EOS Shea Better (Lavender Hand Lotion) 74 ml
3,70 €

Krema za roke iz sivke skrbi za stresno kožo rok in jo pusti čudovito mehko in dišeče. Krema vsebuje karitejevo maslo in tako koži zagotavlja potrebno hidracijo. .

EOS Balzam za ustnice Sladka meta 4 g
3,70 € 3,20 €

Balzam za ustnice s karitejevim maslom in vonjem sveže mete skrbi za kožo ustnic. Pusti jih mehke, hidrirane in neposredno vabijo na poljub. .

EOS Color Boost Pink Blush 7 g
6,70 €

Balzam za ustnice skrbi za kožo ustnic in jih nežno tonira. Ustnice puščajo mehke, hidrirane in neposredno mamljive za poljub. .

EOS Balzam za marelice za ustnice 7 g
6,50 € 5 €

Balzam za ustnice s karitejevim maslom in vonjem po marelicah skrbi za kožo ustnic. Pusti jih mehke, hidrirane in neposredno vabijo na poljub. .

EOS Jagodni breskev balzam za ustnice 4 g
3,70 €

Balzam za ustnice s karitejevim maslom ter vonjem svežih jagod in marelic skrbi za kožo ustnic. Pusti jih mehke, hidrirane in neposredno vabijo na poljub. .

EOS Jagodni sorbet 7 g
6,50 €

Balzam za ustnice s karitejevim maslom in vonjem svežih jagod skrbi za kožo ustnic. Pusti jih mehke, hidrirane in neposredno vabijo na poljub. .

EOS Medeni balzam za ustnice 7 g
6,50 € 4,60 €

Balzam za ustnice s karitejevim maslom in vonjem medu skrbi za kožo ustnic. Pusti jih mehke, hidrirane in neposredno vabijo na poljub. .