got2b Glued Styling gel (Water Resist ant Spiking Glue) 150 ml
5 €

Glued Styling Glued za lase za moške je posebej oblikovan izdelek za ustvarjanje ekstravagantne pričeske. Z ultra fino formulo zlahka dosežete najboljše pričeske z izjemno krepitvijo. Gel ne drži las, ne pušča ostankov in se zlahka počešlja.

got2b (Volumizing Styling Powder) 10 g
5 € 4,60 €

Spremenite svoj styling in napihnite volumen na nove višine s prahom za lase za popoln Powder´ful volumen iz got2b . Revolucionarni recept ovije vsake lase, da takoj ustvari največjo glasnost od korena!.

got2b Beach Boy (Surfer Look Matt Paste) 100 ml
5 €

Ne glede na to, da so razgaljeni, nagnjeni, mehki ali vljudni, imajo vsi eno skupno stvar: mat videz s srednje močno pritrditvijo. Lasem dajte pravi videz na plaži. Všeč vam bo njegov prijeten svež vonj – privoščite si kot salon!.

got2b Fresh it Up Extra Fresh (Dry Shampoo) 200 ml
5 €

Osvežujoč suh šampon Fresh it Up Extra Fresh očisti in osveži lase v trenutku! Lasem daje dolgotrajno aromo in takojšen občutek svežine, poleg tega pa ima proti oljni učinek in ne pušča belih ostankov na laseh (po česanju). .

got2b (Instant Shine Hair spray) 300 ml
5,10 €

Lasten lak za instant sijaj Instant Shine vašim lasem zagotavlja popolno fiksacijo stopnje 4 kadarkoli v dnevu in brez ostankov. Pridobite popolnoma sijoč slog z got2b Insta-Shine got2b za lase za takojšen sijaj. .

got2b (Modelling Fibre Gum) 100 ml
5,50 € 5 €

Ta kaotična modelirna guma je vaša vozovnica v svet funky sloga – oblikujte in oblikujte svojo pričesko z močnim, a previdnim učvrstitvijo. Daje pričeski stopnjo fiksacije 4, olajša oblikovanje vaše pričeske in ima dolgotrajen učinek. .

got2b Phenomenal (Conditioning Oil) 75 ml
5 €

Olje brada Phenomenal po znamki got2b je skrb olje za človeka, ki je zaradi svoje svetlobe in mehke konsistence, namazi dobro in ne obremenjuje brado. Neguje tudi kožo obraza, zmehča brado in jo pusti lepo, ne da bi jo po nepotrebnem mazala. Globoko hidrira in ima rahlo oblikovalni učinek. .

got2b PhenoMENal (Defining Cream) 100 ml
5 €

Zadnji kos!

Krema za oblikovanje las in brade. Za spremenljive sloge s stopnjo fiksacije 3 in srednjim sijajem. Dobro deluje na nekoliko daljših laseh. .

got2b Phenomenal (Molding Paste) 100 ml
5 €

Oblikovalna pasta Phenomenal daje vašim lasem naravni videz in sijaj – samo brezčasen slog. Lasem bo dal trajno fiksacijo s stopnjo 4. Ne izsuši se in diši prijetno. .

got2b Phenomenal (Texturizing Clay) 100 ml
5 €

Oblikovanje gline Phenomenal po znamki got2b je styling izdelkov za moške, ki bo dala svojo teksturo las, opredelitev in mat videz. Lasem daje trajno fiksiranje 5 stopnje. .

got2b Silk y Foam (Dry Shampoo) 150 ml
5,90 €

Zadnji kos!

Formulacija pene ne pušča vidnih ostankov. Hitro očisti in osveži lase, zaradi česar imajo vonj sveže oprane – od korenin do koncev. .