Jennifer Lopez Glow After Dark - EDT
15,50 €

Glow After Dark je tako čutna, sveža in seksi kot sama Jennifer. Ko ga uporabljate, lahko slišite glasbo, ki teče po vaših žilah. Navdušen nad občutkom, da ste v klubu s prijatelji, praznovali in uživali v nočnem življenju. Omejena izdaja! Dišava je bila predstavljena leta 2006. .

Jennifer Lopez Glow By JLo - EDT
30,10 € 21,50 €

Dišava, ki spominja na trenutke, ko pridete pod tuš. Aroma tako čista in nežna kot sveža bela vrtnica. In tako seksi kot Jennifer Lopez. Steklenica je tako seksi kot golo žensko telo, nežno sveti kot barva gole kože. Flacon nakit je navdihnjen z značilnim slogom JLo. Omejena izdaja!.

Jennifer Lopez Live Luxe - EDP
21,50 €

Ljubezen do ritma, gibanja in absolutnega razkošja je bila navdih za ustvarjanje te dišave. „Live Lux,“ pravi sama Jenifer, "ujame trenutke, ko se počutim popolnoma prežeta s svojo strastjo do plesa, trenutki popolne evforije in popolnega, neprespanega veselja.

Jennifer Lopez Still - EDP
20,20 €

Zadnji kos!

Jennifer Lopez Still je dišava, ki ujame občutke ženske, ki poskuša najti svoj jaz. Presenetljiv in živahen tok saka dopolnjuje začinjen beli poper, peneča mandarina in naravna aroma čaja Earl Grey. To podčrta šopek frezije, vrtnic, jasmina in oranžnih dreves.