Giro Neo čelada

Giro Neo čelada

Ocena: 5
97,60 € 75,14 €

Zadnji kos!

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima nastavljivo in zaprto obdelavo, hkrati pa nudi dodelano prezračevanje. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Neo omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Giro Scale čelada-31%
66,30 € 45,11 €

Zadnji kos!

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima zasnovo Hard shell. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Scale omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Giro kolesarski čevlji Carbide RII Black/Charcoal-35%
97,01 € 62,31 €

Zadnji kos!

Udobni MTB čevlji z najlonskim podplatom s protizdrsno gumo za udobno vožnjo in hojo. Tretry Giro Carbide RII Black/Charcoal so pritrjeni na tri velcro sponke. Vložek EVA je primeren za osrednji trezor. Podplat lahko dopolnimo z jeklenimi konicami.

Giro kolesarska čelada Cinder MIPS Highlight Yellow
117,30 €

Zadnji kos!

Kolesarska čelada26 zračnimi odprtinami zagotavlja popoln sistem prezračevanja in Mips blazinice, ki ščitijo vašo glavo. Vsebuje In-Mold lupino, ki odlično ščiti in je nizke teže. Giro Cinder MIPS Highlight Yellow ima antibakterijsko podlogo.

Giro otroška smučarska čelada Launch
52,39 €

Zadnji kos!

Kakovostna otroška čelada za smučanje. Giro Launch ponuja kombinacijo visoke stopnje varnosti zahvaljujoč konstrukciji In-Mold in prinaša visoko udobje za vse majhne smučarje. Čelada je zelo lahka in jo je mogoče enostavno prilagoditi glede na velikost glave za vsakega otroka.

Giro kolesarska čelada Cinder MIPS Mat White
115,40 €

Kolesarska čelada26 zračnimi odprtinami zagotavlja popoln sistem prezračevanja in Mips blazinice, ki ščitijo vašo glavo. Vsebuje In-Mold lupino, ki odlično ščiti in je nizke teže. Giro Cinder MIPS Mat White ima antibakterijsko podlogo.

Giro smučarska očala Lusi, večbarvna/roza leča, 2 stekli
151,70 € 120,74 €

Ženska smučarska očala imajo različne leče za različne svetlobne pogoje. Eno steklo je prilagojeno sončni svetlosti, drugo pa slabim svetlobnim pogojem. Giro Lusi (temno modra/rjava leča, 2 leči)ima udobno uporabo po zaslugi sistema Slash Seal in posebne obdelave stekla proti megli.

Giro ženska smučarska čelada Era C, M, bela
87,60 € 69,38 €

Ženska čelada nizkega profila in privlačnega dizajna. Izdelano po metodi In-Mould, ki vključuje brizganje EPS pene v polikarbonatno lupino. Giro Era C, M /(bela) je varna – ustreza evropskemu standardu CE EN1077. Omogoča nastavitev višine glede na individualne potrebe.

Giro Avera čelada
97,60 € 74,83 €

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima nastavljivo in zaprto obdelavo, hkrati pa nudi dodelano prezračevanje. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Avera omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Giro moške nogavice HRC Team Black/Dark Shadow, črne
18,70 €

Kolesarske nogavice Giro HRC Team s Pro Tour kakovostjo s kompresijskim učinkom za spodbujanje krvnega obtoka izboljšajo vašo učinkovitost. Kompresijske nogavice izboljšajo regeneracijo mišic po vadbi.

Giro smučarska čelada Ledge Mat M, rdeč
76,20 € 60,37 €

Čelada za smučanje ali deskanje na snegu s trdo konstrukcijo Hard Shell, je opremljena z notranjo podlogo EPS. Izpolnjuje evropski varnostni standard CE EN1077. Združljivo z vsemi očali Giro. Ledge Mat M, rdeča ščiti območje ušesa s posebnimi prevlekami, ki jih je mogoče odstraniti. Čelado lahko prilagodljivo nastavite po višini.

Giro Avera Mat ženska smučarska čelada
96,10 € 75,50 €

Ženska čelada z lahko In-Mold konstrukcijo. Nastavljivo po velikost zaradi sistemov In Form Fit in Vertical Tuning. Učinkovito zračenje Thermostat Control in Stack ventilace. Ustreza certifikatu CE EN1077. Model čelade Avera Mat je povsem kompatibilen s smučarskimi očali Giro.

Giro Avera MIPS ženska smučarska čelada
123 € 96,61 €

Ženska smučarska ali deskarska čelada je nastavljiva po višini, zato jo lahko nosite tudi z lasmi, spetimi v čop. Stopnja zračenja se lahko preprosto prilagaja. Giro Avera MIPS čelada ima In-Mold konstrukcija, saj je čelada izdelana z brizganjem EPS pene v polikarbonatno lupino.

Giro Boreal Futura AR40 smučarska očala-21%
34,95 € 27,59 €

Odlična cena

Smučarska očala imajo Antifog zasnovo, katera preprečuje, da bi se okna zarosila. Za večje udobje sta na voljo dvoslojni oblazinjeni penasti podlogi z mikroflesom.
Giro Boreal so združljive z očali z dioptrijo in vsemi čeladami te blagovne znamke.

Giro Cruz smučarska očala
35,72 €

Smučarska očala imajo Antifog zasnovo, katera preprečuje, da bi se okna zarosila. Za večje udobje sta na voljo dvoslojni oblazinjeni penasti podlogi z mikroflesom.
Giro Cruz so združljive z očali z dioptrijo in vsemi čeladami te blagovne znamke.

Giro Era C čelada
89,70 € 69,16 €

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima nastavljivo in zaprto obdelavo, hkrati pa nudi dodelano prezračevanje. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Era C omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Giro Grade otroška smučarska očala-28%
46,29 € 33,09 €

Odlična cena

Odlična otroška očala Giro Grade z zračenim steklom z Anti-fog površino proti zameglitvi. Udobno namestitev na obrazu zagotavlja dvoslojna pena z mikroflisom. Primerno za mlade ali odrasle z manjšim obrazom.

Giro Index smučarska očala Adult Medium-28%
99,95 € 71,74 €

Odlična cena

Smučarska očala imajo Antifog zasnovo, katera preprečuje, da bi se okna zarosila. Za večje udobje sta na voljo dvoslojni oblazinjeni penasti podlogi z mikroflesom.
Giro Index je združljiv z očali na recept in vsemi čeladami te blagovne znamke.

Giro Launch otroška smučarska čelada
65,40 € 51,29 €

Otroška čelada znamke Giro z zanesljivo In-Mold konstrukcijo. Nastavljivo po velikost zaradi sistema In Form Fit in Vertical Tuning. Učinkovito zračenje Super Cool. Ustreza certifikatu CE EN1077. Model Launch je povsem kompatibilen s smučarskimi očali Rev in Chico.

Giro moške nogavice HRC Team White/Black, bele
18,21 €

Kolesarske nogavice Giro HRC Team s Pro Tour kakovostjo s kompresijskim učinkom za spodbujanje krvnega obtoka izboljšajo vašo učinkovitost. Kompresijske nogavice izboljšajo regeneracijo mišic po vadbi.

Giro Moxie smučarska očala
50,56 €

Smučarska očala imajo Antifog zasnovo, katera preprečuje, da bi se okna zarosila. Za večje udobje sta na voljo dvoslojni oblazinjeni penasti podlogi z mikroflesom.
Giro Moxie so združljive z očali z dioptrijo in vsemi čeladami te blagovne znamke.

Giro Neo Jr. otroška čelada
97,60 € 75,21 €

Otroška čelada za deskanje na snegu in smučanje ima nastavljivo in zaprto obdelavo, hkrati pa nudi dodelano prezračevanje. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Neo Jr. omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Giro Neo Mat smučarska čelada
96,10 € 75,50 €

Smučarska/deskarska čelada s konstrukcijo In-Mold. Opremljena z iznajdljivim prezračevalnim sistemom Thermostat Control, ki ga lahko smučar udobno sam regulira. Giro Neo Mat smučarska čelada je opemljena s sistemom zategovanja In Form Fit in višinskim nastavljanjem Vertical Tuning. Ustreza certifikatu CE EN1077

Giro Neo MIPS čelada
124,90 € 95,84 €

Čelada za smučanje ali deskanje na snegu, opremljena je z vložkom Mips, kateri ščiti glavo pred močnejšimi rotacijskimi kretnjami. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Neo MIPS omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Giro Neo MIPS smučarska čelada, oranžna
121,90 € 96,61 €

Čelada za smučanje ali deskanje je oblikovana, tako da pri udarci absorbira kar največ energije. Izpolnjuje normo CE EN1077. Zaradi vpenjalnega sistema Form Fit System, opremljenega z ergonomskim koleščkom, je udobna za nošenje. Giro Neo MIPS je opremljena s spolzkim vložkom, ki ščiti lobanjo pred ostrimi vrtečimi sunki.

Giro otroška smučarska čelada Launch Plus
87,60 € 69,38 €

Otroška čelada za smučanje ali deskanje na snegu, ki je zasnovana tako, da v primeru udarca absorbira čim več energije. Izpolnjuje standard CE EN1077. Zaradi vpenjalnega sistema Form Fit System, opremljenega z ergonomskim koleškom, ki ga je udobno nositi. Giro Helmet Launch Plus ima vgrajeno konstrukcijo In-Mold in nastavitev višine.

Giro otroška smučarska čelada MIPS M, modra
163,80 € 129,82 €

Čelada za smučanje ali deskanje na snegu, ki je zasnovana tako, da v primeru udarca absorbira čim več energije. Izpolnjuje standard CE EN1077. Giro Jackson MIPS M, modra je opremljena z iznajdljivim sistemom pasivnega agresivnega prezračevanja. MIPS čelada je opremljen z varno zasnovo, ki ščiti tudi pred ostrimi rotacijskimi sunki.

Giro otroška smučarska čelada Neo Jr.
96,20 € 75,50 €

Otroška čelada iz znamke Giro z zanesljivo konstrukcijo In-Mould. Prilagodljivo glede na velikost, zahvaljujoč sistemom In Form Fit in Vertical Tuning. Učinkovito prezračevanje Termostat Control in Stack prezračevanje. V skladu s certifikatom CE EN1077. Model Neo Jr. je popolnoma združljiv s smučarskimi očali Giro.

Giro otroška smučarska čelada Nine Jr
89,95 € 78,96 €

Otroška smučarska čelada Giro Nine Jr zagotavlja zanesljivo zaščito glave med smučanjem in deskanjem na snegu. Ponaša se z dokazano učinkovito In-Mold sestavo, In Form™ Fit sistemom in termostatom za nadzor zračenja.

Giro otroška smučarska očala, AR40, črna/roza leča
30,30 € 24,13 €

Smučarska očala, namenjena najmlajši starostni kategoriji smučarjev (2 – 5 let). Lahko se jih kombinira z vsemi vrstami čelad Giro (na primer z modelom Slingshot ali Launch). Opremljen z valjastimi stekli. Chico AR40, črna je zelo prijetna za nošenje, zahvaljujoč mehkim oblazinjenjem in obdelavi stekla proti megli.

Giro otroška smučarska očala, AR40, temno modra/roza leča
30,30 € 24,13 €

Smučarska očala, namenjena najmlajši starostni kategoriji smučarjev (2 – 5 let). Lahko se jih kombinira z vsemi vrstami čelad Giro (na primer z modelom Slingshot ali Launch). Giro Chico AR40 nudi udobje vožnje zaradi posebne obdelave proti megli. Zahvaljujoč dvojni penasti oblogi z mikroflisom se odlično držijo na obrazu.

Giro otroška smučarska očala Rev AR40, temno modra/roza leča
37,90 € 30,20 €

Otroška očala, ki se odlikujejo predvsem s preprosto obliko in igrivim barvnim napisom na traku. Zahvaljujoč oblazinjenju iz mikroflisa se dobro nosi. Dvoslojna pena zagotavlja udobno prileganje na obraz. Giro Rev AR40, temno modra, roza leča ima posebno obdelavo stekla proti megli, ki preprečuje meglenje.

Giro smučarska čelada Ceva
60,17 €

Ženska čelada za deskanje na snegu in smučanje ima nastavljivo in zaprto obdelavo, hkrati pa nudi dodelano prezračevanje. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Ceba omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Giro smučarska čelada Ratio
59,56 €

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima nastavljivo in zaprto obdelavo, hkrati pa nudi dodelano prezračevanje. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Ratio omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Giro smučarska očala Cruz, vijolična/roza leča
45,50 € 36,24 €

Smučarska očala z oblikovalskim okvirjem. Zahvaljujoč tehnologiji Expansion View se smučarjem ponuja neomejeno vidno polje. Zahvaljujoč dvojni penasti oblogi skoraj ne boste čutili očal na obrazu. Giro Cruz, vijoličaste, rožnate leče se enostavno kombinirajo z očali OTG. Očala imajo posebno obdelavo proti megli.

Giro smučarska očala Moxie, sive/modre leče
64,40 € 51,29 €

Smučarski čevlji, opremljeni z najnovejšimi tehnologijami. Ponuja neomejeno vidno polje tehnologije Expansion View. Opremljeni so tudi z dvema različnima kozarcema – eno za običajno in drugo za šibko svetlobo. Giro Moxie, siva, modra leča, 2 kozarca so opremljeni tudi s posebno obdelavo proti megli, ki preprečuje meglenje.

Giro smučarska očala Ringo, modra/ modra leča
94,80 € 75,50 €

Smučarska očala, ki združujejo več najsodobnejših tehnologij. Tehnologija VIVID uporablja tako imenovano modro svetlobo, ki je ključna za kvaliteten vid na snegu. Tehnologija Expansion View zagotavlja neomejeno vidno polje. Obdelava proti megli preprečuje zamegljenost oken. Giro Ringo, modre/modre, leče in praktično zasnovana smučarska očala so prav tako udobne zahvaljujoč mehkemu oblazinjenju.

Giro smučarska očala Semi, črna/črna leča, 2 leči
87,20 € 69,38 €

Smučarska očala z lečami, vsaka zasnovana za drugačen namen. Eno za sončno vreme in drugo za zmanjšano vidljivost. Združljiva so z dioptrijskimi očali. Giro Semi, (črna/črna, 2 leči) smučarska očala so udobna za nošenje, zahvaljujoč trojni blazinici iz pene iz mikroflisa. Združljiv z vsemi čeladi Giro.

Giro smučarska očala Semi, temno modra/rdeča leča, 2 stekli
64,40 € 51,29 €

Smučarska očala, ki imajo dve različni cilindrični leči za različne svetlobne pogoje. Zahvaljujoč temu je mogoče smučati v sončnem in večernem mraku. Giro Roam temno modra, modra leča, 2 kozarca ima posebno nego proti megli. Z lahkoto se kombinira z dioptrijskimi očali.

Giro Union MIPS čelada
156,10 € 119,81 €

Čelada za smučanje ali deskanje na snegu, opremljena je z vložkom Mips, kateri ščiti glavo pred močnejšimi rotacijskimi kretnjami. Čelada vsebuje tudi obloge proti bakterijam za preprečevanje vonja. Giro Union MIPS omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Giro ženska smučarska čelada Ceva
76,90 € 60,37 €

Ženska čelada iz znamke Giro z trpežno konstrukcijo Hard Shell in podlogo EPS. Prilagodljivo glede na velikost, zahvaljujoč sistemom In Form Fit in Vertical Tuning. Učinkovito prezračevanje Termostat Control in Stack prezračevanje. V skladu s certifikatom CE EN1077. Model Ceva je popolnoma združljiv s smučarskimi očali Giro.

Giro Crue otroška smučarska čelada
65,40 € 51,29 €

Otroška čelada znamke Giro z odporno Hard Shell konstrukcijo. Namenjeno freestyle načinu smučanja. Nastavljivo po velikost zaradi sistema In Form Fit in Vertical Tuning. Učinkovito zračenje Super Cool. Ustreza certifikatu CE EN1077. Model Crue je povsem kompatibilen s smučarskimi očali Giro.

Giro očala za smučanje Article, bele/zelena leča, 2 stekli
151,70 € 120,74 €

Univerzalna smučarska očala, ki zagotavljajo vrhunsko vizijo. VIVID tehnologija uporablja tako imenovano modro svetlobo, ki je ključna za kvaliteten vid na snežni površini. Prav tako so udobni za nošenje zaradi oblazinjenja iz pene in dovršenega prezračevalnega sistema. Giro Article, bela, zelena leča, 2 kozarca imata posebno sredstvo proti megli. Torično steklo za zamenjavo.

Giro otroška smučarska očala Rev AR40, roza/roza leča
37,90 € 30,20 €

Otroška očala, ki se odlikujejo predvsem po značilnem roza dizajnu in igrivem barvnem traku. Zahvaljujoč oblazinjenju iz mikroflisa se dobro nosi. Dvoslojna pena zagotavlja udobno prileganje na obraz. Giro Rev AR40, roza, roza leča ima posebno obdelavo stekla proti megli, ki preprečuje meglenje.

Giro smučarska očala Balance, oranžne/rdeče leče
136,50 € 108,65 €

Smučarska očala, izdelana po najnovejši tehnologiji. VIVID tehnologija uporablja tako imenovano modro svetlobo, ki je ključna za kvaliteten vid na snežni površini. Prav tako so udobni za nošenje zaradi oblazinjenja iz pene. Giro Balance, temno modre, rdeče leče so po zaslugi OTG združljive tudi z dioptrijskimi očali.

Giro smučarska očala Lusi, temno modra/rjava leča, 2 stekli
151,70 € 120,74 €

Ženska smučarska očala imajo različne leče za različne svetlobne pogoje. Eno steklo je prilagojeno sončni svetlosti, drugo pa slabim svetlobnim pogojem. Giro Lusi (temno modra/rjava leča, 2 leči)ima udobno uporabo po zaslugi sistema Slash Seal in posebne obdelave stekla proti megli.

Giro smučarska očala Millie, bela/roza leče
94,80 € 75,50 €

Smučarska očala, katerih glavne prednosti so v privlačnem dizajnu in vrhunski vidljivosti. Kakovostno steklo omogoča kontrastni vid brez nepotrebne nasičenosti. Združljivi so tudi z dioptrijskimi očali. Giro Millie, belo, rožnato lečo na obrazu skoraj ne boste čutili, zahvaljujoč udobnemu oblazinjenju iz troslojne pene.

Giro smučarska očala Ringo, črne/rdeče leče
94,80 € 75,50 €

Smučarska očala, ki združujejo več najsodobnejših tehnologij. Tehnologija VIVID uporablja tako imenovano modro svetlobo, ki je ključna za kvaliteten vid na snegu. Tehnologija Expansion View zagotavlja neomejeno vidno polje. Obdelava proti megli preprečuje zamegljenost oken. Giro Ringo, črne, rdeče leče so prav tako udobne zahvaljujoč mehkim oblazinjenjem.

Začetki podjetja Giro segajo v leto 1986, ko so pričeli s proizvodnjo kolesarskih čelad v majhni garaži v Kaliforniji. Strast po inovativnosti, uspešnosti in impresivno zasnovo jih je pripeljalo na sam vrh med proizvajalce kolesarskih in smučarskih čelad.

Vsi, ki cenijo maksimalno udobje, funkcionalnost, vrhunsko oblikovanje in uporabno napredno tehnologijo, nosijo čelado Giro.

Začetki podjetja Giro segajo v leto 1986, ko so pričeli s proizvodnjo kolesarskih čelad v majhni garaži v Kaliforniji. Strast po inovativnosti, uspešnosti in impresivno zasnovo jih je pripeljalo na sam vrh med proizvajalce kolesarskih in smučarskih čelad.

Vsi, ki cenijo maksimalno udobje, funkcionalnost, vrhunsko oblikovanje in uporabno napredno tehnologijo, nosijo čelado Giro.