DUE ESSE Božiček, stekleni božični okraski, 3 kosi
4,14 €

Zadnji kos!

Set božičnih okraskov v obliki Božička, okrašenega z bleščečim posipom znamke Due Esse, v vaš dom prinašajo pravo božično vzdušje. Komplet vsebuje 3 kose steklenih okraskov, ki se med seboj dopolnjujejo. Vsi okraski imajo zanko za obešanje

DUE ESSE božična dekoracija, snežno drevo, 90 cm
24,58 €

Snežno pokrito božično drevo Due Esse je lep božični dodatek za vsako leto. Drevo, v višini 90 cm, izdelan iz kakovostne jute, je izjemno stabilno, barve pa ostanejo enake tudi po večih letih.

DUE ESSE steklena plošča, Ø 33 cm, srebrna
13,70 €

Stekleni krožnik DUE ESSE bo lep okras za vašo mizo. Zaradi svoje srebrne barve je plošča primerna tudi za uporabo v času božiča. Premer plošče je 33 cm.

DUE ESSE božična roža iz blaga, bela, 65 cm
11,30 € 10,68 €

Novo

Originalna dekoracija roža s svojim bleščečim dizajnom čudovito ustvari božično atmosfero. Due Esse božična roža iz blaga, bela je visoka 65 cm in je izdelana iz blaga in kovinske žice, da lepo ohranja obliko. Lahko jo uporabite kot del večje dekoracije ali samostojno.

DUE ESSE božična roža iz blaga, rdeča, 65 cm
11,30 € 10,68 €

Novo

Originalna dekoracija roža s svojim bleščečim dizajnom čudovito ustvari božično atmosfero. Due Esse božična roža iz blaga, rdeča je visoka 65 cm in je izdelana iz blaga in kovinske žice, da lepo ohranja obliko. Lahko jo uporabite kot del večje dekoracije ali samostojno.

DUE ESSE božična roža iz blaga, srebrna, 65 cm
11,30 € 10,68 €

Novo

Originalna dekoracija roža s svojim bleščečim dizajnom čudovito ustvari božično atmosfero. Due Esse božična roža iz blaga, srebrna je visoka 65 cm in je izdelana iz blaga in kovinske žice, da lepo ohranja obliko. Lahko jo uporabite kot del večje dekoracije ali samostojno.

DUE ESSE božična roža iz blaga, zlata, 65 cm
11,30 € 10,68 €

Novo

Originalna dekoracija roža s svojim bleščečim dizajnom čudovito ustvari božično atmosfero. Due Esse božična roža iz blaga, zlata je visoka 65 cm in je izdelana iz blaga in kovinske žice, da lepo ohranja obliko. Lahko jo uporabite kot del večje dekoracije ali samostojno.

DUE ESSE božična steklena konica, beli biser, 26 cm
6,80 € 5,30 €

Novo

Dopolnite svoje božično drevo z eleganco in slogom! Due Esse vánoční steklena konica, bel biser, 26 cm – je izdelana iz stekla, ki ji daje razkošen videz. Preprosto kombiniranje z drugimi okraski na drevesu -vsekakor bo konica pika na i na vašem božičnem drevesu.

DUE ESSE božična steklena konica, zlata, lesk, 26 cm
6,80 € 5,30 €

Novo

Dopolnite svoje božično drevo z eleganco in slogom! Due Esse steklena konica Esse, zlata z leskom, 26 cm – je izdelana iz stekla, ki ji daje razkošen videz. Preprosto kombiniramo z drugimi okraski na drevesu in je na koncu res prava točka.

DUE ESSE božični komplet jaslic, 9 cm, 12 kosov
56,60 € 54,76 €

Novo

Praznujte božič s to ključno božično dekoracijo. Due Esse božični komplet jaslic, 9 cm, 12 kosov vsebuje podrobno izdelane plastične figure z višino 9 cm. Nežno obarvane z naravnimi barvamizlatimi poudarki se odlično ujemajo z živim božičnim drevescem in drugimi okraski.