Dirkje komplet dekliških oblek, 2 kosa
17,93 €

Zadnji kos!

Ne le čudovit, temveč predvsem udoben komplet majice in hlač trenirke bo vaša princeska vzljubila, takoj ko ga bo oblekla. Komplet je narejen iz udobnega in kakovostnega materiala.

Dirkje fantovski komplet
16,10 €

Zadnji kos!

Fantovski komplet, od znamke Dirkje, ima udoben kroj v katerem se bodo fantje ves dan počutili kraljevsko. Set je sestavljen iz modre majice z izrazitim napisom in rdečih kratkih hlač.

Dirkje dekliško krilo
12,42 €

Zadnji kos!

Čudovito krilo, ki je primerno za vsako priložnost in se bo odlično prilagajal vsaki deklici.

Dirkje dekliške hlače z živalmi
11,90 €

Dekliške hlače z motivom živali, od znamke Dirkje, se prijetno prilagajajo, v njih se bodo punce ves dan počutile udobno in prijetno. Prvotni videz z motivom eksotičnih živali je narejen za majhne princese. Hlače imajo elastičen rob in širok elastičen pas.

Dirkje fantovska srajca
20,72 €

Zadnji kos!

Moderna in predvsem udobna srajca, ki jo bo vaš mali deček oboževal že ob prvi uporabi.

Dirkje dekliška 2-delna trenirka
29,25 €

Ne le čudovit, temveč predvsem udoben komplet majice in hlač trenirke bo vaša princeska vzljubila, takoj ko ga bo oblekla. Komplet je narejen iz udobnega in kakovostnega materiala.

Dirkje dekliški črtast komplet
18,71 €

Ne le čudovit, temveč predvsem udoben komplet bo vaša princeska vzljubila, takoj ko ga bo oblekla. Komplet je narejen iz udobnega in kakovostnega materiala.

Dirkje fantovski pajac
42,62 € 38,74 €

Fantovski prešit pajac bo vašega malega fanta v hladnih dneh ohranjal toplega.

Dirkje dekliški komplet s srčki
20,50 €

Dekliški komplet s srčki ima udoben kroj, v katerem se bodo male gospodične počutile posebno čez cel dan. Nežen videz s prikupnim vzorcem srčkov je kot narejen za male princeske. Komplet je sestavljen iz majice z dolgimi rokavi in kratkih hlač.

Dirkje dekliški komplet s srčki in črtami
20,50 €

Dekliški komplet s srčki in črtami ima udoben kroj, v katerem se bodo male gospodične počutile posebno čez cel dan. Nežen videz z volančki je kot narejen za male princeske. Komplet sestavljajo majica in kratke hlače.

Dirkje dekliška majica z motivom živali
10,40 € 9,70 €

Dekliška majica z motivom živali, od znamke Dirkje, se prijetno prilagaja, v njej se bodo majhne punce ves dan počutile udobno in prijetno. Majica je okrašena z volančki na rokavih in ima potisk živali safarija na sprednji strani.

Dirkje dekliški komplet XOXO
20,10 €

Dekliški komplet, od znamke Dirkje, ima udoben kroj v katerem se bodo deklice počutile prijetno ves dan. Nežni videz z vzorcem meringue je kot narejen za majhne princese. Set je sestavljen iz krila, majice in pajkic.

Dirkje dekliška obleka NEON
18,10 €

Dekliška obleka, od znamke Dirkje, postane sestavni del garderobe vsake male princeske. Črtasti zgornji del z ruffle roza krilom očara na prvi pogled. Gumijasti pas zagotavlja največje udobje pri nošenju.

Dirkje Neon dekliški komplet
20,10 €

Dekliški komplet, od znamke Dirkje, ima udoben kroj v katerem se bodo deklice počutile prijetno ves dan. Športni videz je narejen za igre v parku in na igrišču. Komplet je sestavljen iz majice, traku in hlač.

Dirkje fantovski komplet Panda
20,10 €

Fantovski komplet, od znamke Dirkje, ima udoben kroj v katerem se bodo fantje ves dan počutili kraljevsko. Set je sestavljen iz majice s slikami pand in modrih hlač.

Dirkje dekliška obleka NEON
16,10 €

Dekliška obleka, od znamke Dirkje, postane sestavni del garderobe vsake male princeske. Oranžna oblika s sijajnim napisom na sprednji strani, očara na prvi pogled. Gumijasti pas zagotavlja največje udobje pri nošenju.

Dirkje dekliški komplet, mucke
29 €

Dekliški komplet, od znamke Dirkje, ima udoben kroj v katerem se bodo deklice počutile prijetno ves dan. Nežen videz s finim vzorcem muck je kot narejen za majhne princese. Komplet je sestavljen iz trenirke, jopice z zadrgo in majice z dolgimi rokavi.

Dirkje dekliška obleka ROCK
16,10 €

Dekliška obleka, od znamke Dirkje, postane sestavni del garderobe vsake male princeske. Črtasta oblika s sijajnim napisom na sprednji strani, očara na prvi pogled. Gumijasti pas zagotavlja največje udobje pri nošenju.

Dirkje dekliški kombinezon
16,10 €

Dekliški kombinezon, od znamke Dirkje, ima udoben kroj v katerem se bodo deklice počutile prijetno ves dan. Prijeten material iz kombinacije bombaža in elastana ponuja maksimalno udobje. Nežno rožnato oblikovanje in napisom na sprednji strani.

Dirkje dekliški komplet, pikčasti
28,20 €

Komplet za deklice s pikicami, od blagovne znamke Dirkje, ima prijetno prileganje, v katerem se bodo majhne deklice čez dan počutile udobno. Nežen videz s finim vzorcem pik je kot narejen za majhne princese. Set je sestavljen iz trenirke, jopice in majice z ljubkimi živalmi.

Dirkje fantovski pajac Hawaii
12 €

Fantovski pajac, od znamke Dirkje, v katerem se bodo fantje ves dan počutili kraljevsko. Prijeten material iz kombinacije bombaža in elastana ponuja maksimalno udobje. Kratki rokavi in hlače so primerni za poletje.

Dirkje fantovski poletni komplet
18,72 €

Ne le čudovit, temveč tudi in predvsem udoben komplet z motivom dinozavra bo vaš mali pobalin vzljubil, takoj ko ga bo imel prvič oblečenega. Komplet je narejen iz udobnega in kakovostnega materiala.

Dirkje otroški kombinezon
39,04 €

Za vaše najmlajše le najboljše. Čudovit termo kombinezon je izdelan iz kakovostnega materiala, poleg tega pa je še oblikovan, tako da se vašemu malčku odlično prilegal.

Dirkje dekliška majica Ice Cream
9,40 €

Simpatično in udobno majico, za deklice, krasi čudovit motiv sladoleda. Ta majica je odlična izbira za vroče poletne dni.

Dirkje dekliška obleka
15,06 €

Lepe obleke za prosti čas niso primerne le za vsakodnevno nošenje, ampak predvsem se bo vaša deklica v njih vedno počutila udobno.

Dirkje dekliška obleka Neon
16,10 €

Dekliška obleka, od znamke Dirkje, postane sestavni del garderobe vsake male princeske. Oranžna oblika s črnimi pikami in baloničnimi rokavi navduši na prvi pogled. Gumijasti pas zagotavlja največje udobje pri nošenju.

Dirkje dekliška obleka s pikami
15,06 €

Lepe pikčaste obleke so primerne za vse priložnosti, najpomembnejše pa je, da se bo vaša deklica vedno počutila udobno.

Dirkje dekliški komplet s kapico
17,93 €

Ne le čudovit, temveč predvsem udoben komplet majice in hlač trenirke s kapico bo vaša princeska vzljubila, takoj ko ga bo oblekla. Komplet je narejen iz udobnega in kakovostnega materiala.

Dirkje fantovska majica
17,70 €

Ta udobna in lepa majica je prava izbira za športno upravo in za podjetje.

Dirkje Bonjour dekliška majica
19,11 €

Za malo gospodično je ta jopa prava izbira. Ne samo zaradi kakovosti materiala, ampak predvsem zaradi modernega potiska, s katerim bo vaša deklica zablestela.