Hape Toys Quadrilla - dvojni set 2014
159,31 €

Najboljši način, da se otrok nauči novih veščin in spozna nove stvari je zagotovo skozi igro. Igralni komplet vsebuje več etažne bloke z ukrivljenimi tračnicami in klančinami po katerih z veliko hitrostjo drvijo kroglice.

Hape Toys avto gasilec
4,12 €

Otroška igrača avto gasilec bo zagotovo popestrila otroško igro.

Hape Toys Dragster
4,12 €

Otroška igrača vozilo Dragster bo zagotovo navdušila vašega otroka.

Hape Toys kastanjete E0311A
2,99 € 2,66 €

Najboljši način, da se otrok nauči in spozna nove stvari je zagotovo skozi igro. Kastanjete so glasbeni instrument, ki ga enostavno primete v roko in s premikanjem lesenih ploščic ustvarjate zvok.

Hape Toys palica s kolesi - Pepe&prijatelji, zvok
24,02 €

Najboljši način, da se otrok nauči in spozna nove stvari ter razvija motorične sposobnosti je zagotovo skozi igro. Ptička na palici s kolesi omogoča učenje hoje in ravnotežja.

Hape Toys puzzle delovna vozila
10,43 €

Najboljši način, da se otrok nauči in spozna nove stvari je zagotovo skozi igro. Komplet vsebuje sestavljanko z motivi delovnih vozil.

Hape Toys puzzle hišni ljubljenčki
10,43 €

Najboljši način, da se otrok nauči in spozna nove stvari je zagotovo skozi igro. Komplet vsebuje barvno ploščo z motivi hišnih ljubljenčkov.

Hape Toys Puzzle na dnu oceana
13,58 €

Najboljši način, da se otrok nauči in spozna nove stvari ter razvije motorične sposobnosti je zagotovo skozi igro.

Hape Toys Puzzle sončna dežela 3 v 1
13,58 €

Najboljši način, da se otrok nauči in spozna nove stvari je zagotovo skozi igro. Komplet vsebuje sestavljanko, ki jo je potrebno sestaviti po spominu.

Hape Toys puzzle z zvokom - na kmetiji
20,89 €

Najboljši način, da se otrok nauči in spozna nove stvari je zagotovo skozi igro. Komplet vsebuje barvno podlago s figuricami domačih živali in kmeta.

Hape Toys suši
21,23 €

Najboljši način, da se otrok nauči in spozna nove stvari je zagotovo skozi igro. Igralni set zajema vse za igro okušanje Japonske specialitete suši.

Hape Toys tovorno vozilo
4,12 €

Otroška igrača Pick up tovorno vozilo bo zagotovo navdušilo otroke in popestrilo njihovo igro.

Hape Toys mestna garažna hiša
84,96 €

Najboljši način, da se otrok nauči in spozna nove stvari je zagotovo skozi igro. Igralni set vsebuje garažno hišo z večimi nadstropji, kamor lahko parkirate avtomobile in celo helikopter.