IMAC potovalni zaboj Cabrio
19,80 €

Argi potovalni zaboj Cabrio pripomore k zmanjševanju stresa vaših hišnih ljubljenčkov pri prevažanju. Velik je 50 × 32 × 34,5 cm.

IMAC Vrečke za pasje iztrebke - 70 zvitkov po 20 vrečk
36,39 €

Zadnji kos!

Nepogrešljive vrečke za pasje iztrebke, 70 zvitkov po 20 vrečk, od znamke IMAC, so v veliko pomoč pri sprehodih s pasjimi prijatelji. To veliko pakiranje ima barvni potisk, ki olajša pobiranje iztrebkov. Bodite vedno pripravljeni.

IMAC mačji WC s filtrom z aktivnim ogljem z lopatko, 62
33,48 €

Zadnji kos!

Mačji WC ima filter z aktivnim ogljem, ki absorbira neprijetne vonjave. V kompletu je strešno okno, ki ustvarja prijetno klimo v notranjosti škatle. Dodelana obdelava vam omogoča, da zlahka odstranite streho in olajšate čiščenje. IMAC notranji mačji WC z ogljikovim filtrom in lopatko (62) je idealen za vsak dom.

IMAC Stojalo z lopatko, 17,5x11x28 cm
9,10 €

Zadnji kos!

Čistilni komplet za redno vzdrževanje mačjega stranišča. Stojalo ima 2 funkciji, v obliki držala z lopatko in posode za zbiranje. Rezilo ima integrirano cedilo za ločevanje majhnih naplavin. IMAC Stojalo z lopatko, 17,5×11×28 cm je opremljen tudi s kavljem za povezavo stranišč Jerry in Felix.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 600 ml
7,27 €

Zadnji kos!

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse s prostornino 600 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

IMAC dizajnerska skleda za vodo in brikete, 3000 ml
25,98 €

Zadnji kos!

Rezervoar za vodo in posoda za brikete, ki podpira reden režim pitja in preskrbo s hrano. Sam rezervoar je mogoče enostavno odstraniti tako, da ga obrnete za 180°. Spodnji del je obdelan z nedrsečim slojem. Posoda IMAC Design z rezervoarjem za vodo in zrnc prostornine 3000 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se vaš ljubljenček zadržuje.

IMAC Nadomestni filter za fontano mačk in psov, 2 kosa, 16 x 19 x 0,5 cm
13,26 €

Zadnji kos!

Nadomestni filter za fontano mačk in psov, 2 kosa, 16×19 ×0,5 cm, od znamke IMAC, je odličen pomočnik pri oskrbi vaših hišnih ljubljenčkov. Filter vsebuje aktivno oglje s čimer je voda v vodnjaku čista in sveža. Privoščite svojim mačkam in psom najboljše.

IMAC mačji WC s filtrom z aktivnim ogljem z lopatko, 50
25,20 €

Mačji WC ima filter z aktivnim ogljem, ki absorbira neprijetne vonjave. V kompletu je strešno okno, ki ustvarja prijetno klimo v notranjosti škatle. Dodelana obdelava vam omogoča, da zlahka odstranite streho in olajšate čiščenje. IMAC notranji mačji WC z ogljikovim filtrom in lopatko (50) je idealen za vsak dom.

IMAC svetleča LED ovratnica z USB polnjenjem
10,52 €

LED ovratnica je idealna za nočne sprehode in radovedne pse za zagotovitev potrebne vidljivosti. Polni se enostavno prek USB vhoda. IMAC sijoča LED ovratnica z USB polnjenjem je primerna za vse pasme psov.

IMAC Mačji WC iz reciklirane plastike, 50x40x14,5 cm
9,64 €

Mačji WC z rešetko za prezračevanje Sestavljena reciklirana plastična masa pomaga predvsem pri čiščenju. Snemljiv zgornji rob učinkovito ohranja vsebino. IMAC mačje stranišče iz reciklirane plastike, 50×40×14,5 cm je preprosto, a pomembno orodje za vzdrževanje higiene mačk v vašem domu.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 300 ml
5,66 €

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse, s prostornino 300 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

IMAC kotni WC za mačke z visokim robom, 51x51x15,5 cm
12,58 €

Mačji WC s preprostim videzom, ki ustreza večini prostorov v vašem domu. Za plastično konstrukcijo je značilna predvsem trpežnost in enostavno vzdrževanje. IMAC Corner Cat stranišče z visokim robom z merami 51×51×15,5 cm, ima odstranljiv zgornji rob za boljše zadrževanje vsebine v posodi.

IMAC Mačja igrača - palica z metuljem, 47 cm
4,66 €

Barvna igrača za mačke – palica z metuljem, 47 cm, od znamke IMAC. Sestavljen je iz palice, na katero je obešen barvni tekstilni metulj. Vse skupaj dopolnjeno s perjem in kroglico, ki daje veliko število dražljajev. Privoščite svoji mački neskončno zabave.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 300 ml
8,74 €

Uporabna dvojna posoda za pasjo hrano ali vodo. Možnost ločevanja hrane. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC dizajnersko zasnovana dvojna posoda iz plastike prostornino 300 + 300 ml je bistveni del domačega in zunanjega prostora, kjer se zadržuje vaš pes.

IMAC moderno praskalo z razgledno ploščadjo
22,47 €

Praskalo za mačke ima razgledno ploščo, kjer vaša mačka lahko počiva. Izdelano je iz odpornega materiala in prevlečeno s tkanino, podobno žametu. IMAC moderno praskalo z razgledno ploščadjo – D 34,5 x Š 34,5 x V 46 cm je idealen tudi za manjša stanovanja.

IMAC kletka za mačke
31,94 €

Kletka za mačke je idealen pomočnik za prevažanje vaših hišnih ljubljenčkov z avtom. Izdelana je iz trdne kovinske mreže, ki omogoča demontažo s podlage. Čisti se hitro in enostavno. IMAC kletka za mačke je primerna tudi za na razstave in tekmovanja.

IMAC praskalo za mačke, z dvema nadstropjema in hišico
94,01 €

Praskalo za mačke ima 2 razgledni plošči, kjer vaša mačka lahko počiva. Vsebuje tudi hišico, kamor se lahko skrije in plišasto žogico s peresom za igranje. IMAC praskalo za mačke, z dvema nadstropjema in hišico – D 40 x Š 40 x V 84 cm je seveda primerno tudi za brušenje krempljev.

IMAC nastavljiva pasja ovratnica, iz najlona
13,61 €

Pasja ovratnica iz najlona je na notranji strani oblazinjena in tako zagotavlja udobno nošenje. Opremljena je z varnostnimi odsevnimi elementi. Zagotovljen je 7× večji poteg kot je teža psa. Imac nastavljiva pasja ovratnica iz najlona ima zaponko za lažje pripenjanje povodca.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 1000 ml
9,64 €

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse s prostornino 1000 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

IMAC pasji povodec iz najlona
19,45 €

Pasji povodec iz najlona ima funkcijo anti-shock, ki absorbira udarce ob nepričakovanem trzanju in vlečenju. Plastično držalo zagotavlja udobno držanje na sprehodih s psom. Vključuje zaponko za pripenjanje na ovratnico. Imac pasji povodec iz najlona je dolg 150 cm.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, plastika, 600 + 600 ml
13,15 €

Uporabna dvojna posoda za pasjo hrano in vodo. Možnost ločevanja hrane. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC dizajnersko zasnovana dvojna posoda iz plastike prostornino 600 + 600 ml je bistveni del domačega in zunanjega prostora, kjer se zadržuje vaš pes.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 2000 ml
14,02 €

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse s prostornino 2000 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

IMAC posoda za pse, nerjaveče jeklo
19,30 €

Težka posoda iz nerjavečega jekla je enostavna za čiščenje. Primeren je za polnjenje z briketi ali vodo. IMAC Nedrseča posoda za pse iz nerjavečega jekla je opremljena s posebnim gumijastim dnom, da se ohrani na svojem mestu.

IMAC dizajnerska skleda za vodo in brikete, 1500 ml
18,86 €

Rezervoar za vodo in posoda za brikete, ki podpira reden režim pitja in preskrbo s hrano. Sam rezervoar je mogoče enostavno odstraniti tako, da ga obrnete za 180°. Spodnji del je obdelan z nedrsečim slojem. Posoda IMAC Design z rezervoarjem za vodo in zrnc prostornine 1500 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se vaš ljubljenček zadržuje.

IMAC fontana za mačke in pse, 2000 ml
44,05 €

Fontana za vaše štirinožne raziskovalce, ki zagotavljajo redno oskrbo s pitno vodo. Za kakovostno vodo skrbi ogljikov filter, ki ga je najbolje zamenjati enkrat na mesec. Protizdrsni premaz na spodnji strani zavira neželeno gibanje ali prevrnitev. IMAC vodnjak za mačke in pse s prostornino 2000 ml je ključni del opreme za vašega hišnega ljubljenčke.

IMAC Igrača za psa - obroč z vrvico, 48 cm
7,21 €

Vesela barvna igrača za pse – obroč z vrvico, od znamke IMAC. Narejena je iz močne vrvi in trpežne gumijaste zvezde, ki poleg tega pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Zahvaljujoč njeni vsestranskosti jo lahko uporabite ne le za igranje, ampak tudi za trening.

IMAC Tekstilna igrača za psa - oven, 25 x 20 cm
9,35 €

Naravna tekstilna igrača za psa v obliki ovna, od znamke IMAC. Narejena je iz rjavega sisala. Hišnemu ljubljencu podarite drugo vrsto igrač, katera prenese grobo ravnanje. Zahvaljujoč njeni vsestranskosti jo lahko uporabite ne le za igranje, ampak tudi za trening.