Gimi Leo likalna površina, 110x33 cm
26,90 €

Likalna deska Leo od znamke Gimi omogoča, da nastavite višino med 70 – 95 cm. Konstrukcija plošče je izdelana iz prevlečenega jekla, prevleka je izdelana iz 100% bombaža s filcano blazinico. Deska je opremljena z varnostno ključavnico in nedrsečimi nogami.

Gimi stojalo za sušenje perila Top 20 m
13,83 €

Zložljivo stojalo za sušenje perila TOP od znamke Gimi ima celotno dolžino dolgo 20 m, tako, da boste nanj lahko obesili veliko perila. Opremljen je z otroško ključavnico, zato vam ni treba skrbeti za neželeno zlaganje sušilnika.

Gimi nakupovalna torba na kolesih Argo, 45 l
24,74 €

Nakupovalna torba na kolesih od znamke Gimi je sestavljena iz jeklene konstrukcije in vrečke iz poliestra s kapaciteto 45 l. Torba je vodoodporna, lahko jo odstranite in operete. Največja obremenitev je 30 kg.

Gimi nakupovalna torba na kolesih Twin 56 l, vijolična
47,51 €

Nakupovalno torbo Gimi Twin lahko uporabljate na dva načina – torbo lahko enostavno povlečete kot klasično vrečo ali pa jo potisnete naprej, saj je opremljena z dvema zložljivima kolesoma. Poliestrska vreča ima volumen 56 l, je trdna in nepremočljiva z vrvico in čepom.

Gimi nakupovalna torba na kolesih Twin, 56 L
47,80 €

Nakupovalno torbo Gimi Twin lahko uporabljate na dva načina – torbo lahko enostavno povlečete kot klasično vrečo ali pa jo potisnete naprej, saj je opremljena z dvema zložljivima kolesoma. Zaradi gumijastih koles, omenjenih zgoraj, je torba zelo stabilna.

Gimi stojalo za smeti Nature Plus 2
22,99 €

Zložljivo stojalo za smeti ima prostor za 2 vrečki in je odličen način za ekološko razvrščanje. Povsem enostavno se zloži, zato ga boste lahko enostavno shranili. Koš je primere za namestitev v notranjih in zunanjih prostorih.

Gimi stojalo za smeti Nature 1
12,99 €

Zložljivo stojalo za smeti od blagovne znamke Gimi brez spodnje mreže je idealen za jasno sortiranje. Povsem enostavno se zloži, zato ga boste lahko enostavno shranili. Koš je primere za namestitev v notranjih in zunanjih prostorih.

Gimi nakupovalna torba na kolesih Rolling Thermo 50 l, modra
61 €

Gimi Rolling Thermo nakupovalna torba na kolesih je še posebej primeren za prevoz hladne hrane. Vključuje termobox, ki je popolnoma izolirana. Torba ima teleskopski ročaj, tako, da jo lahko udobno namestite v prtljažnik vašega avtomobila.

Gimi stojalo za sušenje perila Jolly, 18 m
12,89 €

Zložljivo stojalo za sušenje perila Gimi Jolly ima celotno dolžino 18 m, tako, da boste z njegovo pomočjo lahko posušili veliko perila naenkrat. Stojalo ima nosilnost do 15 kg in je opremljen z otroško ključavnico proti postavitvi.

Gimi Rialto stojalo za sušenje perila, 18 m
25,40 €

Stojalo za sušenje perila Gimi Rialto ima sušilno površino 18 m in zaradi svojih trdnih nog zagotavlja odlično stabilnost. Noge stojala so opremljene s kolesi za lažji transport. Sušilnik ima jekleno konstrukcijo in jeklene žice.

Gimi Tris Floral nakupovalni voziček, zelen
66,60 € 57,20 €

Nepremočljiva vreča, s prostornino 52 litrov, ima teleskopski ročaj in kolesa za enostavno rokovanje. 3 + 3 kolesni sistem za nemoteno vzpenjanje po stopnicah. Nakupovalni voziček Gimi Tris Floral ima nosilnost 30 kg.  

Gimi stojalo za smeti Nature Plus 1
15,99 €

Zložljivo stojalo za odpadke je primerno za jasno razvrščanje odpadkov. Povsem enostavno se zloži, zato ga boste lahko enostavno shranili. Koš je primere za namestitev v notranjih in zunanjih prostorih.

Gimi Flexi nakupovalna torba na kolesih
33,39 €

Nakupovalna torba Gimi Flexi je zanesljiv pomočnik za vsakodnevno nakupovanje. Njeno ročico je mogoče zložiti, tudi, ko je vreča polna in jo lahko pritrdite tudi na nakupovalno košarico.

Gimi likalna deska Andy, 126x45 cm
51,34 €

Likalna deska Andy** od znamke Gimi omogoča, da nastavite višino med 73 – 94 cm. Konstrukcija plošče je izdelana iz prevlečenega jekla, prevleka je izdelana iz 100% bombaža s filcano blazinico. Skladiščna policasilikonskimi deli je primerna tudi za parne generatorje.

Gimi Sprinter nakupovalni voziček, vijolčen
48,05 €

Nepremočljiva vreča, s prostornino 50 litrov, ima teleskopski ročaj in kolesa za enostavno rokovanje. Zapira se enostavno z ježkom. Gimi Sprinter nakupovalni voziček ima nosilnost do 30 kg.  

Gimi Kool nakupovalni voziček, črn
56,85 €

Vreča s prostornino 60 litrov ima teleskopski ročaj z nastavljivo višino. Zagotavlja do 6 ur toplotne izolacije. Zapira se enostavno s čepom. Gimi Kool nakupovalni voziček ima nosilnost do 30 kg.  

Gimi Tris Floral nakupovalni voziček, siv
66,60 € 57,20 €

Nepremočljiva vreča, s prostornino 52 litrov, ima teleskopski ročaj in kolesa za enostavno rokovanje. 3 + 3 kolesni sistem za nemoteno vzpenjanje po stopnicah. Nakupovalni voziček Gimi Tris Floral grey ima nosilnost 30 kg.  

Gimi Sprinter nakupovalni voziček, črn
48,05 €

Nepremočljiva vreča, s prostornino 50 litrov, ima teleskopski ročaj in kolesa za enostavno rokovanje. Zapira se enostavno z ježkom. Gimi Sprinter nakupovalni voziček ima nosilnost do 30 kg.  

Gimi Tris 56 l Floral nakupovalna torba
57,19 €

Visoko kakovostna nakupovalna torba na kolesih Gimi Tris je opremljena s tremi gumijastimi kolesi na vsaki strani, kar maksimalno omogoča enostavno vzpenjanje po stopnicah. Torba ima trden okvir iz kovinskih cevi in plastike.