Hario dekanter za kavo V60, 700 ml
30,65 €

Stilski dekanter z dripperem za pripravo kave od priznane japonske družbe Hario za pripravo 1 do 2 skodelic kave. Zahvaljujoč temu pripomočku lahko pripravite okusno kavo.

Hario ročni mlinček za kavo Canister
64,56 €

Jamstvo kakovosti in oblikovanja je japonski proizvajalec HARIO, ki je vodilni svetovni proizvajalec mlinov za kavo. Rustikalni in preprosti videz mlinčka Izdelan je iz visoko vzdržljivega japonskega stekla in kovine.

Hario Skerton Plus mlinček za mletje kave
40,88 €

Zadnji kos!

Inovativen ročni mlinček za kavo Skerton Plus v črni barvi znamke Hario bo navdušil vse kavoljubce. Mlinček je izdelan iz kakovostnih materialov s poudarkom na ergonomiji in ima stekleno posodo za mleto kavo. Grobost mletja si preprosto nastavite s pomočjo gumba, za vse ostalo pa poskrbijo keramično brušeni kamni.

Hario set V60 vse v enem, rdeč
37,91 €

Keramični dripper, ali preprosto stroj za kapljanje kave, steklen dekanter in papirnati filtri so odličen darilni set za vse ljubitelje kave ali za kogarkoli, ki se zanima za alternativno pripravo hrane.

Hario ročni mlinček za kavo Standard
47,80 €

Popolna kombinacija tradicionalnega mlinčka za kavo z visoko kakovostno zmogljivostjo, ki je značilna za podjetje Hario. Popoln videz mlinčka je kombinacija masivnega temnega lesa in temnega mehanizma za mletje iz nerjavečega jekla.

Hario Smart G mlinček za kavo, ročni, črn
43 € 41,70 €

Moderen ročni mlinček za kavo Smart Plus v črni barvi znamke Hario bo navdušil vse kavoljubce. Mlinček ima prozorno plastično telo in posodo za mleto kavo, ki je dopolnjena s silikonsko črto za lažjo uporabo in oprijem. Grobost mletja si preprosto nastavite s pomočjo gumba, za vse ostalo pa poskrbijo keramično brušeni kamni.

Hario Cafeor Dripper, 300 ml, brez filtra
40,39 €

Set Dripperja brez filtra in popolnoma kompatibilnim dekanterja s prostornino 300 ml. Hario Cafeor je preprosto odličen pomočnik za ljubitelje kave. Ne potrebujete nobenih filtrov za pripravo kave.

Hario keramični kavni Dripper V60-02, bel
24,04 €

Preprost aparat za kavo iz ugledne japonske družbe Hario, ki je namenjen pripravi 2 do 4 skodelice kave. Zahvaljujoč temu pripomočku lahko naredite 300 do 500 ml okusne kapljične kave.

Hario keramični kavni Dripper V60-02, rdeč
29,99 €

Preprost aparat za kavo iz ugledne japonske družbe Hario, ki je namenjen pripravi 2 do 4 skodelice kave. Zahvaljujoč temu pripomočku lahko naredite 300 do 500 ml okusne kapljične kave.

Hario keramični kavni Dripper V60-01, bel
21,89 €

„Preprost aparat za kavo iz ugledne japonske družbe Hario, ki je namenjen pripravi 1 do 3 skodelice kave. Zahvaljujoč temu pripomočku lahko naredite 200 do 360 ml slastne kave.“

Hario keramični kavni Dripper V60-01, rdeč
22,69 €

Preprost aparat za kavo iz ugledne japonske družbe Hario, ki je namenjen pripravi 1 do 3 skodelice kave. Zahvaljujoč temu pripomočku lahko naredite 200 do 360 ml slastne kave.

Hario stekleni Dripper V60-02, črn
22,63 €

Preprost aparat za kavo iz ugledne japonske družbe Hario, ki je namenjen pripravi 2 do 4 skodelice kave. Zahvaljujoč temu pripomočku lahko naredite 300 do 500 ml okusne kapljične kave.

Hario ročni mlinček za kavo Column
34,64 €

Jamstvo kakovosti in oblikovanja je japonski proizvajalec HARIO, ki je vodilni svetovni proizvajalec mlinov za kavo. Ročni mlinček Hario Column ima klasični dizajn, je narejen iz trajnih materialov, kot so les in kovina, zato, da vam bo lahko služil vrsto let.

Hario Mini Mill Slim Plus ročni mlinček za kavo
33,46 €

Dizajnerski ročni mlinček za kavo Mini Mill Slim Plus v črni barvi znamke Hario bo navdušil vse kavoljubce. Mlinček je izdelan iz kakovostnih material in ima zelo nizko težo. Grobost mletja si preprosto nastavite s pomočjo gumba, za vse ostalo pa poskrbijo keramično brušeni kamni.

Hario papirnati filtri za V60-02, 200 kosov
11,89 €

Filtri za dripper Hario V60–02 so izredno občutljivi zato ne bodo prepustili tudi najbolj premleto kavo. Filtri so namenjeni za dripper, za pripravo 2 do 4 skodelic kave, to je 300 do 500 ml fine kave.

Hario Mini Mill Slim Pro ročni mlinček za kavo, srebrn
45 € 43,65 €

Dizajnerski ročni mlinček za kavo Mini Mill Slim Pro v srebrni barvi znamke Hario bo navdušil vse kavoljubce. Mlinček je cel narejen iz kovine in je zelo lahek. Grobost mletja si preprosto nastavite s pomočjo gumba, za vse ostalo pa poskrbijo keramično brušeni kamni.