Essie Strong Start (Base Coat) 13,5 ml krepilni lak za nohte
10,20 € 8,40 €

Imajte trpežnejše in močnejše nohte zahvaljujoč primerku Strong Start. Primerna je za vse, ki se spopadate z oslabljenimi nohti. Zahvaljujoč sestavi, obogateni z biotinom, bo vaše nohte utrdilo in se bodo manj tresli in lomili.

Essie (Nail Polish) 13,5 ml
9,40 € 7,20 €

Odkrijte umetnost popolne manikure zdaj v svojem domu. Zahvaljujoč barvnemu laku, ki ga je navdihnila salonska nega, in dolgoletnim izkušnjam še nikoli ni bilo lažje. Čas je, da ne samo sebe, temveč tudi nohte razvajate s popolno manikuro.

Essie (Base & Top Coat) All-in-One (Base & Top Coat) 13,5 ml
10,20 € 9 €

Večnamenski lak All-in-One vsebuje v eni steklenički vse, kar potrebujete. Deluje kot osnovni in zaključni premaz, zato je kot nalašč za vsako kozmetično torbico. Lak je dodatno obogaten z arganovim oljem, zato kot osnovni lak nohte okrepi in kot zgornji lak doda sijaj in zaščito.

Essie Gel Setter (Top Coat) 13,5 ml
10,20 € 9 €

Gel Setter nadlak je strokovnjak za učinek gela, s katerim boste odkrili umetnost popolne manikure tudi v udobju svojega doma. Barvi daje visok sijaj in poudarja njen odtenek. Na nohtih zapečatijo barvo, zahvaljujoč temu pa so bolj obstojni in trajajo dlje.