Jimmy Choo - EDP

Jimmy Choo - EDP

Ocena: 5
25,90 €

Jimmy Choo je ciprovo-sadna dišava za ženske in dekleta, ki se odpira z novimi notami mandarine in hruške, v kombinaciji z zelenimi odtenki. V srcu dišave se skriva opojen vonj orhideje in zaključuje pa jo pačuli in karamela. Trgu je bila predstavljena leta 2011.

Jimmy Choo - EDP
42,90 €

Parfumska voda blagovne znamke Jimmy Choo spada v cvetlično-lesne, slajše in močnejše arome. Na začetku skrivajo sadni toni, vendar pa se postopno preoblikujejo v cvetlično srce. Na koncu dišavo utrdijo posončnica in lesni toni. Trgu je bila predstavljena leta 2013.

Jimmy Choo Illicit Flower - EDT-20%
40,30 € 32,10 €

Jimmy Choo Illicit Flower je cvetno-lesna dišava za ženske, ki se odpre s svežimi notami pomaranče in marelice. Sledi srce parfuma, ki ga sestavljajo vrtnice, jasminovi cvetovi in grenivke in na koncu vas bo navdušila mešanica lesa in mošusa. Ta dišava vas preprosto zapelje!.

Jimmy Choo Man Blue - deodorant v stiku
15,80 €

Zadnji kos!

Man Blue je lesno-aromatična dišava za moške, ki so jo lansirali leta 2018. Glava vsebuje črni poper, muškatni orešček, sivko in svež bergamot. Koža, cipresa in siva ambergris bodo združeni v srcu, skupaj s sadnimi notami jabolka in ananasa. Sandalovina, vanilija, vetiver in pačuli zaprejo sestavo.

Jimmy Choo Man - EDT-50%
1,60 € 0,80 €

Slavna, oblikovalska hiša za čevlje blagovne znamke Jimmy Choo prihaja na trg z novo dišavo, „Man“. Ta dišava je za moške z izbranim okusom za stil, za moške, ki so prefinjeni in izžarevajo zaupanje. Obraz dišave je postal znan igralec Kit Harington, ki uteleša pravo podobo dišave „Man“.

Jimmy Choo - EDT
20,20 €

Zadnji kos!

Toaletna voda Jimmy Choo je ciprovo-sadna dišava za ženske in dekleta, ki se odpira z novimi notami mandarine in hruške, v kombinaciji z zelenimi odtenki. V srcu dišave se skriva opojen vonj orhideje in zaključuje pa jo vonj lesa. Trgu je bila predstavljena leta 2012.

Jimmy Choo Floral - EDT
42,60 €

Toaletna voda Jimmy Choo Floral je cvetno-sadno dišava za ženske, ki se odpre z notami mandarine, bergamotke in sladkih nektarin. V srcu dišave se skrivajo opojna magnolija, sladek grah in cvet marelice. Na koncu začutite lesne tone, ambroxan in mošus. Trgu je bila predstavljena leta 2019.

Jimmy Choo Urban Hero - EDP-16%
43,40 € 36,20 €

Urban Hero je dřevitě-kořeněná vůně pro muže. Hlavu tvoří černý pepř a kaviárový citrus (finger lime); australské ovoce, které voní po pampeliškách. V srdci ucítíte růžové dřevo (palisandr) a vetiver. Kompozici uzavírá kůže a šedá ambra. Vůně byla uvedena na trh v roce 2019.

Jimmy Choo Man Ice - EDT-17%
22 € 18,20 €

Ice Man je lesna aromatična dišava za moške, ki je bila predstavljena leta 2017. Čisto citrusno glavo tvorijo mandarina, limona in bergamotka. Srce se razvije v kombinaciji vetivera, pačulija, jabolka in cedrovine. Dišava se zapira s toni mošusa, mahu in ambroxana. .

Jimmy Choo - EDT TESTER-17%
27,60 € 22,80 €

Toaletna voda Jimmy Choo je ciprovo-sadna dišava za ženske in dekleta, ki se odpira z novimi notami mandarine in hruške, v kombinaciji z zelenimi odtenki. V srcu dišave se skriva opojen vonj orhideje in zaključuje pa jo vonj lesa. Trgu je bila predstavljena leta 2012.

Jimmy Choo Man - EDT TESTER
25,50 € 24,80 €

Slavna oblikovalska hiša za čevlje blagovne znamke Jimmy Choo prihaja na trg z novo dišavo, „Man“. Ta dišava je za moške z izbranim okusom za stil, za moške, ki so prefinjeni in izžarevajo zaupanje. Obraz dišave je postal znan igralec Kit Harington, ki uteleša pravo podobo dišave „Man“.

Jimmy Choo Blossom - EDP
32,40 € 30,80 €

Sočna, sveža in iskriva je ženska cvetlična dišava blagovne znamke Jimmy Choo za leto 2015. Sadno-cvetlična mešanica se odpre s svežimi notami ribeza, robidnice in citrusov. Sestavo bogatijo opojen vonj vrtnice, mošusa in sandalovine.

Jimmy Choo Fever - EDP
47,40 € 40,20 €

Toaletna voda Man Blue blagovne znamke Jimmy Choo je orientalsko vanilijeva dišava za ženske. Popolnoma sadno glavo sestavljajo sliva, grenivka in liči. Cvetlično srce združuje note jasmina, vanilije, orhideje, pomarančnih cvetov in posončnice.

Jimmy Choo Illicit - EDP
38,70 € 36,70 €

Moderna, cvetlična, sladka medena dišava za ženske – to je Illicit blagovne znamke Jimmy Choo za vsa dekleta in ženske, ki so samozavestne, vedo kaj hočejo, in gredo svojo pot. Dišava je namenjena ženskam, ki so zapeljive, rade tvegajo in živijo življenje s polno paro.

Jimmy Choo L´Eau - EDT-19%
25,30 € 20,40 €

Toaletna voda Jimmy Choo l'Eau je cvetlično saden vonj za ženske. Glava vsebuje hibiskus in svežo bergamotko, v srcu pa boste čutili potoniko in nektarino. Kompozicijo dišave zaključujejo cedrovina, jantar in mošus. Trgu je bila predstavljena leta 2017.

Jimmy Choo Man Blue - EDT-16%
22,90 € 19,10 €

Man Blue je lesna aromatična dišava za moške, ki je bila predstavljena leta 2018. Glava vsebuje poper, muškatni žajbelj, sivko in svežo bergamotko. V srcu se razvije dišava s toni usnja, ciprese in sive ambre skupaj s sadnimi toni jabolk in ananasa.

Jimmy Choo Man Intense - EDT 100 ml + balzam za po britju 100 ml + 7,5 ml EDT
42,30 € 41,50 €

Man Intense blagovne znamke Jimmy Choo je sladko orientalski vonj za moške. V to dišavo se preprosto zaljubite. Kot že ime pove, je dišava zelo intenzivna in pritegne pozornost okolice. Sestavljajo jo sivka, melona in mandarina. V središču boste začutili artemis, črni poper in geranijo.

Jimmy Choo Man Intense - EDT
37,60 €

Man Intense blagovne znamke Jimmy Choo je sladko orientalski vonj za moške. V to dišavo se preprosto zaljubite. Kot že ime pove, je dišava zelo intenzivna in pritegne pozornost okolice. Sestavlja jo sivka, melona in mandarina. V središču boste začutili artemis, črni poper in geranijo.

Jimmy Choo Urban Hero - EDP TESTER
37,30 €

Urban Hero je lesno-začinjena dišava za moške. Glavo sestavljajo črni poper in kaviar citrusi (prstna apna); Avstralsko sadje, ki diši po debelih. V srcu boste začutili palisander (palisander) in vetiver. Sestava je zaprta z usnjenimi in sivimi jantarji. Dišava se je začela leta 2019. .