Disney by Arnetta Mickey Mouse fantovski copati
15,30 €

Zadnji kos!

Fantovski žametni copatki z motivom Miki miške v obliki gležnjarjev bodo razveselili vsakega malega frajerja. Zapenjajo se na ježka za enostavno obuvanje.

Disney by Arnetta Batman fantovski copati
11,50 €

Zadnji kos!

Fantovski čevlji z motivom Batman. Mehki in udobni čeveljčki za v šolo in doma bodo razveselili vse ljubitelje priljubljenega superjunaka.

Disney by Arnetta Frozen dekliški gležnjarji
34,60 €

Zadnji kos!

Dekliški gležnjarji s potiskom Frozen. Kombinacija kovinske in žametne površine, zvezdastega potiska in čudovitega našitka z najljubšimi junakinjami so razlog, da ti čevlji postanejo hit te jeseni.

Disney by Arnetta Minnie dekliški škornji
25 €

Zadnji kos!

Dekliški škornji z motivom Minnie miške imajo topel kožušček in potisk z mehurčki. S temi škornji bo imela vaša deklica svojo zvesto prijateljico ves čas pri sebi.

Disney by Arnetta fantovski copati Spiderman
13,56 €

Zadnji kos!

Elegantni udobni sandali SPIDERMAN bodo navdušile vsakega majhnega junaka. Copati so izdelani iz udobnega zračnega materiala in imajo gumijast podplat. Copati so primerni za v šolo, vrtec ali pa za domačo uporabo.

Disney by Arnetta Princess dekliški škornji
25 €

Zadnji kos!

Dekliški škornji z našitkom Disney princesk. Tudi princese morajo pozimi odložiti petke in se obleči v udobne in tople čevlje, ki jim ne manjkajta slog in eleganca.

Disney by Arnetta Spiderman fantovski copati
11,50 €

Fantovski visoki copati z motivom Spidermana. Mehki in udobni čeveljčki za v šolo in doma grejejo otroško nogo, poleg tega pa bodo razveselili vse ljubitelje priljubljene risanke.

Disney by Arnetta dekliški sandali Minnie
11,50 €

Zadnji kos!

Čudoviti sandali z Minnie so odlični za vsako malo deklico. Enostavno zapenjanje z velcro traki. Sandali so primerni za sprehode, tudi v mesto.

Disney by Arnetta fantovski sandali Spiderman
11,64 €

Zadnji kos!

Stilski sandali SPIDERMAN v katere se bo zaljubil vsak mali junak. Sandali v rdečo modri zasnovi z motivom spidermana na vrhu. Primerni so za poletne mesece, za vodo ali za izlete, konica pa preprečuje naklon.

Disney by Arnetta fantovski sandali Cars
11,50 €

Zadnji kos!

Čudoviti sandali Cars, ki bodo všeč vsakemu malemu fantu. Enostavno zapenjanje z velcro traki. Sandali so primerni za sprehode, tudi v mesto.

Disney by Arnetta Mickey Mouse fantovska pižama
11,30 €

Fantovska pižama znamke Disney by Arnetta za vse male ljubitelje Miki miške. Pižamo s potiskom Miki miške bo vaš sin takoj vzljubil. Izdelana je iz bombaža, v njej pa bo spanec zelo prijeten. Pižamo sestavljata majica z dolgimi rokavi in dolhe hlače.

Disney by Arnetta Avengers fantovske superge
34,60 €

Fantovske visoke superge z motivom Avengers. Izgledajo dobro, imajo mehek dvignjen podplat, okrepijo gleženj in še vedno poskrbijo, da se vaš fant počuti kot pravi superjunak.

Disney by Arnetta Batman fantovska pižama
11,30 €

Fantovska pižama s potiskom Batmana znamke Disney by Arnetta je namenjen vsem malim ljubiteljem tega superjunaka. Izdelana je iz bombaža. Pižamo sestavljata majica z dolgimi rokavi in dolge hlače. V teh pižami bodo otroci užiovali v sladkih sanjah.