Gianfranco Ferré Acqua Azzura - EDT
23,40 € 21,90 €

„Grotta Azzurra“ (modra jama) na sredozemskem otoku Capri je kraj, ki dobesedno diha čarobno vzdušje, polno skrivnosti in skrivnosti. Legendarna jama je videti, kot da je dom očarljivih morskih deklic in siren, obdarjenih s čarobnim glasom, ki ima moč, da plavalce pripelje celo do pogube.

Gianfranco Ferré Camicia 113 - EDP
20,60 € 18,10 €

Camicia 113 je chyprově-květinová vůně pro ženy. Hlava obsahuje svěží bergamot, aromatickou magnolii a pivoňku. V srdci ucítíte kombinaci jasmínu, kosatce a fialky. Kompozici uzavírá pačuli, pižmo a siamská pryskyřice benzoin. Na trh byla uvedena v roce 2015.

Gianfranco Ferré Ferre Black - EDT
15,60 € 14,70 €

Ferre Black by Gianfranco Ferre je lesno-začinjena dišava za moške iz leta 2015. Dišava se odpira z nežnimi notami sivke, ki se nežno zlijejo z začinjenim poprom in grenivko. Srce ponuja pridih pikantnega kardamoma, ki ga spremljajo koriander in pomarančni cvetovi.

Gianfranco Ferré In The Mood For Love Pure - EDT
25,30 € 23,20 €

Gianfranco Ferre In The Mood For Love Pure je cvetlično-sadna dišava, ki spominja na nežnost, nedolžnost in bežne dotike prve ljubezni. Na začetku dišave združuje bergamotko, hruško, javor, breskev in jabolko, srce pripada cvetovom češnje, jasmina, lilije in vrtnice.

Gianfranco Ferré In The Mood For Love Tender - EDT
29,50 € 27,80 €

In Mood For Love Tender je cvetlično-sadna dišava za ženske blagovne znamke Gianfranco Ferre. Predstavljena je bila javnosti leta 2011, in temelji na klasični dišavi In The Mood For Love, ki je bila trgu predstavljena leta 2009. Meša cvetne tone, sadje, aldehide in lesne tone.

Gianfranco Ferré L´Uomo - EDT
29,40 € 27,40 €

L´Uomo je moška orientalska dišava. Glava vsebuje svež bergamot in pikantne note črnega popra, kardamoma in ingverja. Srce združuje zeleno jabolko z žajbljem, pelinom in vijolicami. Sandalov in cedrov les, mah, topla ambergris in sladka vanilija zaokrožita kompozicijo. Začelo se je leta 2016. .