GIM Animals vrečka za športno vzgojo, samorog
10,90 €

Zadnji kos!

Prisrčna športna torba ali vreča za čevlje z modernim motivom samoroga. Vreča je primerna za šport in splošno uporabo. Lahko jo nosite na ramenih ali jo pripnete na nahrbtnik.

GIM nahrbtnik Spiderman
29,60 €

Zelo kakovosten in lahkoten nahrbtnik, s popularnim junakom Spiderman. Vanj lahko shranite učbenike, zvezke in tudi prigrizke. Primeren ni le za v šolo, ampak tudi za prosti čas in potovanja.

GIM dekliška šolska torba na kolesih Tačke na patrulji
39,60 €

Nahrbtnik na kolesih z motivom Tačke na patrulji, dekliški junaki SKY bodo gotovo zadovoljili vsakega oboževalca tega lika, ki se pripravlja na šolsko leto na I. stopnji osnovnošolskega izobraževanja. Dodelan kakovosten in oblikovan nahrbtnik, ki prinaša praktičnost v katerem se lahko nosi vse zvezke, učbenike in okusne prigrizke. Ta nahrbtnik je posebej namenjen šolarjem, ki ne želijo nositi svojih stvari na hrbtu.

GIM otroški nahrbtnik Junior Animals, povodni konj
20,90 €

Zelo prikupen nahrbtnik za predšolske otroke z živalskim motivom – povodnim konjem. Nahrbtnik ima veliko prostora za igrače in prigrizke. Ima podloženo zadnjo ploščo in anatomsko oblikovane naramnice. Odlikuje ga visoka kakovost in izdelava iz trdnega materiala.

GIM otroški nahrbtnik Junior Charmmy Kitty
19 €

Zelo prikupen nahrbtnik za predšolske otroke z živalskim motivom muce – Charmmy Kitty. Nahrbtnik ima veliko prostora za igrače in prigrizke. Ima podloženo zadnjo ploščo in anatomsko oblikovane naramnice. Odlikuje ga visoka kakovost in izdelava iz trdnega materiala.

GIM otroški nahrbtnik Junior Fisher Price, motiv samoroga
20,90 €

Zelo prikupen nahrbtnik za predšolske otroke, ki ga je licenciral Fisher Price s priljubljenim dizajnom samoroga. Nahrbtnik ima veliko prostora za igrače in prigrizke. Ima podloženo zadnjo ploščo in anatomsko oblikovane naramnice. Odlikuje ga visoka kakovost in izdelava iz trdnega materiala.

GIM otroški nahrbtnik Junior Princezna Sofie
15,70 €

Zelo prikupen nahrbtnik za predšolske otroke z motivom prikupne – Sofije Prve. Nahrbtnik ima veliko prostora za igrače in prigrizke. Ima podloženo zadnjo ploščo in anatomsko oblikovane naramnice. Odlikuje ga visoka kakovost in izdelava iz trdnega materiala.

GIM otroški nahrbtnik Tačke na patrulji Junior, moder, ovalen
19 €

Prisrčen nahrbtnik za predšolske otroke in vse majhne ljubitelje risanke Tačke na patrulji. Nahrbtnik ima veliko prostora za igrače in prigrizke. Ima podloženo zadnjo ploščo in anatomsko oblikovane naramnice. Odlikuje ga visoka kakovost in izdelava iz trdnega materiala.

GIM otroški nahrbtnik Tačke na patrulji Junior, rumen, ovalen
19 €

Prisrčen nahrbtnik za predšolske otroke in vse majhne ljubitelje risanke Tačke na patrulji. Nahrbtnik ima veliko prostora za igrače in prigrizke. Ima podloženo zadnjo ploščo in anatomsko oblikovane naramnice. Odlikuje ga visoka kakovost in izdelava iz trdnega materiala.

GIM šolski nahrbtnik Charmmy Kitty, ovalen
30,70 €

Šolski nahrbtnik z motivom Charmmy Kitty bo prav gotovo razveselil vsako deklico, ki se pred pričetkom pouka pripravlja na šolsko leto v I. stopnji osnovne šole. Dodelan kakovosten in oblikovan nahrbtnik, ki prinaša praktičnost v katerem se lahko nosi vse zvezke, učbenike in okusne prigrizke. – Nahrbtnik je zasnovan posebej za šolarje.

GIM šolski nahrbtnik L.O.L., ovalen
24,60 €

Nahrbtnik z motivom L.O.L. Surprise bo zagotovo zadovoljil vsako deklico, ki se pred časom pouka v osnovni šoli pripravlja na novo šolsko leto. Dodelan kakovosten in oblikovan nahrbtnik, ki prinaša praktičnost v katerem se lahko nosi vse zvezke, učbenike in okusne prigrizke. – Nahrbtnik je zasnovan posebej za šolarje.

GIM šolski nahrbtnik na kolesih Charmmy Kitty
35 €

Nahrbtnik na kolesih z motivom Charmmy Kitty, dekliški junaki SKY bodo gotovo zadovoljili vsakega oboževalca tega lika, ki se pripravlja na šolsko leto na I. stopnji osnovnošolskega izobraževanja. Dodelan kakovosten in oblikovan nahrbtnik, ki prinaša praktičnost v katerem se lahko nosi vse zvezke, učbenike in okusne prigrizke. Ta nahrbtnik je posebej namenjen šolarjem, ki ne želijo nositi svojih stvari na hrbtu.

GIM šolski nahrbtnik na kolesih Spider-Man
39,60 €

Nahrbtnik na kolesih z motivom Spider-Mana, dekliški junaki SKY bodo prav gotovo zadovoljili vsakega oboževalca tega lika, ki se pripravlja na šolsko leto na I. stopnji osnovnošolskega izobraževanja. Dodelan kakovosten in oblikovan nahrbtnik, ki prinaša praktičnost v katerem se lahko nosi vse zvezke, učbenike in okusne prigrizke. Ta nahrbtnik je posebej namenjen šolarjem, ki ne želijo nositi svojih stvari na hrbtu.

GIM šolski nahrbtnik Spider-Man, ovalen
30,70 €

Šolski nahrbtnik z motivom Spider-Mana bo prav gotovo razveselil vsakega šolarja, ki se pred pričetkom pouka pripravlja na šolsko leto v I. stopnji osnovne šole. Dodelan kakovosten in oblikovan nahrbtnik, ki prinaša praktičnost v katerem se lahko nosi vse zvezke, učbenike in okusne prigrizke. – Nahrbtnik je zasnovan posebej za šolarje.

GIM nahrbtnik Cars
31,40 €

Zelo kakovosten in lahkoten nahrbtnik, z junaki animirane risanke Cars. Vanj lahko shranite učbenike, zvezke in tudi prigrizke. Primeren ni le za v šolo, ampak tudi za prosti čas in potovanja.

GIM nahrbtnik Paw Patrol
31,40 €

Zelo kakovosten in lahkoten nahrbtnik, z junaki popularne risanke Paw Patrol. Vanj lahko shranite učbenike, zvezke in tudi prigrizke. Primeren ni le za v šolo, ampak tudi za prosti čas in potovanja.

GIM šolski nahrbtnik na kolesih L.O.L.
32,80 €

Šolski nahrbtnik na kolesih s motivem L.O.L. Surprise bo zadovoljilo vsako dekle, ki v osnovni šoli vestno obiskuje pouk. Dodelan kakovosten in oblikovan nahrbtnik, ki prinaša praktičnost v katerem se lahko nosi vse zvezke, učbenike in okusne prigrizke. Ta nahrbtnik je posebej namenjen šolarjem, ki ne želijo nositi svojih stvari na hrbtu.