Fixpoint analogna spajkalna postaja
24,90 € 23,95 €

Analogna spajkalna postaja nudi 48 W moči. Postaja ima nastavljivo temperaturo, ki omogoča skrbno in varno spajkanje.

Fixpoint 5-delni spajkalni set, 30 W
16,95 € 13,69 €

Zadnji kos!

Odličen in cenovno ugoden 5-delni spajkalni set Fixpoint vsebuje spajkalnik, držalo, spajko, dodatno spajkalno konico ter spajkalno pasto.

Fixpoint profesionalna digitalna spajkalna postaja
87,04 €

Profesionalna spajkalna postaja Fixpoint z velikim LCD ekranom, nudi 48 W moči. Postaja ima zelo dober in natančen nadzor temperature, ki omogoča skrbno in varno spajkanje.

Fixpoint klešče za 8P8C
8,90 € 8,04 €

Klešče Fixpoint za rezanje kabla, rezanje izolacije in za konektiranje 8P8C konektorjev

Fixpoint super lepilo, 10 g
2,90 € 2,63 €

Super lepilo Fixpoint deluje že v nekaj sekundah. V lepilu se nahaja tudi čopič s katerim je nanašanje lepila enostavnejše in čistejše.

Fixpoint spajkalnik na plin
29,76 €

Spajkalnik na plin Fixpoint je primeren za vse serviserje, saj je majhen, izjemno lahek in deluje brez električnega kabla.

Fixpoint ščipalne klešče
7,99 € 6,70 €

Fixpoint ščipalne klešče iz utrjenega orodnega jekla in oblogo iz niklja se ponašajo z 2 cm rezalne širine. Opremljene so z nedrsečim ročajem. Dolžina 160 mm.

Fixpoint koničaste klešče
7,99 € 6,70 €

Fixpoint koničaste klešče iz utrjenega orodnega jekla z oblogo iz niklja so opremljene z nedrsečim ročajem. Imajo valovito rezilo dolžine 5 cm. Dolžina klešč 16 cm.

Fixpoint set izvijačev za elektriko, 8-delni
19,90 € 16,29 €

FIxpoint 8-delni set izvijačev za elektriko iz utrjenega orodnega jekla se ponaša z zaščitno izolacijo preko celotnega držala. Vključuje križne in ploščate izvijače ter merilnik napetosti.

Fixpoint komplet orodja, 25 delni
17,90 € 13,39 €

Fixpoint 25-delni set univerzalnega orodja vključuje izvijače, klešče, nastavke, podaljšek, pinceto in še mnogo več, kar potrebujete v svoji domači delavnici.

Fixpoint olfa nož 155x30 mm
1,89 € 1,49 €

Priročen, 18-milimetrski olfa nož z odlomljivim kovinskim rezilom in plastičnim ohišjem v rumeni barvi.

Fixpoint snemalne klešče
8,93 €

Majhne, natančne Fixpoint snemalne klešče iz utrjenega orodnega jekla z oblogo iz niklja so opremljene z nedrsečim ročajem. Zaznamujeta jih vzmetni mehanizem in nastavljivi vijak. Dolžina 165 mm.

Širok asortima blagovne znamke Fixpont zajema razno pripomočke in orodje za mrežno opremo in elektroniko. Pod znamko Fixpont najdete klešče za UTP kable, spajkalnike, povečevalna stekla, merilne inštrumente, ročno orodje…

Širok asortima blagovne znamke Fixpont zajema razno pripomočke in orodje za mrežno opremo in elektroniko. Pod znamko Fixpont najdete klešče za UTP kable, spajkalnike, povečevalna stekla, merilne inštrumente, ročno orodje…