Dog's Love B.A.R.F. 100 % BIO Vegan konzerva za psa, z rdečo zelenjavo, 400 g .
5,01 €

Zadnji kos!

Konzerva vrhunske kakovosti vsebuje sladek krompir, bučo, paradižnik, rdečo peso in druge sestavine bio kakovosti. Gre za primeren dodatek k mesu ali kuhani hrani. Dog's Love B.A.R.F. 100 % BIO Vegan konzerva za psa, z rdečo zelenjavo, 400 g 100 % BIO Vegan konzerva za psa, z rdečo zelenjavo, 400 g je na voljo z naključno etiketo in tako nikoli ne veste, katera vas preseneti.

Dog's Love Adult pasji briketi, z raco, 12 kg
96,74 €

Zadnji kos!

Briketi vsebujejo sveže meso race, sladek krompir, brusnice in pomarančo. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z raco, 12 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z raco, 2 kg
20,86 €

Briketi vsebujejo sveže meso race, sladek krompir, brusnice in pomarančo. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z raco, 2 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z lososom, 12 kg
99,94 €

Briketi vsebujejo svežega lososa, postrv, sladek krompir in šparglje. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z lososom, 12 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love B.A.R.F. konzerva za pse, s puranom, 400 g
6,21 €

Izjemno kakovostna konzerva s pasjo hrano vsebuje 90 % puranjega mesa in jo lahko uporabljate kot alternativo. Je idealna dopolnilna hrana za odrasle pse vseh pasem. Dog's Love JB.A.R.F. konzerva za pse, s puranom, 400 g zaradi svoje sestave in priprave izpolnjuje zahteve 100 % human grade.

Dog's Love 100 % BIO Organic konzerva za pse, piščanec, 400 g
5,74 €

Monoproteinska konzerva vsebuje piščančje meso, ajdo, zeleno in baziliko bio kakovosti. Je idealna celostna hrana za pse z občutljivo prebavo ali alergijami. Dog's Love 100 % BIO Organic konzerva za pse, piščanec, 400 g zaradi svoje sestave in priprave izpolnjuje zahteve 100 % human grade

Dog's Love 100 % BIO Organic konzerva za pse, piščanec, 800 g
7,67 €

Monoproteinska konzerva vsebuje piščančje meso, ajdo, zeleno in baziliko bio kakovosti. Je idealna celostna hrana za pse z občutljivo prebavo ali alergijami. Dog's Love 100 % BIO Organic konzerva za pse, piščanec, 800 g zaradi svoje sestave in priprave izpolnjuje zahteve 100 % human grade

Dog's Love 100 % BIO Organic konzerva za pse, puran, 800 g
7,67 €

Monoproteinska konzerva vsebuje puranje meso, amaranat, bučo in peteršilj bio kakovosti. Je idealna celostna hrana za pse z občutljivo prebavo ali alergijami. Dog's Love 100 % BIO Organic konzerva za pse, puran, 800 g zaradi svoje sestave in priprave izpolnjuje zahteve 100 % human grade

Dog's Love Adult pasji briketi, s puranom, 2 kg
20,86 €

Briketi vsebujejo sveže puranje meso, sladek krompir in brusnice. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, s puranom, 2 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z govedino, 2 kg
20,86 €

Briketi vsebujejo sveže goveje Angus meso, sladek krompir in korenje. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z govedino, 2 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z jagnjetino, 12 kg
99,94 €

Briketi vsebujejo svežo jagnjetino, sladek krompir, krompir in meto. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z jagnjetino, 12 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z jagnjetino, 2 kg
20,86 €

Briketi vsebujejo svežo jagnjetino, sladek krompir, krompir in meto. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z jagnjetino, 2 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z lososom, 2 kg
20,86 €

Briketi vsebujejo svežega lososa, postrv, sladek krompir in šparglje. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z lososom, 2 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love B.A.R.F. konzerva za pse, s piščancem, 400 g
6,21 €

Izjemno kakovostna konzerva s pasjo hrano vsebuje 90 % piščančjega mesa in jo lahko uporabljate kot alternativo. Je idealna celotna hrana za odrasle pse vseh pasem. Dog's Love JB.A.R.F. konzerva za pse, s piščancem, 400 g zaradi svoje sestave in priprave izpolnjuje zahteve 100 % human grade.

Dog's Love B.A.R.F. konzerva za pse, z govedino, 400 g
6,21 €

Izjemno kakovostna konzerva s pasjo hrano vsebuje 90 % govejega mesa in jo lahko uporabljate kot alternativo. Je idealna dopolnilna hrana za odrasle pse vseh pasem. Dog's Love JB.A.R.F. konzerva za pse, z govedino, 400 g zaradi svoje sestave in priprave izpolnjuje zahteve 100 % human grade.

Dog's Love hrana za pse Adult Classic divjad, 800 g
6,70 €

Konzerva z mesom divjadi vsebuje krompir, slive in zeleno. Je idealna popolna hrana za pse z občutljivo prebavo ali alergijami. Dog's Love konzerva Adult Classic divjad, 800 g zahvaljujoč sestavi in pripravi izpolnjuje pogoje 100% human grade.

Dog's Love hrana za pse Adult Classic goveje meso, 800 g
6,70 €

Konzervirani monoprotein vsebuje jabolka, bučke, špinačo, koprive in listje maslačka iz alpskih travnikov. Je idealna popolna hrana za pse z občutljivo prebavo ali alergijami. Dog's Love konzerva Adult Classic goveje meso, 800 g zahvaljujoč sestavi in pripravi izpolnjuje pogoje 100% human grade.

Dog's Love hrana za pse Adult Classic puran, 800 g
6,70 €

Konzerva purana vsebuje jabolka, bučke, orehovo olje in diatomejsko zemljo. Je idealna krma za odrasle pse vseh pasem. Dog's Love konzerva Adult Classic puran 800 g zahvaljujoč sestavi in pripravi izpolnjuje pogoje 100% human grade.

Dog's Love 100 % BIO Organic konzerva za pse, puran, 400 g
5,74 €

Monoproteinska konzerva vsebuje puranje meso, amaranat, bučo in peteršilj bio kakovosti. Je idealna celostna hrana za pse z občutljivo prebavo ali alergijami. Dog's Love 100 % BIO Organic konzerva za pse, puran, 400 g zaradi svoje sestave in priprave izpolnjuje zahteve 100 % human grade

Dog's Love Adult pasji briketi, s puranom, 12 kg
99,94 €

Briketi vsebujejo sveže puranje meso, sladek krompir in brusnice. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, s puranom, 12 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z govedino, 12 kg
99,94 €

Briketi vsebujejo sveže goveje Angus meso, sladek krompir in korenje. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z govedino, 12 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love hrana za pse Adult Classic goveje meso, 400 g
4,77 €

Konzervirani monoprotein vsebuje jabolka, bučke, špinačo, koprive in listje maslačka iz alpskih travnikov. Je idealna popolna hrana za pse z občutljivo prebavo ali alergijami. Dog's Love konzerva Adult Classic goveje meso, 400 g zahvaljujoč sestavi in pripravi izpolnjuje pogoje 100% human grade.

Dog's Love hrana za pse Adult Classic raca, 800 g
7,17 €

Konzervirana raca vsebuje jeruzalemske artičoke in korenje. Je idealna popolna krma za odrasle pse z občutljivo prebavo in alergijo. Dog's Love hrana za pse Adult Classic raca, 800 g zahvaljujoč sestavi in pripravi izpolnjuje pogoje 100% human grade.

Dog's Love Hypoallergenic konzerva za pse, z raco, 400 g
5,74 €

Konzerva izjemne kakovosti vsebuje meso race, jeruzalemske artičoke in korenje. Izdelana je po hipoalergenskih standardih in je tako idealna za pse z alergijami. Hypoallergenic konzerva za pse, z raco, 400 g je na voljo z naključno etiketo in tako nikoli ne veste, katera vas preseneti.