Fitmin Dog Purity GF Senior & Light Lamb, jagnjetina, 12 kg
75,40 €

Zadnji kos!

Popolna hrana z zmanjšano vsebnostjo energije, primerna za starejše pse in prekomerno telesno težke pse. 67% beljakovin je živalskega izvora. Sveža jagnjetina s šipkovo omako, shiitake gobami na bučnih rezinah in kroglice iz črnega ribeza.

Fitmin mleko za pasje mladiče, 2 kg
34,86 €

Instant mleko s karnitinom in lecitinom za pasje mladiče vseh pasem. Posebej namenjen temu, da zamenja ali dopolni materino mleko.

Fitmin Cat Purity mokra hrana za odrasle mačke, ribe, 850 g
5,45 €

Zadnji kos!

Konzerva s raznimi vrstami morskih rib je primerna za odrasle mačke. Predstavlja vir omega 3 nenasičenih maščobnih kislin in vitaminov. Ne vsebuje konzervansov, kemikalij ali žit. Fitmin Cat Purity mokra hrana za odrasle mačke, ribe, 850 g je superpremium hipoalergena hrana za mačke.

Fitmin Dog Purity Snax BONES lamb prigrizek za psa z okusom jagnjetine, 2 kosa
1,45 €

Hrustljavi prigrizki za pse vsebujejo visok delež jagnjetine. So hipoalergeni, brez žit, glutena ali konzervansov. Prednost je njihova enostavna prebavljivost. Fitmin Dog Purity Snax BONES lamb prigrizek za psa z okusom jagnjetine z 2 kosoma v pakiranju, lahko postrežemo od 10. meseca starosti dalje.

Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS lamb prigrizek za psa z okusom jagnjetine, 64 g
1,68 €

Hrustljavi prigrizki za pse vsebujejo visok delež jagnjetine. So hipoalergeni, brez žit, glutena ali konzervansov. Prednost je njihova enostavna prebavljivost. Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS lamb (64 g), prigrizek za psa z okusom jagnjetine je priporočljivo psom postreči od 10. meseca starosti dalje.

Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS wild prigrizek za psa z okusom divjačine, 64 g
1,68 €

Hrustljavi prigrizki za pse vsebujejo visok delež divjačine. So hipoalergeni, brez žit, glutena ali konzervansov. Prednost je njihova enostavna prebavljivost. Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS lamb (64 g), prigrizek za psa z okusom divjačine je priporočljivo psom postreči od 10. meseca starosti dalje.

Fitmin Dog Purity Snax STRIPES chicken, prigrizek za pse iz piščanca, 5 kosov
1,68 €

Okusni prigrizki za pse imajo visok delež piščanca in zagotavljajo zdrave sklepe. So hipoalergeni, brez žit, glutena ali konzervansov. Prednost je njihova enostavna prebavljivost. Fitmin Dog Purity Snax BONES chicken prigrizek za psa z okusom piščanca s 5 kosi v pakiranju, lahko postrežemo od 10. meseca starosti dalje.

Fitmin Dog tin beef pasja hrana iz konzerve, goveje meso, 400 g
1,73 €

Zadnji kos!

Konzerva s svežim govejim mesom je primerna za aktivne odrasle pse. Vsebuje velike količine hranil, vitaminov in mineralov. V konzervi ne boste našli sladkorja, glutena, soje ali dodatnih arom. Fitmin Dog tin beef (400 g) je mokra hrana za odrasle pse ter spada v skupino superpremium hipoalergene pasje hrane.

Fitmin Dog tin lamb pasja hrana iz konzerve, jagnjetina, 400 g
1,73 €

Zadnji kos!

Konzerva s svežo jagnjetino je primerna za aktivne odrasle pse. Vsebuje velike količine hranil, vitaminov in mineralov. Toda v njej ne boste našli glutena, soje ali barvil. Fitmin Dog tin beef (400 g) je mokra hrana za odrasle pse ter spada v skupino superpremium hipoalergene pasje hrane.

Fitmin Dog Tin mokra hrana za odrasle pse, puran, 400 g
1,73 €

Zadnji kos!

Konzerva s svežim puranjim mesom je primerna za aktivne odrasle pse. Vsebuje velike količine hranil, vitaminov in mineralov. Toda v hrani ne boste našli glutena, kosti ali moko iz kosti in mesa. Fitmin Dog Tin Puppy mokra hrana za odrasle pese, puran, 400 g je superpremium hipoalergena pasja hrana.

Fitmin Dog Tin Puppy mokra hrana za pasje mladičke, piščanec, 400 g
1,73 €

Konzerva s svežim piščančjem mesom je primerna za aktivne pasje mladičke. Vsebuje velike količine hranil, vitaminov in mineralov, ki spodbujajo rast mišic. Toda v njej ne boste našli glutena, soje ali barvil. Fitmin Dog Tin Puppy mokra hrana za pasje mladičke, piščanec, 400 g je superpremium hipoalergena pasja hrana.

Fitmin hrana za pse Dog medium maxi lamb&rice, 14 kg
54,02 €

Zadnji kos!

Hrana za pse srednjih in velikih pasem vsebuje omega-3 in omega-6 maščobne kisline za sijočo dlako in zdravo kožo. Ima ekstrakt rožmarina, ki spodbuja čisto delovanje jeter in dobro prebavo. Fitmin Dog medium maxi lamb&rice, 14 kg ne vsebuje koruze ali pšenic.

Fitmin piškoti za pse Dog Biscuits, 180 g
1,02 €

Piškoti za pse imajo zmanjšano vsebnost sladkorja in glutena v primerjavi s klasičnimi človeškimi piškoti. Ne obremenjujejo telesa in so sprejemljivejši za telo. Fitmin Dog Biscuits 180 g so obogateni z vrsto mineralov, vitaminov in zdravstvenih koristi.

Fitmin priboljški za pse Dog treat duck with calcium bone, 200 g
3,90 €

Zadnji kos!

Priboljški so idealni za pse z alergijami na piščančje meso. Vsebuje račje meso in ima visoko vsebnost beljakovin. Podpirajo žvečilne mišice, zdrave dlesni in zobe. Fitmin Dog treat duck with calcium bone 200 g služi, kot nagrada pri usposabljanju.

Fitmin Horse Complete 2019 prehranjevalno dopolnilo za konje, 15 kg
16,18 €

Premium prehranjevalno dopolnilo za hobi konje in konje lahke ali srednje teže je zelo prebavljiva. Termična stabilizacija zagotavlja visoko higienično čistost hrane. Fitmin Horse Complete 2019 15 kg vsebuje uravnoteženo količino vitaminov in mineralov.

Fitmin prehranjevalno dopolnilo za konje, 15 kg
21,57 €

Prehranjevalno dopolnilo za konje vseh kategorij. Laneno seme je zdrav vir nenasičenih Omega 3 maščobnih kislin, ki izboljšujejo kakovost dlake, kože in kopit. Pomaga pri prebavi in krepi imunski sistem.

Fitmin prehranjevalno dopolnilo za konje Action, 2 kg
15,02 €

Mineralno prehranjevalno dopolnilo za konje podvržene intenzivni vadbi in usposabljanju. Učinkovite sestavine pomagajo pri nastanku mišične mase, zmanjšajo utrujenost mišic, pospešijo regeneracijo in zmanjšajo stres.

Fitmin prehranjevalno dopolnilo za konje Macro Ca, 1,5 kg
5,97 €

Prehranjevalno mineralno dopolnilo za konje je namenjeno, da bogati dnevne obroke. Vsebnost kalcija in magnezija ima pozitiven učinek na zdravo rast, razvoj in celotno presnovo. Pomaga tudi nemirnim konjem.