Hauck voziček za lutke Triple Buggy
58,78 € 54 €

Zadnji kos!

Voziček ima po višini nastavljiv ročaj, tako, da bo otroka spremljal in zabaval več let. Primeren je za punčke do 43 cm.

Hauck leseni stol Alpha + 2019
92,99 € 72,34 €

Novo

Hauck Alpha + 2019 je večnamenski leseni stol. Stol iz bukovega lesa z nastavljivo višino sedeža in podloge za noge. Ima tudi varnostni pas. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti do 10 let.

Hauck Sit'n Relax otroški stolček 2v1
169,99 € 144,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Hauck Sit'n Relax otroški stolček 2v1 je inovativna kombinacija ležalnika in visokega stola. Funkcija ležalnika je primerna za otroke do 9 kg, funkcija stola pa za otroke do 15 kg.

Hauck stol za hranjenje Beta+
114,99 € 105 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Hauck stol za hranjenje je izdelan iz visoko kakovostnega bukovega lesa in ima nosilnost do 90 kg. Je udoben, praktičen in varen, primeren za hranjenje, igranje ali druge aktivnosti.

Hauck Classic Pram otroški voziček
58,69 € 53 €

Klasični voziček Pram je odličen izdelek za tiste, ki imajo raje retro stil.
Okvir je oblikovan po klasičnih otroških vozičkih iz sedemdesetih let. Elegantno ukrivljeno cevasto jeklo, velika bela kolesa in kromirani barvni dodatki poudarjajo celoten videz. Košara in plenična torba sta barvno usklajena – tkanine so odstranljive, strojno pralne. Kabina je nastavljiva, primerna za lutke do velikosti 43 cm.

Hauck voziček za punčke Gini - baby Alive
39,19 € 35,50 €

Voziček Gini z odstranljivo notranjo torbo je idealen za vse majhne mamice, ki želijo, da njihove punčke uživajo maksimalno udobje. Del vozička je tudi praktično pokrivalo in prostor za shranjevanje na dnu vozička.

Hauck Baby Alive otroški avto sedež za punčke
18,79 € 16 €

Zadnji kos!

Na tem prikupnem otroškem sedežu je lutke mogoče udobno prenašati kamorkoli, lahko pa ga uporabite v avtomobilu. Ima praktične trakove, s katerimi lahko pritrdite lutko, tako da ne bo padla iz sedeža.

Hauck hojica za lutke
17,58 € 14,60 €

Zadnji kos!

Otroška hojica za punčke v velikosti do 46 cm. Zahvaljujoč široki podlagi je hojica odporna proti prevračanju. Vključuje zvočne in svetlobne učinke. Hojica je primerna za otroke od 3 leta starosti.

Hauck Otroški avto sedež za punčke, s srčkom
9,38 € 7,50 €

Zadnji kos!

Na tem prikupnem otroškem sedežu je lutke mogoče udobno prenašati kamorkoli, lahko pa ga uporabite tudi v avtomobilu. Ima praktične trakove, s katerimi lahko pritrdite lutko, tako da ne bo padla iz sedeža.

Hauck Potovalna posteljica - srce
16,99 € 13 €

Novo

Če imate doma majhnega popotnika, ki mora imeti vse lutke vedno pri sebi, vendar težke otroške posteljice ne morete vzeti s seboj, je ta potovalna posteljica idealna rešitev. Poleg tega ima prevleko iste barve, zaradi česar bo popolnoma pospravljena.

Hauck prenosna otroška posteljica
119,99 € 103,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Potovalna otroška posteljica, namenjena dojenčkom do rojstva pa do 15 kg. Postelja ima viseče nadstropje, kolesa, zložljivo vzmetnico in praktično potovalno torbo.

Hauck previjalna torba City
41,99 €

Zadnji kos!

Kakovostna previjalna torba Hauck City ima poleg veliko shranjevalnega prostora dodano tudi previjalno podlogo.

Hauck set za dojenčka Hello Kitty
43,73 € 36,60 €

Zadnji kos!

Set za dojenčka, v velikosti do 43 cm, vsebuje otroški stol in nosilec. Je idealen za vse najmlajše otroke, ki želijo svoje punčke razvajati v maksimalnem udobju.

Hauck Snacky jedilni stol
20,71 € 17 €

Zadnji kos!

Otroški jedilni stol Snacky je moderni visoki stol primeren za punčke do velikosti 43 cm. Priročen pladenj z drsnimi palicami za igrače in kroglice, kratki zaklepi zagotavljajo prostor za posodo. Visok stolček Snacky je atrakcija v vsaki otroški sobi.

Hauck športni voziček Little Diva
21,53 € 19,50 €

Zadnji kos!

Otroški voziček za lutke je oblikovan za lutke do 43 cm. Praktično zasnovan voziček za vsako deklico, ki rada skrbi za svoje ljubke dojenčke. Ta vrsta vozička se v ospredju uporablja za nošenje vseh punčk v obliki lutke. Preprosto boste radi hodili skupaj.

Hauck stolček za hranjenje Baby Alive, igrača
31,22 € 25,60 €

Zadnji kos!

Praktičen visok stol za hranjenje, v velikosti 43 cm, je preprost, lahek in vzdržljiv. Višino sedeža je mogoče nastaviti točno tako, da ustreza vašim najmlajšim za igranje.

Hauck stolček za hranjenje, igrača
12,47 € 10,30 €

Zadnji kos!

Roza stolček za hranjenje je kot nalašč za vse majhne deklice, ki želijo, da njihove punčke uživajo maksimalno udobje. Stol je a prepost, lahek in vzdržljiv.

Hauck Voziček, ležalnik in torba - s potiskom srčka
22,72 € 19,50 €

Zadnji kos!

Komplet za punčko, je primeren za vse punčke do velikosti 43 cm in vsebuje voziček, ležalnik in torbo. Komplet je idealen za vse majhne mamice, ki želijo, da njihove punčke uživajo maksimalno udobje.

Hauck voziček, s potiskom srčka
11,73 € 9,80 €

Zadnji kos!

Voziček z ročaji in potiskom srčka je izjemno priročen, lahek in enostaven za zlaganje. Vsebuje tudi varnostni pas, ki preprečuje, da bi lutka padla iz vozička. Komplet je idealen za vse majhne mamice, ki želijo, da njihove punčke uživajo maksimalno udobje.

Hauck voziček v 3 kombinacijah, samorog
51,30 €

Zadnji kos!

Veliki otroški voziček za lutke v barvitem dizajnu. Voziček lahko pozicionirate v 2 položaja, sedeči ali ležeči položaj. Notranji ležalnik lahko snamete iz vozička in ga uporabljate samostojno. Voziček je opremljen s spodnjim mrežastim predalom za shranjevanje in baldahinom.

Hauck Watch me 2 ogledalo
9,99 € 6,70 €

Zadnji kos!

Hauck ogledalo, ki ga je mogoče namestiti na steklo ali pa na posamezni sedež, tako da imamo lahko vedno dober pogled na otroka ali razmere v prometu.

Hauck zibelka Dreamer
129,99 € 89,70 €

Zadnji kos!

Hauck otroška zibka Dreamer. Je zložljiva, tako da je idealna za uporabo doma ali na potovanjih. Primerna je za otroke do teže 9 kilogramov.

Hauck stol Beta+ za hranjenje - Odprta embalaža
104,40 € 99,09 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Hauck stol za hranjenje je izdelan iz visoko kakovostnega bukovega lesa in ima nosilnost do 90 kg. Je udoben, praktičen in varen, primeren za hranjenje, igranje ali druge aktivnosti.

Hauck Diana Hello Kitty otroški voziček
29,32 € 26,20 €

Voziček Diana z odstranljivo notranjo torbo je idealen za vse male matere, ki želijo svojim punčkam dati največ udobja. Voziček ima praktičen nadstrešek in predal za shranjevanje na dnu.

Hauck voziček za lutko Boston Diva 2v1
70,55 € 59,50 €

Novo

Popolnoma dodelan voziček za vse male princese in dekleta, ki ne želijo samo punčke za svoje punčke. Razkošni živalski odtisi in mehka marelična barva zagotavlja, da bo s tem vozičkom vaš otrok svojo lutko odpeljal na njen nepozabni sprehod. Komplet je primeren za otroke od 3 leta starosti.

Hauck voziček za lutko Gini - Birdie
35,26 € 31,60 €

Kombinirani voziček Gini Birdie za lutko. Voziček ima čvrst okvir in preprost zložljivi mehanizem. Košaro za lutke je mogoče odstraniti. Velika košara pod vozičkom za dodatke ali igrače.

Hauck voziček za lutko Icoo Manhattan 4v1
94,08 € 82,90 €

Čudovit kombiniran voziček za majhna aktivna dekleta, ki se želijo zadržati s svojimi lutkami (do 43 cm) na svežem zraku. Razigrana barvna kombinacija s pikčastimi vzorci bo prav gotovo zagotovo navdušila vso okolico.

Hauck voziček na kolescih Gini Little Diva
39,18 € 37,10 €

Otroški voziček za lutke je oblikovan za lutke do 43 cm. Praktično zasnovan voziček za vsako deklico, ki rada poskrbi za svoje ljubke dojenčke v obliki lutk. Ta vrsta vozička se v ospredju uporablja za nošenje vseh punčk v obliki lutke. Preprosto boste radi hodili skupaj.

Hauck Angie otroški voziček
54,77 € 47,80 €

Otroški voziček Angie je idealen za vse male matere, ki želijo svojim lutkam dati največje udobje in zadovoljstvo. Na vozičku je na spodnjem delu praktična mrežasta košara za shranjevanje z nakupovalnim vozičkom, odstranljivim držalom za pijačo in torbo.

Hauck avtosedež iPro Baby 2019
159,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Hauck iPro Baby je avtosedež primeren za otroke od rojstva do trenutka, ko dosežejo 13 kg. Lahko ga pritrdite v avtu s pomočjo varnostnih pasov ali pa dokupite bazo isofix. Zaradi dvodelnih otroških linij se bo tudi najmanjši otrok počutil izredno udobno.

Hauck avtosedež iPro Kids 2019
184,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Hauck iPro Kids je mogoče v avtu pripeti samo z bazo iPro, ki ni vključena! Za otroke od rojstva do 105 cm. Avtomobilski sedež ima več elementov za maksimalno varnost.

Hauck Disney Rocky ležalnik Minnie
51,99 € 36,20 €

Novo

Hauck Disney Rocky Minnie je zibajoč ležalnik. Mehko oblazinjeno ležišče nudi izjemno podporo. Zagotovo boste cenili 3 položaje naklona in varnostni pas. Prevleka je snemljiva in pralna.

Hauck jedilni stol 2v1 Hauck Sit´n Relax 2019
144,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Jedilni stol Hauck Sit'n Relax je stol za hranjenje in ležalnik v enem, nagrajen s številnimi nagradami. Zaradi dvojne funkcije boste Sit'n Relax uporabljali dolgo časa.

Hauck stol za hranjenje Alpha+ 2019-21%
94,99 € 74,90 €

Odlična cena

Hauck stol za hranjenje je izdelan iz visoko kakovostnega bukovega lesa in ima nosilnost do 90 kg. Je udoben, praktičen in varen, primeren za hranjenje, igranje ali druge aktivnosti.

Hauck stol za hranjenje Sit'n Relax Hearts
189,99 € 144,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Hauck Sit'n Relax je stol za hranjenje in ležalnik v enem, opremljen z večimi prednostmi. V mehkem ležalniku za novorojenčke lahko vaš otrok leži že od prvega dne. Ko lahko vaš otrok sedi samostojno, lahko uporabite otroški stol za hranjenje. Stol je širok, ergonomsko oblikovan in zelo udoben.

Hauck Hello Kitty voziček
31,31 € 26,70 €

Praktičen voziček za igrače, lutke in polnjene živali, bo postal popoln dodatek za vsako deklico. Tovorni prostor ponuja dovolj prostora za vse vaše najljubše stvari. Robusten okvir, velika plastična kolesa, odporna na prebijanje, in mehak oprijem zagotavljata užitek v vožnji znotraj in zunaj.

Hauck otroški voziček Rapid 3R 2019
191,47 € 182,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Z otroškim vozičkom Hauck Rapid 3R 2019 charcoal bo vožnja po mestu kot igrača. Med potovanjem lahko Rapid 3R kadarkoli zložite le z eno roko in to v le nekaj sekundah.

Hauck otroški voziček Runner 2019 black neon yellow
183,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Hauck Runner 2019 idealen voziček za sprehode v naravi in po mestu. Ima velika napihljiva kolesa, pozicioniran ročaj, sprednje kolo z možnostjo zaklepanja in seveda pozicioniranje hrbtnega dela skoraj do ravnega položaja. Voziček lahko preprosto zložite in vam v prtljažniku ne bo zavzemal veliko prostora.

Hauck voziček iPro Apollo 2019
324,17 € 306,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Voziček Hauck iPro Apollo je idealen spremljevalec za v mesto, zaradi svoje lahkotnosti in enostavne uporabe. Prostorni voziček zagotavlja maksimalno udobje za vašega malčka. – Primeren je za otroke od 6. meseca starosti do 3 let.