Gimi stojalo za smeti Nature 1
13,30 €

Zložljivo stojalo za smeti od blagovne znamke Gimi brez spodnje mreže je idealen za jasno sortiranje. Povsem enostavno se zloži, zato ga boste lahko enostavno shranili. Koš je primere za namestitev v notranjih in zunanjih prostorih.

Gimi stojalo za smeti Nature Plus 2
22,01 €

Zložljivo stojalo za smeti ima prostor za 2 vrečki in je odličen način za ekološko razvrščanje. Povsem enostavno se zloži, zato ga boste lahko enostavno shranili. Koš je primere za namestitev v notranjih in zunanjih prostorih.

Gimi likalna deska Andy, 126x45 cm
47,96 €

Likalna deska Andy** od znamke Gimi omogoča, da nastavite višino med 73 – 94 cm. Konstrukcija plošče je izdelana iz prevlečenega jekla, prevleka je izdelana iz 100% bombaža s filcano blazinico. Skladiščna policasilikonskimi deli je primerna tudi za parne generatorje.

Gimi Tris 56 l Floral nakupovalna torba
54,53 €

Visoko kakovostna nakupovalna torba na kolesih Gimi Tris je opremljena s tremi gumijastimi kolesi na vsaki strani, kar maksimalno omogoča enostavno vzpenjanje po stopnicah. Torba ima trden okvir iz kovinskih cevi in plastike.

Gimi stojalo za smeti Nature Plus 3
31,14 €

Stojalo za smeti ima tri sektorje, ki jih odlikuje barvni pokrov, zaradi česar je idealen za sortirane odpadke. Ko ga ne uporabljate, ga lahko zložite na minimum in shranite.

Gimi stojalo za smeti Nature Plus 1
15,67 €

Zložljivo stojalo za odpadke je primerno za jasno razvrščanje odpadkov. Povsem enostavno se zloži, zato ga boste lahko enostavno shranili. Koš je primere za namestitev v notranjih in zunanjih prostorih.

Gimi stojalo za sušenje perila Top 20 m
13,80 €

Zložljivo stojalo za sušenje perila TOP od znamke Gimi ima celotno dolžino dolgo 20 m, tako, da boste nanj lahko obesili veliko perila. Opremljen je z otroško ključavnico, zato vam ni treba skrbeti za neželeno zlaganje sušilnika.

Gimi stojalo za smeti Nature 2
19,86 €

Zložljivo stojalo za smeti ima prostor za 2 vrečki in je odličen način za ekološko razvrščanje. Povsem enostavno se zloži, zato ga boste lahko enostavno shranili. Koš je primere za namestitev v notranjih in zunanjih prostorih.

Gimi Tris 56 l Optical nakupovalna vrečka, črna
54,53 €

Visokokakovostna nakupovalna vrečka Gimi Tris je opremljena s tremi gumijastimi kolesi, ki omogočajo maksimalno enostavno upravljanje in hojo po stopnicah. Vreča ima fiksni okvir s kovinskim okvirjem in plastiko.

Gimi Market Queen nakupovalna vrečka na kolesih
32,04 €

Praktična nakupovalna vrečka na kolesih Gimi Market Queen je idealna pomočnica pri nakupovanju. Ima trdni kovinski okvir z visoko trdno plastično podlago in je opremljen tudi z držalom za dežnike.

Gimi Leo likalna površina, 110x33 cm
26,66 €

Likalna deska Leo od znamke Gimi omogoča, da nastavite višino med 70 – 95 cm. Konstrukcija plošče je izdelana iz prevlečenega jekla, prevleka je izdelana iz 100% bombaža s filcano blazinico. Deska je opremljena z varnostno ključavnico in nedrsečimi nogami.

Gimi nakupovalna torba na kolesih Twin 56 l, vijolična
45,55 €

Nakupovalno torbo Gimi Twin lahko uporabljate na dva načina – torbo lahko enostavno povlečete kot klasično vrečo ali pa jo potisnete naprej, saj je opremljena z dvema zložljivima kolesoma. Poliestrska vreča ima volumen 56 l, je trdna in nepremočljiva z vrvico in čepom.

Gimi Classic likalna površina, 110x33 cm
29,99 €

Likalna površina deske Gimi Classic omogoča prilagajanje višine v območju 75 – 90 cm. Opremljena je z odlagalno polico s podporo na tečajih, varnostno ključavnico in protizdrsnimi nogami.

Gimi nakupovalna torba na kolesih Argo, 45 l
23,57 €

Nakupovalna torba na kolesih od znamke Gimi je sestavljena iz jeklene konstrukcije in vrečke iz poliestra s kapaciteto 45 l. Torba je vodoodporna, lahko jo odstranite in operete. Največja obremenitev je 30 kg.

Gimi Flexi nakupovalna torba na kolesih
31,80 €

Nakupovalna torba Gimi Flexi je zanesljiv pomočnik za vsakodnevno nakupovanje. Njeno ročico je mogoče zložiti, tudi, ko je vreča polna in jo lahko pritrdite tudi na nakupovalno košarico.

Gimi nakupovalna torba na kolesih Rolling Thermo 50 l, modra
59,03 €

Gimi Rolling Thermo nakupovalna torba na kolesih je še posebej primeren za prevoz hladne hrane. Vključuje termobox, ki je popolnoma izolirana. Torba ima teleskopski ročaj, tako, da jo lahko udobno namestite v prtljažnik vašega avtomobila.

Gimi Rialto stojalo za sušenje perila, 18 m
24,55 €

Stojalo za sušenje perila Gimi Rialto ima sušilno površino 18 m in zaradi svojih trdnih nog zagotavlja odlično stabilnost. Noge stojala so opremljene s kolesi za lažji transport. Sušilnik ima jekleno konstrukcijo in jeklene žice.

Gimi nakupovalna torba na kolesih Twin, 56 L
45,56 €

Nakupovalno torbo Gimi Twin lahko uporabljate na dva načina – torbo lahko enostavno povlečete kot klasično vrečo ali pa jo potisnete naprej, saj je opremljena z dvema zložljivima kolesoma. Zaradi gumijastih koles, omenjenih zgoraj, je torba zelo stabilna.

Gimi nakupovalna torba na kolesih Brava Plus, 38 l
18,20 €

Gimi nakupovalna torba je kompaktna rešitev za hitro nakupovanje z možnostjo preklopa torbe tudi s kolesi. Poliestrska torba ima kapaciteto 38 l in se zapenja na zadrgo za boljšo zaščito vsebine. Nastavljiv ročaj se enostavno prilagodi višini uporabnika.