Estée Lauder Youth Dew - EDP 67 ml

Estée Lauder Youth Dew - EDP

44,60 €

Youth Dew je ženska orientalsko-začinjena dišava. Mešanica orientalskih koktajlov je mešana za čutne, luksuzne in prave dame. Ta dišava je bila trgu predstavljena leta 1953. .

Partner: Vivantis
Estée Lauder Beautiful - EDP 75 ml
1x

Estée Lauder Beautiful - EDP

65,40 €

Beuatiful by Estée Lauder je slajša, čisto cvetlična dišava za ženske in dekleta, ki imajo rade romantične dišave, očarane s toplino lesa in pridihom citrusov. Na začetku vonja se izrazi limona, bergamotka, galbanum, kasija, črni ribez in sadni toni.

Partner: Vivantis
Estée Lauder Pleasures - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom

Estée Lauder Pleasures - EDP

2,60 €

Neposredni vzorec sodobnega sveta. Estée Lauder Pleasures je čudovito nežna cvetna dišava, ustvarjena iz lilije, potonike, jasmina in cvetov Karo-Karound. Upodobljena je sodobna ženska, željna vsakodnevnih radosti. Dišava je bila trgu predstavljena leta 1995.

Partner: Vivantis
Estée Lauder Pleasures Intense - EDP 100 ml

Estée Lauder Pleasures Intense - EDP

75,90 €

Pleasures Intense Estée Lauder je ženska cvetlična, slajša dišava, ki se odpira z notami potonike, lilije, ylang-ylanga in črnega ribeza. Srce dišave je popolnoma cvetlično in v njem najdemo lilijo, jasmin, vrtnico in cvetove Tiare. Osnova dišave skriva vanilijo, stiraks smolo in javor.

Partner: Vivantis
Estée Lauder White Linen - EDP 60 ml

Estée Lauder White Linen - EDP

57,90 €

Bela posteljnina je dišava čistosti in mila. Ko zapustiš tuš in se zaviješ v sveže opran kopalni plašč. White Linen je prijetna in osvežujoča dišava za ženske iz Estée Lauder.

Partner: Vivantis