Earth Rated dozirnik z 1 zvitkom za pasje iztrebke, brez dišav
2,49 €

Dozirnik za vrečke ima nastavljiv trak na ježka, ki vam mogoča, da ga lahko namestite na torbo, nahrbtnik ali povodec. Na kavelj na hrbtni strani lahko natikate rabljene vrečke. Earth Rated razpršilnik z 1 zvitkom brez dišav za pasje iztrebke je odličen za vse lastnike psov.

Earth Rated dozirnik z 1 zvitkom za pasje iztrebke, z dišavo
2,49 €

Dozirnik za vrečke ima nastavljiv trak na ježka, ki vam mogoča, da ga lahko namestite na torbo, nahrbtnik ali povodec. Na kavelj na hrbtni strani lahko natikate rabljene vrečke. Earth Rated razpršilnik z 1 zvitkom z dišavo za pasje iztrebke je odličen za vse lastnike psov.

Earth Rated Stojalo z vrečkami za pasje iztrebke, z vonjem, 30 rol
43,99 €

Stojalo je napolnjeno z vrečkami za pasje iztrebke z aromo sivke, ki imajo svojo moč in neprepustnost. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated Stojalo z vrečkami z vonjem za pasje iztrebke (30 zvitkov) se lahko uporablja tudi v veterinarskih ordinacijah in trgovinah.

Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke, brez vonja, 120 zvitkov
5,80 € 5,19 €

Vrečke za pasje iztrebke so močne in neprepustne. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pse, brez vonja, 120 zvitkov, so odlična izbira za vse lastnike psov.

Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke, brez vonja, 300 zvitkov
10,50 € 9,99 €

Vrečke za pasje iztrebke so močne in neprepustne. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pasje iztrebke, brez vonja, so shranjene v škatli z oknom, iz katerega se zlahka odvzemajo.

Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke, brez vonja, 8 zvitkov
6,20 € 5,19 €

Vrečke za pasje iztrebke so močne in neprepustne. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pse, brez vonja, 8 zvitkov, so odlična izbira za vse lastnike psov.

Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke z aromo, 30 zvitkov
16,99 €

Rezerve vrečke za pasje iztrebke z aromo sivke imajo svojo moč in neprepustnost. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pse, z vonjem, 30 zvitkov, so odlična izbira za vse lastnike psov.

Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke z vonjem sivke, 300 vrečk
10,50 € 9,99 €

Vrečke za pasje iztrebke z aromo sivke imajo svojo moč in neprepustnost. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pasje iztrebke, z vonjem sivke, so shranjene v škatli z oknom, iz katerega se zlahka odvzemajo.

Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke z vonjem sivke, 8 zvitkov
5,80 € 5,19 €

Vrečke za pasje iztrebke z aromo sivke imajo svojo moč in neprepustnost. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pse, z vonjem sivke, so odlična izbira za vse lastnike psov.

Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke, z vonjem, 120 vrečk
5,80 € 5,19 €

Vrečke za pasje iztrebke z aromo sivke imajo svojo moč in neprepustnost. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pse, z vonjem sivke, 120 zvitkov, so odlična izbira za vse lastnike psov.

Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke z vonjem sivke, 21 zvitkov
12,90 € 11,90 €

Vrečke za pasje iztrebke z aromo sivke imajo svojo moč in neprepustnost. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pse, z vonjem sivke, so odlična izbira za vse lastnike psov.