DJ-Dutchjeans dekliške kavbojke-49%
33,90 € 17,20 €

Zadnji kos!

Dekliške kavbojke DJ Dutchjeans so primerne za vsako priložnost vse leto. Kavbojke z zapenjanjem na gumbe in zadrgo imajo dva sprednja žepa in ozek raven kroj. Izdelane so iz materiala, ki združuje bombaž in elastan.

DJ-Dutchjeans fantovske kavbojke-49%
33,90 € 17,20 €

Zadnji kos!

fantovske kavbojke DJ Dutchjeans so primerne za vsako priložnost, skozi vse leto. Kavbojke z zapenjanjem na gumbe in zadrgo imajo dva sprednja žepa in ozek raven kroj. Izdelane so iz materiala, ki združuje bombaž in elastan.

DJ-Dutchjeans dekliška majica Pes-48%
17,90 € 9,20 €

Zadnji kos!

Dekliška majica, z dolgimi rokavi DJ Dutchjeans, bo navdušila vsako mlado damo. Majica v barvnem dizajnu z motivom psa na sprednji strani ima okrogel izrez. Klasični kroj zagotavlja udobje med vsakodnevnim nošenjem.

DJ-Dutchjeans fantovske kavbojke, črne, 158 - Odprta embalaža-53%
33,90 € 15,90 €

Kot novo

Fantovske kavbojke znamke DJ Dutchjeans so primerne za vse priložnosti čez celo leto. Kavbojke z zapenjanjem na gumb in zadrgo imajo dva sprednja žepa in ozek raven kroj. Izdelane so iz kakovostnega materiala, ki zagotavlja udobje pri vsakodnevnem nošenju. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

DJ-Dutchjeans dekliška majica Glitter
17,90 €

Dekliška majica, z dolgimi rokavi DJ Dutchjeans, bo navdušila vsako mlado damo. Zahvaljujoč klasičnemu kroju in materialu, ki kombinira bombaž z elastanom, se bodo deklice počutile udobno skozi ves dan. Barvna majica ima okrogel izrez in eleganten potisk na sprednji strani.

DJ-Dutchjeans dekliška majica Y.O.Y.O.
18,90 €

Dekliška majica, z dolgimi rokavi DJ Dutchjeans, bo navdušila vsako mlado damo. Zahvaljujoč klasičnemu kroju in kakovostnemu materialu se boste počutil udobno skozi ves čas nošenja. Majica ima okrogel izrez in prepoznaven potisk na sprednji strani, ki privlači na prvi pogled.

DJ-Dutchjeans dekliška majica Zlati filtri
18,90 €

Dekliška majica, z dolgimi rokavi DJ Dutchjeans, bo navdušila vsako mlado damo. Zahvaljujoč klasičnemu kroju in materialu, ki kombinira bombaž z elastanom, se bodo deklice počutile udobno skozi ves dan. Majica ima okrogel izrez in sprednji del elegantnega potiska.

DJ-Dutchjeans dekliška trenirka
20,90 €

Dekliška trenirka, od znamke DJ Dutchjeans, z bleščicami na stranicah hlačnic. Zahvaljujoč bombažnemu materialu so zelo prijetne na dotik in zagotavljajo udobje pri vsakodnevni uporabi. Trenirko dopolnjuje ustrezna pentlja v pasu.

DJ-Dutchjeans dekliški pulover More Amore
24,90 €

Dekliški pulover DJ Dutchjeans v raznobarvnem dizajnu bo osrečil vsako damo. Zahvaljujoč klasičnemu kroju in kakovostnemu materialu zagotavlja udobje pri vsakodnevni obrabi. Zgornji del trenirke je okrašen z barvitimi rastlinskimi motivi.

DJ-Dutchjeans fantovska jopa
29,90 €

Fantovska jopa, od znamke DJ Dutchjeans, s praktičnem zapenjanjem na zadrgo. Zaradi materiala, ki združuje bombaž in poliester, zagotavlja udobje pri vsakodnevni obrabi. Pulover ima tudi stranske žepe in elastične robove na koncu rokavov.

DJ-Dutchjeans fantovska majica Mountain
18,90 €

Fantovska majica, od znamke DJ Dutchjeans, v klasičnem kroju z dolgimi rokavi. Zahvaljujoč materialu, ki kombinira bombaž s poliestrom, se bo vsak fant počutil udobno skozi nošenje. Majica ima okrogel izrez in prepoznaven potisk na sprednji strani, ki privlači na prvi pogled.

DJ-Dutchjeans fantovske kavbojke
33,90 €

Fantovske kavbojke znamke DJ Dutchjeans so primerne za vse priložnosti čez celo leto. Kavbojke z zapenjanjem na gumb in zadrgo imajo dva sprednja žepa in ozek raven kroj. Izdelane so iz kakovostnega materiala, ki zagotavlja udobje pri vsakodnevnem nošenju.

DJ-Dutchjeans fantovski pulover Climbing
26,90 €

Fantovski pulover, od znamke DJ Dutchjeans, v klasičnem kroju s kapuco. Zaradi materiala, ki združuje bombaž in poliester, zagotavlja udobje pri vsakodnevni obrabi. Spredaj je okrašen z značilnim tiskom in logotipom blagovne znamke.

DJ-Dutchjeans fantovski pulover Colorado
25,90 €

Fantovski pulover, od znamke DJ Dutchjeans, v klasičnem kroju z dolgimi rokavi. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu zagotavlja udobje pri vsakodnevni obrabi. Spredaj je okrašen z značilnim potiskom z motivom gore in logotipom znamke.

DJ-Dutchjeans TD2304 fantovski pulover
23,70 €

Fantovski pulover znamke DJ Dutchjeans v klasičnem kroju z dolgimi rokavi bo postal nepogrešljiv del vsake garderobe. Siva barva z izrazitim napisom na sprednjem delu očara na prvi pogled. Narejen je iz mešanice bombaža in elastana, ki poskrbi za udobje pri vsakodnevnemu nošenju.

DJ-Dutchjeans VD2409 dekliške hlače s črto
17,90 €

Novo

Enobarvne dekliške hlače trenirke, okrašene s črto na strani, znamke DJ Dutchjeans so izdelane iz kakovostnega bombaža. Hlače imajo praktične stranske žepe z zadrgo.