HIP posteljnina iz bombažnega satena Ashika
58,11 €

42,90 €

Zasnovana iz 100 % bombažnega satena visoke kakovosti, v katero se boste enostavno zaljubili! Uživajte v zabavnih energičnih vzorcih, ki vas ponesejo v eksotične kraje s prostornino HIP ASHIKA.


HIP posteljnina iz bombažnega satena Explorer
58,11 €

42,90 €

Zasnovana iz 100 % bombažnega satena visoke kakovosti, v katero se boste enostavno zaljubili! Podajte se na potovanje v eksotične kraje in se potopite v sladke sanje s posteljnino HIP EXPLORER.


HIP posteljnina iz bombažnega satena Nasiche
50,20 €

43,20 €

Elegantna posteljnina visoko kakovostne obdelave, v katero se boste zaljubili na prvi pogled. Edinstveni motiv nizozemske blagovne znamke HIP prinaša svež navdih v vašo spalnico.


HIP posteljnina iz bombažnega satena Parada
58,11 €

42,90 €

Zasnovana iz 100 % bombažnega satena visoke kakovosti, v katero se boste enostavno zaljubili! Pričarajte tudi v svoji spalnici romantično vzdušje deževnega gozd in kraljestva metuljev s posteljnino HIP PARADA.


HIP posteljnina iz bombažnega satena Guillia
58,11 €

42,90 €

Zasnovana iz 100 % bombažnega satena visoke kakovosti, v katero se boste enostavno zaljubili! Prijetna posteljnina v svetlih oranžnih odtenkih, s katero bo vsak večer spomin na zabavne počitnice in oddaljene romance. To je posteljnina HIP GUILLIA.


HIP posteljnina iz bombažnega satena Sherhia
58,11 €

42,90 €

Zasnovana iz 100 % bombažnega satena visoke kakovosti, v katero se boste enostavno zaljubili! Uživajte v romantičnem vzorcu energije v temno vijoličasti, oranžni, rožnati in svetlo modri barvi. Sprostite se s prostornino HIP SHERHIA.