Happy Socks nogavice BD01-099 Big Dot Sock, unisex
9,95 €

Unisex nogavice z barvnimi pikami, prihajajo iz blagovne znamke Happy Socks. Klasičen višji kroj iz večinskega bombažnega kakovostnega materiala. Primerne kot darilo in za vsakodnevno nošenje.

Happy Socks WIS01-7300 Wish Sock uniseks nogavice
10,49 €

Barvne uniseks nogavice znamke Happy Socks z motivom daril. Nogavice imajo klasičen visok kroj in so narejene večinoma iz bombažnega materiala. Primerne kot darilo in za vsakodnevno nošenje.

Happy Socks Holly Sock uniseks nogavice
10,49 € 9,95 €

Odprodaja

Božične uniseks nogavice znamke Happy Socks z motivom božične bodike. Klasičen višji kroj iz večinoma bombažnega kakovostnega materiala. Primerne kot darilo in za vsakodnevno nošenje.

Happy Socks Cotton Candy Sock dekliške nogavice
8 €

Otroške nogavice imajo igriv in vesel vzorec z sladkarijami in prigrizki. Happy Socks Cotton Candy Sock so zaradi vsebovanega elastana bolj prožne in se prilagodijo nogi. Zelo prijetne za nošenje

Happy Socks SA01-045 Stripe Sock uniseks nogavice
9,95 €

Bombažne uniseks nogavice znamke Happy Socks s kontrastnimi črtami. Klasičen višji kroj iz večinoma bombažnega kakovostnega materiala. Primerne kot darilo in za vsakodnevno nošenje.

Happy Socks Fire Truck Sock otroške nogavice
8 €

Otroške nogavice imajo igriv in vesel vzorec z avtomobili. Happy Socks Fire Truck Sock so zaradi vsebovanega elastana bolj prožne in se prilagodijo nogi. Zelo prijetne za nošenje