Fare fantovski sandali
34,60 €

Zadnji kos!

Mehki in najbolj udobni sandali z zapenjanjem na ježka do odlična izbira za toplo poletno vreme. Sandali so udobni in zahvaljujoč višini do gležnja pomagajo razviti otrokovo stopalo.

Fare Bare otroški copati 5101401
25,50 €

Otroški copati Fare Bare od znamke Fare so idealna izbira ne le za domačo uporabo, ampak tudi za šolo ali vrtec. Copati imajo podaljšan sprednji del, ki otrokovemu stopalu nudi več prostora in ne pritiska na njegove prste. Zgornji del copat je iz tekstila, podplat pa iz termoplastične gume.
Opremljeni so z gumo, kar olajša obuvanje copatov, da čevelj ne zdrsne iz nog.

Fare dekliški copati s trakom 4113447
14,10 €

Dekliški copatiVelcro pritrditvijo blagovne znamke Fare bodo pritegnili in razveselili vaše potomce z igrivo nasmejano temo. Ti čevlji za dom in copati so enostavni in ne drsijo – narejeni so tako, da ustrezajo ortopedskim zahtevam in so zdravi. Lahek podplat iz posebnega materiala preprečuje zdrs.

Fare dekliški copati s trakom 4114446
15,20 €

Otroški copati s zapenjanjem do zaponke blagovne znamke Fare, ki bodo navdušili in navdušili z dodelanim tiskom in lepo barvno kombinacijo. Ti čevlji za dom in copati so enostavni in ne drsijo – narejeni so tako, da ustrezajo ortopedskim zahtevam in so zdravi. Lahek podplat iz posebnega materiala preprečuje zdrs.

Fare fantovski copati s trakom 4114409
15,20 €

Otroški copati z zapenjanjem do zaponke blagovne znamke Fare, ki bodo navdušili in navdušili z dodelanim tiskom in lepo barvno kombinacijo. Ti čevlji za dom in copati so enostavni in ne drsijo – narejeni so tako, da ustrezajo ortopedskim zahtevam in so zdravi. Lahek podplat iz posebnega materiala preprečuje zdrs.

Fare otroška zimska obutev 2646294
62,10 €

Otroška zimski čevlji od znamke Fare z nepremočljivo površino iz kože in tekstila. Za optimalno kroženje zraka in ohranjanje suhega stopala je obutev opremljena s klimatsko membrano. Prsti so zaščiteni s podaljšanim podplatom, peta pa s fiksno ojačitvijo.

Fare otroški copati 4113400
16,40 €

Otroški copati, od blagovne znamke Fare v modri barvi, z glasbenimi motivi in napisi, bodo zagotovo ugajali vsakemu malemu glasbeniku. Copati so narejeni iz barvne vrvice za pranje, notranja stran je iz bombažnega materiala, podplat pa iz termoplastičnega elastomera. V delu prstov so copati prostorsko oblikovani in so opremljeni s togim ščitnikom za izpolnjevanje ortopedskih zahtev in načela zdravih čevljev, še posebej za vaše malčke.

Fare Bare otroški copati 5102431
25,50 €

Otroški copati Bare od blagovne znamke Fare bodo s svojim dizajnom ugajali vsem malim dirkačem. Kombinacija sive in zelene s potiskom igralnih avtomobilčkov, je odlična zasnova copatov, ne samo za dom, temveč tudi v vrtcu ali šole. Copati imajo podaljšan sprednji del, ki otrokovemu stopalu nudi več prostora in ne pritiska na njegove prste. Izdelani so iz tekstila, podplat pa iz termoplastične gume.

Fare Bare otroški copati 5102491
25,50 €

Otroški copati Bare do znamke Fare so narejeni iz tekstila, podloga pa je iz termoplastične gume. Primerne so ne le za dom, ampak tudi za v vrtec. Dizajn v temno modri barvi obarvanim roza robom in potiskom z barvnimi in veselimi črkami, so posebej primerne za majhne princeske. Copati imajo podaljšan sprednji del, ki otrokovemu stopalu nudi več prostora in ne pritiska na njegove prste.

Fare dekliški copati Fare Bare
28,80 €

Dekliški copati z nizkim profilom so idealni za pomladne in poletne mesece. Zapiranje na ježka odlično stabilizira nogo deklice in jo ne ovira pri hoji. Dvignjen podplat na prstih varuje prste med hitro hojo. Fare copati v roza barvi imajo zgornji del iz pralnega materiala.

Fare dekliški sandali
34,60 €

Mehki in najbolj udobni sandali z zapenjanjem na ježka do odlična izbira za toplo poletno vreme. Sandali so udobni in zahvaljujoč višini do gležnja pomagajo razviti otrokovo stopalo.

Fare dekliški sandali
23 €

Udobni tekstilni sandali z dvema velcro pritrdiloma bosta poskrbeli, da bo vaša deklica z veseljem razvajala noge na vsakem koraku. Sandali imajo nedrseč podplat in so primerni za vse običajne talne podloge.

Fare fantovski copati Fare Bare
28,80 €

Fantovski copati z nizkim profilom so idealni za pomladne in poletne mesece. Zapiranje na ježka odlično stabilizira nogo deklice in jo ne ovira pri hoji. Dvignjen podplat na prstih varuje prste med hitro hojo. Fare copati v modri barvi imajo zgornji del iz pralnega materiala.

Fare fantovski sandali
23 €

Udobni tekstilni sandali z dvema velcro pritrdiloma bosta poskrbeli, da bo vaš fant z veseljem razvajal noge na vsakem koraku. Sandali imajo nedrseč podplat in so primerni za vse običajne talne podloge.

Fare fantovski sandali Fare Bare
34,96 €

Novi model sandalov serije FARE BARE se od običajne klasične proizvodnje razlikujejo po bistveno večjem prostoru v prstnem delu. Imajo ambicijo, da ne omejijo razvoja stopala, še posebej na sprednji strani, kjer zagotavljajo veliko več prostora.

Fare otroški gležnarji 5121281
58,20 €

Otroški gležnarji, od znamke Fare, ki imajo veliko prostora v predelu prstov. Imajo ambicijo, da ne omejijo razvoja stopala, zlasti med hojo. Odlikujejo se tudi v svoji lahkotnosti in prilagodljivosti. Zgornji del čevlja je izdelan iz naravnega usnja. Podloga je tekstilni material z odličnimi absorpcijskimi lastnostmi.

Fare dekliški zimski čevlji 2646194
69,90 €

Dekliški zimski čevlji od znamke Fare z nepremočljivo površino iz kože in tekstila. Za optimalno kroženje zraka in ohranjanje suhega stopala je obutev opremljena s klimatsko membrano. Prsti so zaščiteni s podaljšanim podplatom, peta pa s fiksno ojačitvijo.

Fare otroški copati z gumijastim trakom 4211408
16,40 €

Otroški copati, blagovne znamke Fare, ki bodo zelo udobni ter bodo zabavali s potiskom. Ti čevlji za dom in copati so enostavni in ne drsijo – narejeni so tako, da ustrezajo ortopedskim zahtevam in so zdravi. Podplat je opremljen z debelo oblazinjeno plastjo – tako majhni odstranjevalci ne bodo poškodovali stopala niti po celodnevni uporabi.

Fare otroški zimski čevlji 2646218
69,90 €

Otroška nepremočljiva zimska obutev Fare v kombinaciji dveh visokokakovostnih materialov. Obutev je izolirana s plišano podlogo in zahvaljujoč klimatski membrani, vgrajeni med oblogo in zunanjim materialom, otroško stopalo ostane suho in dobro klimatizirano.

Fare deški gležnarji
40,30 €

Fantovski gležnjarji z zapenjanjem na dva velcro trakova. Prednost je odstranljiva podloga. Čevlji so primerni za vse letne čase in so odlični za sprehode v mesto.