DOLU velika vrtna hiša City
93,99 € 72,38 €

Velika vrtna hiša City je pripravljena na vaše otroke! Primerna je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Ima velike stabilne stene in je pripravljena na igro vsakega otroka.

DOLU tricikel z ročajem, roza
42,46 € 35,36 €

Odličen roza trikolesnik bo navdušil vsako deklico. Opremljen je s snemljivim ročajem, ki ga je mogoče prilagoditi glede na potrebe staršev. Na krmilu je hupa z zvočnimi učinki in ključ v vžigu. Sprednja in zadnja stran sta praktičen prostor za shranjevanje priljubljenih igrač.

DOLU Maxi tovornjak, 69 cm
26,20 € 23,77 €

Nakladalnik DOLU Maxi z rovokopačem je primeren za vse terene! Bogata rumena barva navduši vsakega majhnega voznika. Idealna igrača ne samo za peskovnik.

DOLU Igralna miza 3v1
39,50 € 36,93 €

Zadnji kos!

Igralna miza 3v1, katero bodo vaši otroci vzljubili v trenutku. Odstranitev zgornje plošče za pisanje in risanje ustvari igralno površino za igranje z vodo ali peskom. Vodo nalijte v skodelice, jo nalijte iz zgornjega lijaka in opazujte, kako voda vrti lopatice vodnega kolesa in pada v kaskade. Primerna je za uporabo v notranjih in zunanjih prostorih.

DOLU otoški plastični gugalnik, moder
19,20 € 16,49 €

Zadnji kos!

Gugalnik v obliki simpatične pošasti bo zagotovilo, da se bodo vaši otroci radi igrali! Namenjen je za notranjo in zunanjo uporabo. Razpoložljive barve: zelena, modra, roza

DOLU Plastični tovornjak s prekucnikom
11,53 €

Vsako gradbišče zahteva izvršnega pomočnika! S tem tovornjakom bo delo enostavno. Ko morate prevažati tovor in različne materiale, je to vozilo vedno pri roki.

DOLU Gasilski plastični avtomobil, 38 cm
15,70 € 14,87 €

Postati gasilec so sanje vsakega fanta. Ta avtomobil ugaja ne samo prostovoljnemu gasilcu. Čudovito gasilsko vozilo, izdelano iz kakovostne in neškodljive plastike. Izdelek vključuje vodno črpalko in lestev.

DOLU otroška gugalnica, 3-sedežna, roza
23,99 € 19,21 €

Zadnji kos!

Otroška plastična trojna nihalna gugalnica je primerna za do tri otroke. Kot rezultat, nihanje dobi novo dimenzijo! Izdelana je iz kakovostne plastike in se lahko uporablja v zaprtih prostorih in na prostem. Izbira barvnih različic – roza, modra.

DOLU otroška trojna gugalnica, plastika, modra
23,99 € 19,40 €

Zadnji kos!

Otroška plastična trojna gugalnica je primerna za do tri otroke. Kot rezultat, nihanje dobi novo dimenzijo! Izdelana je iz kakovostne plastike in se lahko uporablja v zaprtih prostorih in na prostem. Izbira barvnih različic – v roza ali modri barvi.

DOLU otroški gugalnik, roza
19,20 € 16,63 €

Gugalnik v obliki simpatične pošasti bo zagotovilo, da se bodo vaši otroci radi igrali! Namenjen je za notranjo in zunanjo uporabo. Razpoložljive barve: zelena, modra, roza

DOLU Plastični avtomobilski mešalnik
12,21 €

Sanje vsakega fanta so zagotovo vožnja mešalnika okoli gradbišča in skrb za betoniranje! Mešalnik ima vrtljiv boben. Zdaj si lahko igrivo pomagate na katerem koli gradbišču.

DOLU Električni štirikolesnik, rdeč 6V
128,41 € 100,26 €

Štirikolesni s pedali za vse majhne terenske dirkače! Štirikolesnik ima robustno konstrukcijo in je izdelan iz visoko kakovostnih in odpornih materialov.

DOLU motocikel, rdeč
28,99 € 22,35 €

Odsevni motocikel je pomočnik pri prvih korakih dirkanja. Zagotavlja dovolj podpore in pomaga pri razvoju ravnotežja. Z vožnjo otrok razvija tudi svoje mišice.

DOLU plastična lupina za igro, modra
12,99 € 11,43 €

Otroški plastična lupina je odličen pripomoček za vroče dni. V tem peskovniku lahko uživate tako z vodo kot s peskom. Primeren za notranjo in zunanjo uporabo.

DOLU Otroški štirikolesnik, moder
64,38 € 52,43 €

Štirikolesni s pedali za vse majhne terenske dirkače! Modro-črna zasnova. Štirikolesnik ima robustno konstrukcijo in je izdelan iz visoko kakovostnih in odpornih materialov.

DOLU velike kocke v plastični vrečki, 45 kosov
13 € 12,41 €

Barvne plastične kocke so dobavljive v praktičnem pakiranju. Posebej oblikovane kocke so primerne za vse male gradbenike. Torba je zaprta in opremljena z ročajem za enostavno prenašanje.

DOLU otroška blagajna
12,22 €

Fantastičen pripomoček za igranje trgovine V kompletu je blagajna, optični bralnik, kreditna kartica in telefon, denar, mikrofon in izvlečni predal za gotovino. Komplet vsebuje skupno 35 kosov.

DOLU Avtomobil poganjalček 2 v 1, roza
32,90 € 28,79 €

Roza avtomobilček je odličen pomočnik vašemu otroku pri učenju prvih korakov. Naslon za hrbet bo zagotovil zadostno podporo in pomagal otroku ohranjati ravnovesje. Z vožnjo na poganjalcu otrok razvija svoje spodobnosti.

DOLU otroška vrtna hiša, plastična, modra
105,84 € 79,66 €

Velika vrtna hiša je pripravljena na vaše otroke! Opremljena je z okni in vrati. Primerna je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Visoko kakovostne plastične stene ponujajo dolgotrajno uporabo.

DOLU plastična lupina za igro, roza
12,99 € 11,43 €

Otroški plastična lupina je odličen pripomoček za vroče dni. V tem peskovniku lahko uživate tako z vodo kot s peskom. Primeren za notranjo in zunanjo uporabo.

DOLU klop

DOLU klop

Ocena: 5
56,70 € 41,53 €

Ta klop ne sme manjkati na nobenem vrtu ali otroški sobici. Kakovostna izdelava iz plastike in barvanje.

DOLU otroška igralnica, 7 v 1
218,99 € 183,68 €

Otroška igralnica 7-v-1 ponuja veliko možnosti igranja ne le na vrtu, temveč tudi v domačem okolju. Otroci uživajo v igri, kot jr nogomet, košarka, ipd. Uživajte v družinski zabavi.

DOLU štiridelna plastična garaža
39,57 € 33,76 €

Čudovita štiridelna garaža z dvigalom, več etažami, pomivalnim strojem, črpalkami, cesto vsebuje tudi 2 plastična avtomobila (rdečega in modrega). Vsako nadstropje je oštevilčeno in vozilo se lahko dvigne v vsako nadstropje. V kompletu so tudi prometni znaki.

DOLU barvne kocke, 85 kosov
9,58 €

Te vznemirljive kocke v očarljivih barvah bodo v trenutku navdušile vaše otroke. Navdušeni bodo nad zabavno gradnjo kock saj bodo raziskovali med ogromno možnostmi kako zgraditi kocke. Otroci lahko kombinirajo kocke v različne sklope.

DOLU gugalnik Gosenica, moder
14,20 € 13,24 €

Gugalnik Gosenica omogoča popolno zabavo, ne le na vrtu. Na glavi so tipalke, ki služijo kot ročaji. Gosenica je narejena v 3 pastelnih barvah (roza, modra in zelena).

DOLU gugalni samorog
30 € 26,94 €

Ta igrača 2 v 1 ponuja veliko zabave najmlajšim! Samorog se lahko uporablja kot gugalnik, lahko pa odvijete gugalni podstavek in ga uporabljate kot poganjalčka s kolesi. Zato se otroci naučijo ohranjati ravnotežje.

DOLU barvne kocke, 56 kosov
8,58 €

Ustvarjajte z otroki s temi gradniki, ki ne poznajo meja. S tem nizom kock v čarobnih barvah bodo najmlajši otroci z navdušenjem sestavljali, zložili kocke in raziskovali neskončne načine, kako jih sestaviti.

DOLU velik traktor na pedala, rdeč
49,28 € 40,85 €

Čudovit velik traktor blagovne znamke DOLU je odličen za vsakega malega kmetovalca. Opremljen je s pogonom na pedala. Traktor ima robustno konstrukcijo in je izdelan iz visoko kakovostnih in odpornih materialov.

DOLU vrtna hiška s polkni
114,50 € 88,52 €

Vrtna hiška s polkni je pripravljena na vaše otroke. Primerna je za uporabo v notranjih in zunanjih prostorih. Čudovite barve – kombinacija modre, rumene in rdeče barve je primerna za fante in deklice. Avantura se lahko prične!

DOLU košarkaški koš
30,03 € 25,59 €

Košarkaški koš za male športnike. Košarka je priljubljena igra med dekleti in fanti v zgodnjem obdobju. Košarkaški koš lahko uporabljate v zaprtih notranjih prostorih, v garažah, telovadnicah in na prostem.

DOLU velika otroška miza s klopjo
43,99 € 33,56 €

Velika otroška miza s klopjo je primerna za najmlajše učenjake. Izdelana je iz visoko kakovostnega in trajnega materiala. Zahvaljujoč čudovitemu dizajnu pa učenje postane zabavno.

DOLU Maxi tovornjak, 83 cm
22,54 €

S tem Maxi tovornjakom DOL lahko prevozite celo največji tovor! Čudovit rdeče-modri dizajn navduši vsakega majhnega voznika. Idealno za peskovnike ali za nošenje igrač.

DOLU traktor Ranchero na pedala
53,85 € 45,63 €

Čudovit velik traktor blagovne znamke DOLU je odličen za vsakega malega kmetovalca. Opremljen je s pedali. Traktor ima robustno konstrukcijo in je izdelan iz visoko kakovostnega in odpornega materiala.

DOLU avto s pedali in hupo, črn
51,99 € 42,26 €

Vsak mali voznik se bo zaljubil v ta dirkalni avto! Avtomobil nadzorujete s pedali, pogled nazaj pa omogočajo realna vzvratna ogledala. Vključuje tudi hupo z zvočnim učinkom.

DOLU avto s pedali in hupo, rdeč
51,99 € 42,26 €

Vsak mali voznik se bo zaljubil v ta dirkalni avto! Avtomobil nadzorujete s pedali, pogled nazaj pa omogočajo realna vzvratna ogledala. Vključuje tudi hupo z zvočnim učinkom.

DOLU otroški nogometni gol
32,37 € 27,40 €

Gol za male nogometaše v rdeči barvi. Primeren za notranjo in zunanjo uporabo. Izdelan iz visoko kakovostnega in odpornega materiala. Otroci lahko s starši preživijo aktivni čas na prostem skoraj celo leto.

DOLU Samorog otroški voziček za lutko
14,60 € 13,43 €

Vsaka mala mamica potrebuje pravi in še zlasti moderen voziček za svoje punčke na poti. Pustite ji, da potuje v velikem stilu z roza vozičkom z motivom samoroga. Je lahek in enostaven za uporabo. Razveselil bo vse male mamice in jim popestril sprehode.

DOLU Maxi tovornjak, 76cm
27,70 € 25,15 €

S tem Maxi tovornjakom DOL lahko prevozite celo največji tovor! Čudovit barvni dizajn bo všeč vsakemu majhnemu vozniku. Idealna igrača tudi za v peskovnik.