I Heart Revolution (Eyeshadows Donuts) 8.25 g
7,90 € 7,10 €

Privoščite si sladek krof z 0 kalorijami! Neustavljiva paleta visoko pigmentiranih senčil za oči za edinstveno ličilo po lastnih različicah. Paleta vsebuje 5 odtenkov.

I Heart Revolution (I Heart Makeup Chocolate Vice)
14,10 € 12,20 €

Pogrizite v čokolado, ki je popolnoma prehranska! Nova paleta ponuja 16 mat in svetlečih odtenkov v nevtralnih, rjavih in dimnih barvah. Idealno za vse ljubitelje čokolade. .

I Heart Revolution 18 Paleta senčil za oči Okusna paleta Avocado 22 g
15,30 € 13,40 €

Dostavljamo nov meni od I Heart Revolution . Kolekcija palet senčil za oči Tac Palette Avocado je polna 18 senčil za oči, ki jih zbujajo avokado. Prevladuje apno zeleni Guacamole, smaragdno zelen Smoothie, rjava z imenom Toast, baby blue Smash ali zlata Kalifornija.

I Heart Revolution 18 (Violet Chocolate Palette) 22 g-24%
14,10 € 10,70 €

Zadnji kos!

Ustvarite hipnotizirajoč videz s čudovito paleto oči za ličenje Chocolate Eye Makeup Revolution . 18 bogato pigmentiranih vijoličnih do zemeljskih nevtralnih senčil s prijetnim vonjem po čokoladi. Paleta, ki vključuje praktično ogledalo v notranjosti. Poskusite sami. .

I Heart Revolution Čokoladni tartuf (Shadow Palette) 18 x 1 g
13,60 € 12,30 €

Paleta senčil za oči Chocolate Truffle vas ne bo razočarala. Shranjena je v rjavo-rdečem kovinskem kovčku in skriva vse odtenke, potrebne za nadomestitev dima. Paleta vsebuje 18 mat in svetlečih senc v čudovitih roza tonih.

I Heart Revolution (Dragons Dare Lips tick ) 3,2 g
6,40 € 6,10 €

Tu je zbirka šmink z zmajevim reliefom. Nasmeh podčrtajte z zelo pigmentirano šminko, ki ima spektakularne odtenke in zmajevo obliko kože. Privlači ne le kakovost, temveč tudi edinstven dizajn. .

I Heart Revolution Elixir Glow (Highlighter) 11,2 g
8,80 €

Tu so še drugi odtenki mini odtenkov čokolade. Sanjski duo svetleč na obrazu Elixir Glow z dvema svilnatimi odtenki za vse tipe kože. Vključuje zlato in šampanjec bleščice v simpatični ovoj, ovit v kapljajočo čokolado. .

I Heart Revolution (Glow Hearts Hardly Hidden) 10 g-21%
10,30 € 8,10 €

Poskusite trojno 3D rdečilo z bronastim in zlatim tonom. Kožo posvetli, da ji rahlo roza-rdeč odtenek. Pečena tekstura bo preprečila, da bi se odvečni izdelek prelil in nanesel, kar bo omogočilo enoten in naraven videz. .

I Heart Revolution (Guava & Rose Fixing Spray) 100 ml
7,90 € 7,50 €

Za dolgotrajno ličenje brez zameglitve. Med ličenjem dajte koži hidratacijo. Spray daje koži svežino in osvežujoč vonj guave in vrtnice. Ali želite, da vaša ličila ostanejo dolgo sveža in prenesejo temperaturna nihanja? Poskusite nov sprej s fiksacijo. V več dišečih različicah. .

I Heart Revolution (Hearts Highlighter Goddess of Love) 10 g-20%
7,70 € 6,10 €

Odprite srce in preizkusite novo trojno 3D rdečilo! Nežnost, lepota in slog. Mehkoba in sijaj vam omogočata, da pokažete obraz angela. Navdušujoč, a nežen videz, od katerega postanete zasvojeni! Olepšajte okolico od zdaj naprej za vedno!.

I Heart Revolution Lici za ličnice ličnic mat 10 g-20%
8,70 € 6,90 €

Zadnji kos!

Priljubljeno rdečilo je v novem dizajnu in v mat ali bleščeči različici! Oblika srca ostane, v notranjosti pa je lomljena in razdeljena na dva odtenka, ki ju lahko uporabljate skupaj ali ločeno. .