Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke, brez vonja, 300 zvitkov
10,50 € 9,99 €

Zadnji kos!

Vrečke za pasje iztrebke so močne in neprepustne. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pasje iztrebke, brez vonja, so shranjene v škatli z oknom, iz katerega se zlahka odvzemajo.

Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke z aromo, 30 zvitkov
16,99 €

Zadnji kos!

Rezerve vrečke za pasje iztrebke z aromo sivke imajo svojo moč in neprepustnost. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pse, z vonjem, 30 zvitkov, so odlična izbira za vse lastnike psov.

Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke z vonjem sivke, 21 zvitkov
12,90 € 11,90 €

Zadnji kos!

Vrečke za pasje iztrebke z aromo sivke imajo svojo moč in neprepustnost. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pse, z vonjem sivke, so odlična izbira za vse lastnike psov.

Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke, brez vonja, 8 zvitkov
6,20 € 5,19 €

Zadnji kos!

Vrečke za pasje iztrebke so močne in neprepustne. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pse, brez vonja, 8 zvitkov, so odlična izbira za vse lastnike psov.

Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke, brez vonja, 120 zvitkov
5,80 € 5,19 €

Zadnji kos!

Vrečke za pasje iztrebke so močne in neprepustne. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pse, brez vonja, 120 zvitkov, so odlična izbira za vse lastnike psov.

Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke, z vonjem, 120 vrečk
5,80 € 5,19 €

Zadnji kos!

Vrečke za pasje iztrebke z aromo sivke imajo svojo moč in neprepustnost. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pse, z vonjem sivke, 120 zvitkov, so odlična izbira za vse lastnike psov.

Earth Rated Vrečke za pasje iztrebke z vonjem sivke, 300 vrečk
10,50 € 9,99 €

Vrečke za pasje iztrebke z aromo sivke imajo svojo moč in neprepustnost. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated vrečke za pasje iztrebke, z vonjem sivke, so shranjene v škatli z oknom, iz katerega se zlahka odvzemajo.

Earth Rated Stojalo z vrečkami za pasje iztrebke, z vonjem, 30 rol
43,99 €

Stojalo je napolnjeno z vrečkami za pasje iztrebke z aromo sivke, ki imajo svojo moč in neprepustnost. Prednost je, da se za razliko od plastičnih vrečk razgradijo in ne onesnažijo okolja. Earth Rated Stojalo z vrečkami z vonjem za pasje iztrebke (30 zvitkov) se lahko uporablja tudi v veterinarskih ordinacijah in trgovinah.