Falk bager z zložljivim sedežem, rumen
77,40 € 72,36 €

Zadnji kos!

Originalno vozilo v obliki bagerja s funkcijsko roko. Izdelana je v klasični rumeni barvi iz kakovostne in trpežne plastike. Otrok lahko udobno sedi na strehi kabine in z ročico upravlja roko bagerja.

Falk traktor Kubota z volanom in prikolico, oranžen
50,30 € 46,36 €

Zadnji kos!

Poganjalček v podobi traktorja Kubota z volanom in prikolico. Prikolica je opremljena z lopato in grabljami. Priložena sta dva kompleta nalepk na sprednji maski traktorja, tako da lahko izbirate nalepke glede na vaše razpoloženje.

Falk Poganjalček, policijski motor
50,30 € 45,58 €

Zadnji kos!

Super motorni poganjalček v policijskem dizajnu uči otroka ohranjati ravnovesje. Široka kolesa so idealna za boljšo stabilnost in večjo hitrost. Izdelan je iz visoko kakovostnega in trajnega materiala v Franciji.

Falk Case poganjalček motor
47,70 € 39,77 €

Zadnji kos!

Poganjalček v obliki motorja bo s svojim videzom bo očaral vsakega majhnega bodočega tekmovalca! Motor ima široka kolesa in podrobno izdelane detajle. Z vožnjo otroci krepijo ravnotežje in koordinacijo celega telesa. Poleg tega jih z njim čaka veliko zabave.

Falk Bud Racing štirikolesnik, zelen
108,40 € 105,30 €

Štirikolesnik s padali, v dizajnu Bud Racing zelene barve, bo navdušil vsakega cestnega dirkača. Ima široka kolesa in natančne podrobnosti. Narejeno je iz visoko trpežne in kakovostne plastike z namenom, da lahko prenese vse pasti terena.

Falk traktor Claas z volanom in prikolico, zelen
50,30 € 47,02 €

Poganjalček v podobi traktorja Class z volanom in prikolico. Prikolica je opremljena z lopato in grabljami. Priložena sta dva kompleta nalepk na sprednji maski traktorja, tako da lahko izbirate nalepke glede na vaše razpoloženje.

Falk poganjalec traktor Claas z volanom in prikolico
47,02 € 43,52 €

Poganjalec traktor Claas z volanom in prikolico v klasični zeleni barvi. Traktor je izdelan iz visoko trpežne in kakovostne plastike, zato se vašemu majhnemu delavcu ne bo treba bati, da bi se traktor pokvaril med delom. Platformo lahko odklopite.

Falk štirikolesnik Pirate, rdeč
105,84 € 99,38 €

Plastičen štirikolesnik s pedalom z robustno konstrukcijo. Rdeči štirikolesnik ima široka kolesa in dodelane podrobnosti. Narejeno je iz visoko trpežne in kakovostne plastike z namenom, da lahko prenese vse pasti terena.

Falk Case IH Puma 240CVX traktor s sprednjo nakladalko
220,70 € 217,08 €

Poganjalni traktor Case IH Puma 240CVX v rdeči barvi s sprednjo nakladalko ima tudi snemljiv pokrov motorja. Mali traktorist lahko šofira z volanom, kar lahko vsem oznani s trobljo. Naj se zabava prične!

Falk Case IH traktor na pedala s prikolico
170,88 €

Traktor na pedala Case IH v rdeči barvi z dvokolesnimi ploščami je opremljen tudi s prikolico. Mali traktorist lahko šofira z volanom, kar lahko vsem oznani s trobljo. Naj se zabava prične!

Falk Xtractor traktor na pedala, rdeč
90,99 €

Traktor na pedala X-Tractor v rdeči barvi z dvokolesnimi ploščami je opremljen tudi z zložljivo prikolico. Mali traktorist lahko šofira z volanom, kar lahko vsem oznani s trobljo. Naj se zabava prične!

Falk Dakar Rallye štirikolesnik na pedala
104,88 €

Štirikolesnik na pedala v obliki Dakar Rallye bo s svojim videzom bo očaral vsakega majhnega bodočega tekmovalca! Štirikolesnik ima široka kolesa in podrobno izdelane detajle. Izdelan je iz visoko odporne in kakovostne plastike, tako da zdrži vse možne terene.

Falk prikolica za štirikolesnik Claas Maxi z dodatki
79,50 € 76,28 €

Prikolica za štirikolesnik Claas v zeleni barvo je popoln dodatek za vsako vozilo na pedala znamke Falk. Poleg prikolice so še grablje s kavljem in lopata. »Delo na vrtu« bo s to prikolico še bolj zabavno.

Falk Class Axos 340 traktor poganjalček, z volanom, zelen
59,20 € 54,72 €

Poganjalček traktor Claas Axos 340 z volanom v klasični zeleni barvi bo razveselil vsakega malega traktorista. Izdelan je iz visoko trpežne in kakovostne plastike, zato se vašemu majhnemu delavcu ne bo treba bati, da bi se traktor pokvaril med delom.