DOLU otroški traktor s prikolico, na pedala, zelen
58,90 € 50 €

Zadnji kos!

Otroški DOLU traktor s prikolico je opremljen je s pogonom na pedala. Odlikuje ga robustna izdelava iz visoko kakovostnih in trajnih materialov. Primeren za otroke od 3. leta starosti.

DOLU otroški vlak, 36 kosov
11,66 € 9,70 €

Zadnji kos!

Otroški komplet vlaka ima veliko dodatkov, s katerimi bo igra nadvse zabavna. Kocke imajo lep barvni dizajn. Vagone lahko otroci polepijo z nalepkami, ki jih prejmete v paketu.

DOLU otroški vlak, 58 kosov
16,73 € 12,80 €

Zadnji kos!

Otroški komplet vlaka ima veliko dodatkov, s katerimi bo igra nadvse zabavna. Kocke imajo lep barvni dizajn. Vagoni so oštevilčeni, kar pripomore k hitrejšemu učenju številk pri otroku.

DOLU velika vrtna hiša City
93,99 € 79,60 €

Velika vrtna hiša City je pripravljena na vaše otroke! Primerna je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Ima velike stabilne stene in je pripravljena na igro vsakega otroka.

DOLU otroška vrtna hiša, plastična, modra
119,99 € 101,40 €

Zadnji kos!

Velika vrtna hiša je pripravljena na vaše otroke! Opremljena je z okni in vrati. Primerna je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Visoko kakovostne plastične stene ponujajo dolgotrajno uporabo.

DOLU vrtna hiša z ograjo-36%
131,92 € 83,96 €

Zadnji kos!

Dolu vrtna hiša z ograjo je narejena iz kakovostnega materiala in omogoča enostavno montažo.

DOLU tricikel z ročajem, roza
42,46 € 34,70 €

Zadnji kos!

Odličen roza trikolesnik bo navdušil vsako deklico. Opremljen je s snemljivim ročajem, ki ga je mogoče prilagoditi glede na potrebe staršev. Na krmilu je hupa z zvočnimi učinki in ključ v vžigu. Sprednja in zadnja stran sta praktičen prostor za shranjevanje priljubljenih igrač.

DOLU trikolesnik, roza
33,49 € 27,70 €

Zadnji kos!

Odličen roza trikolesnik bo navdušil vsako deklico. Na krmilu je hupa z zvočnimi učinki in ključ v vžigu. Sprednja in zadnja stran sta praktičen prostor za shranjevanje priljubljenih igrač. Pogon avta omogočajo otroške noge.

DOLU motocikel, rdeč
28,99 € 22,60 €

Zadnji kos!

Odsevni motocikel je pomočnik pri prvih korakih dirkanja. Zagotavlja dovolj podpore in pomaga pri razvoju ravnotežja. Z vožnjo otrok razvija tudi svoje mišice.

DOLU otroški vlak, 89 kosov
23,74 € 19,70 €

Zadnji kos!

Otroški komplet vlaka ima veliko dodatkov, s katerimi bo igra nadvse zabavna. Kocke imajo lep barvni dizajn. Vagoni so oštevilčeni, kar pripomore k hitrejšemu učenju številk pri otroku.

DOLU barvne kocke, 85 kosov
8,15 € 6,60 €

Te vznemirljive kocke v očarljivih barvah bodo v trenutku navdušile vaše otroke. Navdušeni bodo nad zabavno gradnjo kock saj bodo raziskovali med ogromno možnostmi kako zgraditi kocke. Otroci lahko kombinirajo kocke v različne sklope.

DOLU gugalnica s pasom
17,50 € 15,60 €

Gugalnica s plastičnim držalom je odlična za vaše male otroke! Zaradi varnostnega pasu je varnost otrok zagotovljena. Izdelan iz visoko kakovostnega in odpornega materiala.

DOLU moje prve velike kocke, 100kosov
17,90 € 14,80 €

Komplet vsebuje kocke različnih oblik. Te kocke so odličen pomočnik pri razvijanju inteligence in domišljije vsakega otroka. Zabavajte svoje otroke s sestavljanjem ure in ure. Otroci lahko kombinirajo kocke v različne sklope.

DOLU štiridelna plastična garaža
39,57 € 32,70 €

Čudovita štiridelna garaža z dvigalom, več etažami, pomivalnim strojem, črpalkami, cesto vsebuje tudi 2 plastična avtomobila (rdečega in modrega). Vsako nadstropje je oštevilčeno in vozilo se lahko dvigne v vsako nadstropje. V kompletu so tudi prometni znaki.

DOLU otroško igrišče 4 v 1-30%
164,68 € 114,36 €

Odlična cena

Otroško igrišče 4 v 1 ponuja veliko možnost za zabavo ne le na vrtu ampak tudi v domačem okolju. Poleg klasičnega gugalnice in tobogana za otroke, obstaja tudi možnost za igranje košarke. Uživajte v družinski zabavi.

DOLU moj prvi poganjalček z naslonom
19,99 € 15,20 €

Poganjalček je pomočnik pri prvih korakih vašega otroka. Zagotavlja mu dovolj podpore in ga pomaga naučiti ohranjati ravnotežje. Z vožnjo na poganjalčku dojenček razvija tudi svoje mišice. Odlikuje ga čudovita barvna zasnova.

DOLU poganjalček z naslonom, rdeč
17,99 € 14 €

Poganjalček je pomočnik pri prvih korakih vašega otroka. Zagotavlja mu dovolj podpore in ga pomaga naučiti ohranjati ravnotežje. Na krmilu ima hupo z zvočnim učinkom. Vaš malček komaj čaka na zabavo!

DOLU velika otroška miza s klopjo
43,99 € 38,40 €

Velika otroška miza s klopjo je primerna za najmlajše učenjake. Izdelana je iz visoko kakovostnega in trajnega materiala. Zahvaljujoč čudovitemu dizajnu pa učenje postane zabavno.