iSi aparat za smetano Dessert Whip Plus, 0,25 l, bel
49,60 €

Zadnji kos!

Aluminijasta posoda ima notranjo marmorno površino je odporna na abrazijo in razkuho. Je zelo enostavna za vzdrževanje in čiščenje. Komplet vsebuje ponev, lonec s pokrovom in kozico s pokrovom.

iSi aparat za smetano 0,5 l, bela
52,18 € 49,60 €

Zadnji kos!

Aparat za smetano bo izpolnil zahteve tudi najzahtevnejših uporabnikov. Poleg tega pa vas bo očaral s svojim elegantnim videzom. Zaradi svojega videza in izredne funkcionalnosti je tudi idealen za darilo.

iSi bombica za izdelovanje smetane
40,03 € 32,40 €

Zadnji kos!

Bombica za zelo enostavno pripravo sveže smetane, ki je lahko lahka in puhasta ali gosta z aromatiziranim kakovostnim sirupom brez konzervansov. Enostavna kontrola doziranja se izvede samo s pritiskom na gumb.

iSi aparat za smetano Easy Wrip Plus, 0,5 l, bel
45,73 € 37 €

Aparat za smetano bo izpolnil pričakovanja tudi najzahtevnejših uporabnikov. Poleg tega vas bo očaral s svojim elegantnim videzom in enostavno uporabo za sveže pripravljeno smetano.

iSi Isi Retro Classic sifonska steklenica, 1 l
74,49 € 67,60 €

iSi Retro Classic sifonska steklenica ima prostornino 1 l. Retro sifon pletene steklenice je nazaj. Enostaven za uporabo in enostaven za čiščenje. Steklenica je primerna za proizvodnjo sode ali peneče vode. Uporaba je zelo preprosta, samo potisnite ročico.