,30 €

English Oak & Redcurrant je cvetlično-sadna dišava za ženske in moške. Na začetku boste začutili sadne tone rdečega ribeza, ki nato preidejo v srce vrtnic. Sestavino priložijo lesni akordi iz hrasta. Začelo se je leta 2017. .

Jo Malone - English Pear & Freesia EDC 30 ml + Grapefruit EDC 30 ml
107,50 € 98,90 €

Darilni set vključuje: Angleška hruška in frezija (vinska trta) Glava: melona, hruška Srce: frezija, vrtnica Osnove: mošus, pačuli, ambergris, rabarbara Grenivke (citrusi, uniseks) Glava: grenivka, mandarina Srce: rožmarin, meta, poper, jasmin Osnove: vetiver, pačuli, hrastov mah .

Jo Malone Grapefruit - EDC (bez krabičky)
62,30 € 49,90 €

Grenivka je citrusna dišava za ženske in moške, predstavljena leta 1992. Glava je sestavljena iz grenivke in mandarine, srce je sestavljeno iz aromatičnega rožmarina, popra, jasmina in mete. V podnožju boste našli vetiverja skupaj s pačulijem in hrastovim mahom. .

Jo Malone Honeysuckle & Davana - EDC (bez krabičky)
62,30 € 47,30 €

Honeysuckle & Davana je razkošna cvetlična dišava za ženske, ki vas bo navdušila s svojo nekonvencionalno sestavo. V glavi je gneča (vrsta pelina), v srcu boste začutili kombinacijo vrtnic in koprive. Na koncu vas bodo presenetili mahovi toni. Začelo se je leta 2018. .

Jo Malone Incense & Cedrat - EDC INTENSE (bez krabičky)
109,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Incense & Cedrat je v izdaji Cologne Intense orientalska lesnata dišava za ženske in moške. Aroma je sestavljena iz limone, popra, benzoina, smole elemi, olibanuma in labdanuma. Začelo se je leta 2015. .

Jo Malone Jasmine Sambac & Marigold - EDC INTENSE (bez krabičky)
86 €

Jasmine Sambac & Marigold je ženska intenzivna cvetlična dišava. Odtenki ognjiča se odprejo, nato preidejo v cvetlično sladko srce, ki ga predstavljajo jasmin, med in ylang-ylang. Sestava je zatesnjena z benzoinsko smolo. Začelo se je leta 2018. .

Jo Malone Lime Basil & Mandarin - EDC (bez krabičky)
62,30 € 53,70 €

Lime Basil & Mandarin je citrusno-aromatična dišava za ženske in moške, predstavljena leta 1999. Čista glava citrusov je apno, sočna mandarina in bergamot. V srcu so toni bazilike, lila, irisa in timijana. Temelj nato dokončajo pačuli in vetiver. .

Jo Malone London Rain Black Cedarwood & Juniper - EDC (bez krabičky)
62,30 €

Black Cedarwood & Juniper je lesno-začinjena dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 2014 kot del londonske izdaje Rain, ki jo je navdihnil deževen London. Glavo sestavljajo kumina in čili paprika, srce je izrazita brinova in gozdnata osnova cedre.

Jo Malone Nectarine Blossom & Honey - EDC (bez krabičky)
62,30 € 49,40 €

Nectarine Blossom & Honey je cvetlično-sadna dišava za moške in ženske. Glavo sestavljajo zeleni toni, črni ribez in olje pomarančnih listov. Nektarina in črna kobilica sta skrita v srcu. Sestavo zaprejo vetiver, breskev in sliva. Začelo se je leta 2005. .

Jo Malone Orange Blossom - EDC (bez krabičky)
53,70 € 49,40 €

Orange Blossom je razkošna cvetlična dišava za ženske in moške. Glava vsebuje citrusne citrate, mandarinski kementin in zelene akorde. V srcu boste čutili afriški cvet pomaranče in lotos; Začelo se je leta 2003. .

Jo Malone Orris & Sandalwood - EDC INTENSE (bez krabičky)
86 € 77,40 €

Orris & Sandalwood je orientalska lesnata dišava za ženske in moške v izdaji Cologne Intense. Dišava je narejena iz vijolice, galbana, geranije, irisa, ravne užitne, labdanove smole, ambergrisa in mošusa. Začelo se je leta 2016. .

Jo Malone Oud & Bergamot - EDC INTENSE (bez krabičky)
87,70 €

Oud & Bergamot je orientalska dišava za ženske in moške v izdaji Cologne Intense. Navdihuje jo Bližnji vzhod. Aroma je sestavljena iz cedre iz Virginije, bergamota, limone, pomaranče in agarja (oud). Začela se je leta 2010. .

Jo Malone Peony & Blush Suede - EDC (bez krabičky)
62,30 € 49,40 €

Peony & Blush Suede je luksuzna cvetna dišava za ženske. V sadni glavi boste začutili rdeče jabolko, v čisto cvetličnem srcu boste našli kombinacijo peonij, jasmina, vrtnic in nageljnov. Sestava je zaprta z nekonvencionalnimi antilop toni. Začelo se je leta 2013. .

Jo Malone Pomegranate Noir - EDC (bez krabičky)
62,30 € 47,30 €

Pomegranate Noir je razkošna aromatično-sadna dišava za ženske in moške. Glava vsebuje maline, šipek, slivo, lubenico in rabarbaro. V svojem srcu boste čutili cvetje, začimbe, smole in lesene akorde. Bogato sestavo zapirajo pačuli, mošus, ambergris in cedra. Začelo se je leta 2005. .

Jo Malone Red Roses - EDC (bez krabičky)
61,10 € 51,60 €

Red Roses je luksuzna cvetlično-zelena dišava za ženske. Sveža glava vsebuje limono in meto, cvetlično srce vključuje bolgarsko vrtnico in vijolične liste. Sestava je zaprta s toni čebeljega voska. Začelo se je leta 2001. .

Jo Malone Tuberose Angelica - EDC INTENSE (bez krabičky)
86 € 79,50 €

Tuberose Angelica je intenzivna cvetlična dišava za ženske; še ena iz zbirke Cologne Intense. Odpre se s toni angelike, nato pa preide v akorde aromatične tuberoze, da se skladba konča s kombinacijo lesnatih tonov in ambergrisa. Začelo se je leta 2014. .

Jo Malone Velvet Rose & Oud - EDC INTENSE (bez krabičky)
79,50 € 77,40 €

Velvet Rose & Oud je orientalsko-cvetna dišava za ženske in moške v izdaji Cologne Intense. Navdihuje jo Bližnji vzhod. Vonj je sestavljen iz vrtnic, agarjevega lesa (oud), pralineja, klinčkov. Začelo se je leta 2012. .

Jo Malone Wild Bluebell - EDC (bez krabičky)
105,30 € 94,60 €

Wild Bluebell je razkošna cvetlično-zelena dišava za ženske. V glavi je zvonček in aromatičen strok, v srcu boste čutili jasmin, šmarnico in boke vrtnic. Sestava je zaprta z mošusno-jantarno osnovo. Začelo se je leta 2011. .

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt - EDC (bez krabičky)
105,30 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Wood Sage & Sea Salt je razkošna aromatična dišava za ženske in moške. Vsebuje le pet sestavin, in sicer amretto (hibiskus), morsko sol in morske alge, izrazito žajbelj in grenko grenivko. Začelo se je leta 2014. .