Head & Shoulders Classic Clean (Anti-Dandruff Shampoo)
6,10 € 6 €

Šampon proti prhljaju primeren za običajne lase. Pusti jih čiste, enostavne za urejanje in brez prhljaja. Sestava zdravila Actizinc se bori proti prhljaju in neguje lasišče. Tako nežen je, da ga lahko uporabljate vsak dan.

Head & Shoulders Mentol (Anti-Dandruff Shampoo)
7,40 €

Nežna sestava in uravnotežen pH šampona je odlična izbira v boju proti prhljaju. Primerno za vsakodnevno uporabo. Vsebuje izvlečke mentola. Posebej učinkovit je na mastnih laseh, ki jih pusti z občutkom lahkotnosti.

Head & Shoulders Citrus Fresh (Anti-Dandruff Shampoo)
13,10 € 12,70 €

Nežna sestava in uravnotežen pH šampona je odlična izbira v boju proti prhljaju. Primerno za vsakodnevno uporabo. Vsebuje izvlečke svežih citrusov. Posebej učinkovit je na mastnih laseh, ki jih pusti z občutkom lahkotnosti.

Head & Shoulders Moški Ultra Old Spice (Anti-Dandruff Shampoo)
5,30 €

Moški šampon proti prhljaju nežno opere lase, temeljito odstrani umazanijo in maščobe ter pusti dolgotrajen občutek čistosti. Lasišče ščiti in odišavi z moškim vonjem Old Spice in sandalovine. Njegova nežna sestava z uravnoteženim pH je primerna za vsakodnevno uporabo.

Head & Shoulders Šampon za steklenice proti prhljaju (Shampoo)
8,10 €

Šampon proti prhljaju Head & Shoulders se bori proti vzrokom prhljaja do 72 ur zaščite pred prhljajem, srbenjem in suhim lasiščem. Njegova napredna formulacija je zdaj na voljo v okolju prijazni steklenički brez plastike (brez razdeljevalnika).