Escada Magnetism - EDP
30,20 € 28,40 €

Dišava Escada Magnetism zavije vašo kožo v svež orientalski akord zelenih listov, frezije, romantičnega jasmina in mandljevega cveta. Magnetism prinaša ženskam občutek edinstvene lepote in naravne seksi elegance.

Escada Especially Delicate Notes - EDT-27%
26,50 € 19,30 €

Odlična cena

Especially Delicate Notes blagovne znamke Escada je, cvetlično-lesna, čudovito lahka, sveža in nežna interpretacija izvirne dišave Escada Especially, ki jo napolnijo vrtnice. Dovolite se zaviti v naročje te dišave, polne cvetnih tonov. Trgu je bila predstavljena 2012.

Escada Especially - EDP
30,90 €

Escada Especially je luksuzna ženska dišava, navdihnjena z duhom veselja. Dišava temelji na delikatni aromi vrtnice. Rezultat je parfum, ki izraža nežno ženskost. Dišava se odpre z iskrivimi hruškimi toni v kombinaciji z eksotično aromo semen Ambrette.

Escada Especially Elixir - EDP
25,50 €

Especially Elixir blagovne znamke Escada je intenzivnejša različica originalne dišave iz leta 2011 Escada Especially.  Ta cvetlično-sadna dišava je namenjena pogumnim in elegantnim ženskam, ki osvetlijo vsako sobo s svojo energijo in nasmehom. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2013.

Escada Celebrate N.O.W. - mleko za telo
24,10 € 9,70 €

Celebrate NOW je ženska orientalsko-cvetna dišava. Na začetku se odpre ostri ingver, ki se čez nekaj časa spremeni v cvetlične tone magnolije. Zaključek arome vsebuje sladka vanilija, nepogrešljiv cimet in fižol tonke. Začelo se je leta 2017. .

Escada Rockin´Rio 2011 - EDT
28,10 €

Poletje je čudovit čas, ki nas dobesedno kliče, da se počutimo bolje. Omejena izdaja 3 dišav Escada bo spomnila na tri najuspešnejše dišave, ki prikličejo pravo poletno vzdušje. Seksi grafiti, Rockin´Rio in Island Kiss nas ponovno vabijo na izlet v čudovite počitniške destinacije.

Escada Joyful - EDP
22,10 €

Blagovna znamka Escada predstavlja novo dišavo za ženske, imenovano Joyful. Predstavlja navdihujoč pozitiven pogled na svet, optimizem in radost trenutka.

Escada Joyful Moments - EDP
27,70 € 23,90 €

Odlična cena

Escada Joyful Moments je vesela in optimistična dišava za ženske od leta 2015. Sadno-cvetlična mešanica ponuja sočno aromo pomaranče, ribeza in eksotičnega ličija. Srce se preliva s cvetnimi toni potonike in vrtnic, na katere počasi padajo vijolični listi.

Escada Agua Del Sol - EDT
23,30 €

Leta 2016 je blagovna znamka Escada predstavila še eno dišavo za ženske, tokrat imenovano Agua Del Sol. Ta cvetlično-sadna sestava se odpre s svežimi toni hruške, roza popra, sladoleda, citrusov, malin, sorbeta in mandarine.

Escada Miami Blossom - EDT
24,10 € 20,10 €

Miami Blossom je cvetlično-sadna dišava za ženske iz omejene poletne izdaje 2019. Na začetku boste začutili sadne tone lubenice, pomaranče in borovnice, ki se nato spremenijo v cvetlično srce, sestavljeno iz cvetov jasmina, tuberoze in tiareja; vse poudari sočni ananas.

Escada Sorbetto Rosso - mleko za telo
5,60 € 4,80 €

Escada Sorbetto Rosso je ženska aromatična in sveža cvetna dišava, ki se odpre s sadno mešanico citrusov in hrušk. Vodni in cvetni toni, lubenica in morska sol prežemajo srce. Konec vonja je iz pralineja, mošusa in jantarja. Dišava je bila lansirana leta 2018 kot omejena poletna izdaja. .

Escada je mednarodna luksuzna skupina , ki se ukvarja z oblikovanjem ženskih oblačil in parfumov, dodatkov. Podjetje ima velik trg, saj prodira v 60 različnih držav. Njeni glavni prodajni trgi so Severna Amerika, zahodna in vzhodna Evropa in Azija.

Escada je mednarodna luksuzna skupina , ki se ukvarja z oblikovanjem ženskih oblačil in parfumov, dodatkov. Podjetje ima velik trg, saj prodira v 60 različnih držav. Njeni glavni prodajni trgi so Severna Amerika, zahodna in vzhodna Evropa in Azija.