IMAC potovalni zaboj Cabrio
18,90 € 15,90 €

Argi potovalni zaboj Cabrio pripomore k zmanjševanju stresa vaših hišnih ljubljenčkov pri prevažanju. Velik je 50 × 32 × 34,5 cm.

IMAC Kletka za kunce in morske prašiče, mešanica barv, 80x48,5x42 cm
37,60 €

Zadnji kos!

Kakovostna kletka za male glodalce, zlasti za morske prašiče ali zajce. Visok profil dna preprečuje izgubo ali uhajanje krme. Stranske zaponke za odstranitev zaščitne kletke. Vstopna vrata v 2 smeri z možnostjo zapiranja na varnostno ključavnico. IMAC kletka za male glodavce ima kompatne dimenzije.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 1000 ml
8,90 €

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse s prostornino 1000 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 2000 ml
13 €

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse s prostornino 2000 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 300 ml
5,30 €

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse, s prostornino 300 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 300 ml
8,10 €

Uporabna dvojna posoda za pasjo hrano ali vodo. Možnost ločevanja hrane. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC dizajnersko zasnovana dvojna posoda iz plastike prostornino 300 + 300 ml je bistveni del domačega in zunanjega prostora, kjer se zadržuje vaš pes.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 600 ml
6,90 €

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse s prostornino 600 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, plastika, 600 + 600 ml
12,20 €

Uporabna dvojna posoda za pasjo hrano in vodo. Možnost ločevanja hrane. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC dizajnersko zasnovana dvojna posoda iz plastike prostornino 600 + 600 ml je bistveni del domačega in zunanjega prostora, kjer se zadržuje vaš pes.

IMAC dizajnerska skleda za vodo in brikete, 1500 ml
17,50 €

Rezervoar za vodo in posoda za brikete, ki podpira reden režim pitja in preskrbo s hrano. Sam rezervoar je mogoče enostavno odstraniti tako, da ga obrnete za 180°. Spodnji del je obdelan z nedrsečim slojem. Posoda IMAC Design z rezervoarjem za vodo in zrnc prostornine 1500 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se vaš ljubljenček zadržuje.

IMAC dizajnerska skleda za vodo in brikete, 3000 ml
24,40 €

Rezervoar za vodo in posoda za brikete, ki podpira reden režim pitja in preskrbo s hrano. Sam rezervoar je mogoče enostavno odstraniti tako, da ga obrnete za 180°. Spodnji del je obdelan z nedrsečim slojem. Posoda IMAC Design z rezervoarjem za vodo in zrnc prostornine 3000 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se vaš ljubljenček zadržuje.

IMAC fontana za mačke in pse, 2000 ml
40,60 €

Fontana za vaše štirinožne raziskovalce, ki zagotavljajo redno oskrbo s pitno vodo. Za kakovostno vodo skrbi ogljikov filter, ki ga je najbolje zamenjati enkrat na mesec. Protizdrsni premaz na spodnji strani zavira neželeno gibanje ali prevrnitev. IMAC vodnjak za mačke in pse s prostornino 2000 ml je ključni del opreme za vašega hišnega ljubljenčke.

IMAC Gumijasta kroglica za psa, oranžno modra, 5 cm
5,70 €

Vesela barvna igrača gumijaste kroglice 10,5 cm v oranžno modri barvi, od znamke IMAC. Narejena je iz trpežne vrvi 45 cm in gumijaste kroglice, s katero bo treniral vaš pes. Zaradi svoje vsestranskosti jo lahko uporabite tudi za vadbo.

IMAC Igrača za psa - kost s strunami, 41 x 5 x 5 cm
7,30 €

Vesela barvna igrača za pse – kost s strunami, od znamke IMAC. Narejena je iz močne vrvi in trpežne gumijaste kosti, ki poleg tega pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Zahvaljujoč njeni vsestranskosti jo lahko uporabite ne le za igranje, ampak tudi za trening.

IMAC Igrača za psa - obroč z vrvico, 48 cm
6,90 €

Vesela barvna igrača za pse – obroč z vrvico, od znamke IMAC. Narejena je iz močne vrvi in trpežne gumijaste zvezde, ki poleg tega pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Zahvaljujoč njeni vsestranskosti jo lahko uporabite ne le za igranje, ampak tudi za trening.

IMAC Igrača za psa - zvezda z vrvico, 38 cm
6,90 €

Vesela barvna igrača za pse – zvezda z vrvico, od znamke IMAC. Narejena je iz močne vrvi in trpežne gumijaste zvezde, ki poleg tega pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Zahvaljujoč njeni vsestranskosti jo lahko uporabite ne le za igranje, ampak tudi za trening.

IMAC kletka za mačke
31,10 €

Kletka za mačke je idealen pomočnik za prevažanje vaših hišnih ljubljenčkov z avtom. Izdelana je iz trdne kovinske mreže, ki omogoča demontažo s podlage. Čisti se hitro in enostavno. IMAC kletka za mačke je primerna tudi za na razstave in tekmovanja.

IMAC Kletka za veverico,61x40x56 cm
57,30 €

Visoka in kakovostna kletka, ki je primerna predvsem za veverice. Visok profil dna preprečuje izgubo ali uhajanje krme. Žično kolo za redno gibanje. Stranske zaponke za odstranitev zaščitne kletke. Vstopna vrata v 2 smeri z možnostjo zapiranja z varnostno ključavnico. IMAC kletka za veverice je zasnovana v klasični izvedbi.

IMAC kotni WC za mačke z visokim robom, 51x51x15,5 cm
12,80 €

Mačji WC s preprostim videzom, ki ustreza večini prostorov v vašem domu. Za plastično konstrukcijo je značilna predvsem trpežnost in enostavno vzdrževanje. IMAC Corner Cat stranišče z visokim robom z merami 51×51×15,5 cm, ima odstranljiv zgornji rob za boljše zadrževanje vsebine v posodi.

IMAC Mačja igrača - krog z žogo
14,20 €

Mačja igrača z žogo prihaja od znamke IMAC. Krog je izdelan iz plastike, s kroglico in se premika z zvoncem za še več zabave. Privoščite vašemu ljubljenčku veliko zabave.

IMAC Mačja igrača - palica z metuljem, 47 cm
4,40 €

Barvna igrača za mačke – palica z metuljem, 47 cm, od znamke IMAC. Sestavljen je iz palice, na katero je obešen barvni tekstilni metulj. Vse skupaj dopolnjeno s perjem in kroglico, ki daje veliko število dražljajev. Privoščite svoji mački neskončno zabave.

IMAC Mačji WC iz reciklirane plastike, 50x40x14,5 cm
9,80 €

Mačji WC z rešetko za prezračevanje Sestavljena reciklirana plastična masa pomaga predvsem pri čiščenju. Snemljiv zgornji rob učinkovito ohranja vsebino. IMAC mačje stranišče iz reciklirane plastike, 50×40×14,5 cm je preprosto, a pomembno orodje za vzdrževanje higiene mačk v vašem domu.

IMAC mačji WC s filtrom z aktivnim ogljem z lopatko, 50
25,60 €

Mačji WC ima filter z aktivnim ogljem, ki absorbira neprijetne vonjave. V kompletu je strešno okno, ki ustvarja prijetno klimo v notranjosti škatle. Dodelana obdelava vam omogoča, da zlahka odstranite streho in olajšate čiščenje. IMAC notranji mačji WC z ogljikovim filtrom in lopatko (50) je idealen za vsak dom.

IMAC mačji WC z visokim robom in lopatko
20,10 €

Mačji WC ima dodano lopatko in predel, ki služi kot zaprto stranišče. Za stabilnost so opremljeni s protizdrsno obdelavo nog. IMAC Cat mačje stranišče z visokim robom in zajemalko ima odstranljivo obrobo za enostavno čiščenje.

IMAC nastavljiva pasja ovratnica, iz najlona
13 €

Pasja ovratnica iz najlona je na notranji strani oblazinjena in tako zagotavlja udobno nošenje. Opremljena je z varnostnimi odsevnimi elementi. Zagotovljen je 7× večji poteg kot je teža psa. Imac nastavljiva pasja ovratnica iz najlona ima zaponko za lažje pripenjanje povodca.

IMAC Pasja posoda, 16,2 cm, 400 ml
3,20 €

Praktična posoda Diva iz nerjavečega jekla in plastike, s prostornino 400 ml in premerom 16,2 cm, od znamke IMAC, v večbarvni različici. Posoda je globoka, s plastično podlago in odstranljivo posodo za enostavno in hitro vzdrževanje. Poleg tega ima protizdrsne noge, ki jo držijo na mestu. Eleganten dizajn in barva poskrbita da je ta posoda odličen dodatek vašemu domu.

IMAC Pasja posoda, 20,4 cm, 490 ml
4,80 €

Praktična posoda Diva iz nerjavečega jekla in plastike, s prostornino 490 ml in premerom 20,4 cm, od znamke IMAC, v večbarvni različici. Posoda je globoka, s plastično podlago in odstranljivo posodo za enostavno in hitro vzdrževanje. Poleg tega ima protizdrsne noge, ki jo držijo na mestu. Eleganten dizajn in barva poskrbita da je ta posoda odličen dodatek vašemu domu.

IMAC Pasja posoda, 25,6 cm, 1900 ml
8,10 €

Praktična posoda Diva iz nerjavečega jekla in plastike, s prostornino 1900 ml in premerom 25,6 cm, od znamke IMAC, v večbarvni različici. Posoda je globoka, s plastično podlago in odstranljivo posodo za enostavno in hitro vzdrževanje. Poleg tega ima protizdrsne noge, ki jo držijo na mestu. Eleganten dizajn in barva poskrbita da je ta posoda odličen dodatek vašemu domu.

IMAC Pasja posoda, 30,5 cm, 2800 ml
10,50 €

Praktična posoda Diva iz nerjavečega jekla in plastike, s prostornino 25800 ml in premerom 30,5 cm, od znamke IMAC, v večbarvni različici. Posoda je globoka, s plastično podlago in odstranljivo posodo za enostavno in hitro vzdrževanje. Poleg tega ima protizdrsne noge, ki jo držijo na mestu. Eleganten dizajn in barva poskrbita da je ta posoda odličen dodatek vašemu domu.

IMAC pasji povodec iz najlona
18,30 €

Pasji povodec iz najlona ima funkcijo anti-shock, ki absorbira udarce ob nepričakovanem trzanju in vlečenju. Plastično držalo zagotavlja udobno držanje na sprehodih s psom. Vključuje zaponko za pripenjanje na ovratnico. Imac pasji povodec iz najlona je dolg 150 cm.

IMAC posoda za pse, nerjaveče jeklo
9,70 €

Težka posoda iz nerjavečega jekla je enostavna za čiščenje. Primeren je za polnjenje z briketi ali vodo. IMAC Nedrseča posoda za pse iz nerjavečega jekla je opremljena s posebnim gumijastim dnom, da se ohrani na svojem mestu.

IMAC potovalni zaboj za pse in mačke, 50x32x34,5 cm
20,30 €

Potovalni zaboj za manjše pse in mačke. Materialna sestava osnove in strehe iz netoksične vrste plastike. Prezračevalni ventili na vrhu in ob straneh prispevajo k uspešnemu prezračevanju. IMAC Plastičen zaboj za pse in mačke, 50×32×34,5 cm, ima kovinska vrata in zložljiv ročaj.

IMAC Rugby ball, oranžno modra, 7 cm
5,70 €

Vesela barvna igrača Rugby ball 7 cm v oranžno modri barvi, od znamke IMAC. Narejena je iz močne vrvi z dolžino 45 cm in gumijaste krogljice, katera pomaga tudi pri vzdrževanju zdravih zob in dlesni. Zaradi svoje vsestranskosti jo lahko uporabite tudi za vadbo.

IMAC stojalo z dvema skledama za pse, protizdrsno
32,50 €

Skleda iz nerjavečega jekla s praktično obdelavo so idealne za višje pse. Zagotavljajo bolj udobno hranjenje. Stojalo je nastavljivo po višini in ima praktične protizdrsne noge. IMAC Protizdrsno nastavljivo stojalo z dvema posodama je primerno za vodo in zrnca.

IMAC Stojalo z lopatko, 17,5x11x28 cm
8,76 €

Čistilni komplet za redno vzdrževanje mačjega stranišča. Stojalo ima 2 funkciji, v obliki držala z lopatko in posode za zbiranje. Rezilo ima integrirano cedilo za ločevanje majhnih naplavin. IMAC Stojalo z lopatko, 17,5×11×28 cm je opremljen tudi s kavljem za povezavo stranišč Jerry in Felix.

IMAC Tekstilna igrača za psa - oven, 25 x 20 cm
8,90 €

Naravna tekstilna igrača za psa v obliki ovna, od znamke IMAC. Narejena je iz rjavega sisala. Hišnemu ljubljencu podarite drugo vrsto igrač, katera prenese grobo ravnanje. Zahvaljujoč njeni vsestranskosti jo lahko uporabite ne le za igranje, ampak tudi za trening.

IMAC Tekstilna igrača za psa - riba, 21 x 12 cm
5,16 € 5 €

Naravna tekstilna igrača za psa v obliki ribe, od znamke IMAC. Narejena je iz rjavega sisala. Hišnemu ljubljencu podarite drugo vrsto igrač, katera prenese grobo ravnanje. Zahvaljujoč njeni vsestranskosti jo lahko uporabite ne le za igranje, ampak tudi za trening.

IMAC Tekstilna igrača za psa - trident, 21 cm
5,30 €

Naravna tekstilna igrača za psa v obliki tridenta od znamke IMAC. Narejena je iz rjavega sisala. Hišnemu ljubljencu podarite drugo vrsto igrač, katera prenese grobo ravnanje. Zahvaljujoč njeni vsestranskosti jo lahko uporabite ne le za igranje, ampak tudi za trening.

IMAC transporter za pse in mačke na koleščkih, plastičen
39,40 €

Transporter je opremljen s 4 praktičnimi koleščki in izvlečnim ročajem za enostavno prenašanje. Optimalno zračenje zagotavljajo prezračevalne odprtine in jeklena vratca. Izdelan je iz nestrupene plastike. IMAC plastičen transporter za pse in mačke na koleščkih hitro očistite.

IMAC Vrečke za pasje iztrebke - 70 zvitkov po 20 vrečk
37 €

Nepogrešljive vrečke za pasje iztrebke, 70 zvitkov po 20 vrečk, od znamke IMAC, so v veliko pomoč pri sprehodih s pasjimi prijatelji. To veliko pakiranje ima barvni potisk, ki olajša pobiranje iztrebkov. Bodite vedno pripravljeni.