Fackelmann večnamenska krtača 2v1
6,41 € 5,49 €

Fackelmann večnamenska ščetka z dvema glavama. Idealna je za čiščenje kopalnice. Z večjo glavo se preprosto očisti ploščice, tuš kabino ali kad, manjša glava pa je primerna predvsem za čiščenje fug.

Fackelmann Bowl skleda
14,05 € 11,40 €

Zadnji kos!

Fackelmann Bowl skleda ima prostornino 4400 ml. Skleda je titansko sijoče barve. Obdana je s plastjo, ki greje hrano v njej.

Fackelmann cedilo/skleda/košarica, nerjaveče jeklo, 26 cm
10 € 9,90 €

Zadnji kos!

Praktično cedilo 26 cm znamke Fackelmann je uporabno v vsakem gospodinjstvu. Poleg cedila, ga lahko uporabljamo tudi kot skledo ali preprosto košarico. Izdelano je iz praktičnega nerjavečega jekla, ki ga lahko enostavno operete v pomivalnem stroju.

Fackelmann skleda 1200 ml, nerjaveče jeklo
8,58 € 6 €

Zadnji kos!

Mala in priročna nerjavna skleda s prostornino 1200 ml proizvajalca Fackelmann bo v kuhinji zagotovo uporabna. Pri peki in kuhanju lahko uporabljate merilo za ml in skodelice, ki je znotraj sklede.

Fackelmann WC krtača s stojalom Vision
29,11 € 20,40 €

Zadnji kos!

WC krtača s kovinskim ročajem in stojalom, ki se ga pritrdi na steno. Lep dizajn, ki se bo prilegal v vsako kopalnico.

Fackelmann nadomestna WC ščetka Mare
8,11 € 5,70 €

Zadnji kos!

Nadomestna WC krtača za stojalo iz serije Mare, vendar je zaradi premera 7,5 cm primerna za vsako stojalo.

Fackelmann dvojno držalo za brisače Mare
23,27 € 16,40 €

Zadnji kos!

Dvojno kovinsko držalo za brisačo, ki je odporno na vlago v kopalnici. Pritrdite ga na steno in obesite svoje brisače.

Fackelmann krtača z absorpcijo vonja
8,20 € 5,20 €

Zadnji kos!

Fackelmann kakovostna krtača iz nerjavečega jekla, z dvema različnima dolžinama ščetin. Učinkovito očisti vse površine in absorbira neprijetne vonjave. Primerna je tudi za čiščenje rok.

Fackelmann dvojna kljukica Vision
10,46 € 7,40 €

Zadnji kos!

Dvojna kopalniška kljuka Vision za obešanje brisač in drugih stvari. Na steno se jo lahko pritrdi preprosto z lepilom.

Fackelmann nadomestna WC ščetka Taris
8,11 € 5,70 €

Zadnji kos!

Fackelmann predstavlja izvrsten del kopalniške in toaletne opreme in sicer nadomestno WC ščetko, ki spada v serijo Taris.

Fackelmann držalo za toaletni papir Taris
18,65 € 13,10 €

Zadnji kos!

Fackelmann predstavlja izvrsten del kopalniške in toaletne opreme in sicer držalo za toaletni papir, ki spada v serijo dodatne opreme imenovano Taris.

Fackelmann držalo za sušilnik las Taris
23,27 € 19,90 €

Zadnji kos!

Fackelmann predstavlja izvrsten del kopalniške in toaletne opreme in sicer držalo za sušilnik las, ki spada v serijo dodatne opreme imenovano Taris.

Fackelmann magnetno stojalo, 20 cm
11,96 € 8,40 €

Zadnji kos!

Magnetno stojalo za kovinske kopalniške pripomočke, ki bo poskrbelo, da jih imate vedno na enem mestu.

Fackelmann obešalnik za brisače, drsni
13,56 € 8,90 €

Zadnji kos!

Fackelmann drsni obešalnik za brisače je odličen pripomoček za vsako kopalnico ali katerikoli drug prostor, saj obešalnik namestimo na zgornji del vrat.

Fackelmann obešalnik kavelj, dvojni, Taris
10,24 € 7,40 €

Fackelmann predstavlja izvrsten del kopalniške in toaletne opreme in sicer obešalnik z dvojnim kavljom, ki spada v serijo dodatne opreme imenovano Taris.

Fackelmann mečkalec za krompir MONACO 18/0
9,90 €

Zadnji kos!

Mečkalec za krompir 18/0 MONACO znamke Fackelmann ne sme manjkati pri nobenem kuharju. Izdelan je iz nerjavečega jekla. Mehek in protizdrsen ročaj za prijetnejše prijemanje.

Fackelmann obračalka 18/0 MONACO
9,50 €

Zadnji kos!

Obračalka 18/0 MONACO znamke Fackelmann ne sme manjkati pri nobenem kuharju. Izdelana je iz nerjavečega jekla. Mehek in protizdrsen ročaj za prijetnejše prijemanje.

Fackelmann WC krtača s stojalom Mare
29,11 € 20,40 €

Zadnji kos!

WC krtača s kovinskim ročajem in stojalom, ki se ga pritrdi na steno. Lep dizajn, ki se bo prilegal v vsako kopalnico.

Fackelmann WC ščetka s stojalom Taris
29,11 € 20,60 €

Zadnji kos!

Fackelmann predstavlja izvrsten del kopalniške in toaletne opreme in sicer WC ščetko s stojalom, ki spada v serijo Taris.

Fackelmann zajemalka MONACO 18/0
11,44 € 10,30 €

Zadnji kos!

Zajemalka 18/0 MONACO znamke Fackelmann ne sme manjkati pri nobenem kuharju. Izdelana je iz nerjavečega jekla. Mehek in protizdrsen ročaj za prijetnejše prijemanje.

Fackelmann posoda za hlajenje vina in penine
19,44 € 14,70 €

Posoda iz nerjavečega jekla in titanovim sijajem je okrašena z ročnim potiskom. Ta izvirni kos bo izstopall na vsaki praznični mizi. Privoščite si požirek najljubšega vina, primerno ohlajenega.

Fackelmann odpirač Quick Grandcru
20,81 € 19,10 €

Odpirač Quick 3v1 vsebuje spiralo, odpirač in nož v enem. Kompaktna oblika in rdeč dizajn iz serije Grandcru. Orodje je izdelano iz nerjavečega jekla.

Fackelmann posoda za led
33,40 € 24,80 €

Fackelmann lonec za led s pokrovom ima titanski sijaj. Izdelan je iz nerjavečega jekla. Lonec je primeren za zabave, kjer si lahko vaši gosteje z ledom ohladijo svojo pijačo.

Fackelmann skrinja za kruh
22,63 €

Fackelmann skrinja za kruh je iz lesa. Skrinja je prav tako primerna za shranjevanje peciva. Izdelana je iz borovega lesa.

Fackelmann magnetne posodice
18,91 € 13,60 €

Nerjaveče jeklene posodice z magnetom lahko uporabite za shranjevanje različnih začimb. Zahvaljujoč zgornji prozorni površini je vidno, kaj je shranjeno in koliko je še ostalo. Posodice lahko shranite tudi v hladilnik.

Fackelmann stojalo za peko piščancev na žaru non-stick
8,48 € 7,01 €

Stojalo za peko piščancev na žaru je izdelano iz ogljikovega jekla s teflonsko prevleko. S pomočjo stojala bo piščanec pečen do zlatega z vseh strani, skledica pa bo ujela najboljši sok za polivanje.

Fackelmann brusilnik za noče, 3-fazni
16,81 € 13,60 €

Brusilnik za nože od znamke Fackelmann omogoča 3-fazno ostrenje za profesionalni občutek z rezili. Držalo je izdelano iz ABS plastike v črni barvi in funkcionalni del je iz nerjavečega jekla. Ta brusilnik ostri in odpravlja vse nepravilnosti.

Fackelmann cedilo/skleda/košarica, nerjaveče jeklo, 20 cm
8 € 7,90 €

Praktično cedilo 20 cm znamke Fackelmann je uporabno v vsakem gospodinjstvu. Poleg cedila, ga lahko uporabljamo tudi kot skledo ali preprosto košarico. Izdelano je iz praktičnega nerjavečega jekla, ki ga lahko enostavno operete v pomivalnem stroju.

Fackelmann desertne vilice VICTORIA
4,70 € 4 €

Desertne vilice ne smejo manjkati na nobeni jedilni mizi. VICTORIA vilice, proizvajalca Fackelmann, so izdelane iz visokokakovostnega nerjavečega jekla 18/8 in jih lahko brez težav perete **v pomivalnem stroju.

Fackelmann deska za rezanje, 39x12x1,15 cm
11,31 € 9,50 €

Kuhinjska rezalna deska iz bukovega lesa s praktično zasnovanim ročajem. Ponaša se z višino 1,15 cm in izdelavo iz materiala, ki lahko prenese rezanje mesa in sekljanje zelenjave. Praktičen dodatek za vse ljubitelje kuhanja, je na voljo v dodelani naravni zasnovi. Rezalna deska Fackelmann 39×12×1,5 cm ustreza standardu FSC.

Fackelmann deska za rezanje, bukova, 39x12x1,15 cm
19,14 € 16,10 €

Kuhinjska rezalna deska iz bukovega lesa s praktično zasnovanim ročajem. Ponaša se z višino 1,5 cm in izdelavo iz materiala, ki lahko prenese rezanje mesa in sekljanje zelenjave. Praktičen dodatek za vse ljubitelje kuhanja, je na voljo v dodelani naravni zasnovi. Rezalna deska Fackelmann 45×21×1,5 cm ustreza standardu FSC.

Fackelmann ergonomski nož za rezanje kruha
19,53 € 15,90 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave v vaši kuhinji. Idealno za rezanje težjih kosov – ravnokar pečenega ali nekoliko starejšega kruha. Ergonomski plastični ročaj za natančnejše kroje. Fackelmann nož za rezanje zelenjave 23 cm WAVE je na voljo v črni barvi.

Fackelmann globoka skleda 26 cm
12,89 € 11,20 €

Globoka skleda iz nerjavečega jekla v srebrno bakreni izvedbi bo okrasitev vsake kuhinje. Njena kakovostna izdelava zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Skleda je primerna za peko ali vsakodnevno kuhanje.

Fackelmann kuhinjski nož s pokrovom Tropical, 33cm
9,36 € 7,60 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje in rezanje hrane v vaši kuhinji. Idealno za rezanje mesa in trših kosov zelenjave, predvsem zaradi rezila s premazom proti lepljenju Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Fackelmann nož univerzalni 33cm s pokrovom, TROPICAL je na voljo v zeleni barvi.