FurReal Friends Blueberry medvedek
98,99 € 87,20 €

Odlična cena

Pripravite se, da se boste zaljubili v tega simpatičnega interaktivnega medvedka, ki je zelo živ. Medvedek ima do 100+ zvočnih kombinacij. Medvedek je izrazito interaktiven, reagira na dotik in na zvok. Priložena je steklenička za pitje, med kot priboljšek in glavnik za česanje.

FurReal Friends Josefina kengurujka-15%
89,99 € 76,10 €

Odlična cena

Ta interaktivna igračka Kengurujka Josefina je prav tako prikupna kot njen mladiček! Ste vedeli, da kengurujem rečejo tudi joeys? Prav res! Samo mladič je fantek, drugi je deklica in tretji je presenečenje! Prav tako lahko ljubeča mati skrbi za svoj podmladek in se še igra s teboj, tudi reagira na dotik z več kot 70 zvočnimi in gibalnimi reakcijami. Kar koli naredi, je otrokom zanimivo.

FurReal Friends zavijajoč pes
54 € 40,91 €

Zavijajoč kuža vas bo vedno ščitil. Če hrepeniš po pasji službi, le preprosto aktiviraj gumb za vklop in tvoj pes se bo odzval z lajanjem in zavijanjem. Tudi pes z veseljem reagira, ko ga božaš. Samo pokliči ga in pes se bo oglasil. Naj čuva tvojo sobo!

FurReal Friends Walkalots mali pes
14,23 € 10,47 €

Vaš mali kuža želi na sprehod. In kaj je bolj zabavno, kot peljati na sprehod vašo plišasto igračo? In to z novim povodcem, ki zagotavlja veliko mero zabave od znamke FurReal. Vsak mali hišni ljubljenček prihaja s povodcem za igranje, repom, ki miga in koleščkom s katerim se igrača premika.

FurReal Friends Walkalots majhna mucka
14,23 € 10,69 €

Vaša mala mucka želi na sprehod. In kaj je bolj zabavno, kot peljati na sprehod vašo plišasto mucko? In to z novim povodcem, ki zagotavlja veliko mero zabave od znamke FurReal. Vsak mali hišni ljubljenček prihaja s povodcem za igranje, repom, ki miga in koleščkom s katerim se igrača premika.

FurReal Friends Walkalots veliki pes
27,38 € 13,77 €

Ste pripravljeni na sprehod? Hišni ljubljenčki Walkalots of FurReal se že veselijo. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu pritrditve lahko vodite enega ali več hišnih živali naenkrat. Hišni ljubljenčki ob premikanju spuščajo zvoke, premikajo glavo in rep, tako, da delujejo, kot živi.